2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belinay geçmiş olsun
hemn dr git dinlenmen lazım
ben geçen hafta kanamayla uyandım dr 15 gün rapor verdi günde 3 tane progestan 3 günde bir iğnem var
kanama kahveye döndü ama hiç kalkmıyorum
ALLAH yardımcımız olsun
ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim
bu korku yüzünden keyifli bir hamilelik geçirmem imkansız

belinay geçmiş olsun
hemn dr git dinlenmen lazım
ben geçen hafta kanamayla uyandım dr 15 gün rapor verdi günde 3 tane progestan 3 günde bir iğnem var
kanama kahveye döndü ama hiç kalkmıyorum
ALLAH yardımcımız olsun
ben ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybettim
bu korku yüzünden keyifli bir hamilelik geçirmem imkansız
geçmiş olsun canım
inş. bir daha yaşamazsın inş.
kendine dikkat edersen inş. birşey olmaz canım.
bilirim bebegini kaybetme acısını
ben 6 aylık oğlumu kaybettim.
inş. bu hamileleiklerimiz güzel olur.

insan böyle durumlarda aileisnin destegini istiyor
ama kızlar üzmeyin kendinizi
bende ailemden uzaktayım
herşey güzel olacak inş.
belinaycım küçük bir yer galiba
bulunduğun yer
keşke bir doktura gidebilsen
.

rapor sorun olmaz
çok isterlerse heyet götürülür
önemli olan bebek
ben ikinciye çok zor hamile kaldım
düşükten sonra ki dönem sıkıntılı oluyor
kendine dikkat et

ilçedeyim merkez 120 kilo metre orayıda aradım çoğu izinde.
heyet raporu sıkıntı olmuyor mu bizim 30 gün rapor hakkımız var geçerse sözleşme iptal oluyor

ilk bebeğim evet ancak p.tesi gidebilirim dokor bulamıyorum hepsi anlaşmalı sanki izindeler

belinay aynı durum bende de perşembe gecesi başladı. Dün işe gitmedim doktorum kongredeymiş o nendele gidemedim. Günde 3 adet progestan içmemi söyledi. Randevum salıyıdı erkene almana gerek yok dedi.

Fakat dün gece tekrar kahverengi akıntı gelid rahat edemedik. Senin gibi aramadık haasstane bırakmadım. Bütün doktorlar kongrede galiba hep aynı yanıtı aldım. Zor bela bir doktordan saat 13:40 a randevu bulabildim. heyecanla bekliyoruz şimdi içimiz rahat etsin diye gidicez.

Umarım korkularımız boşunadır.eyvahedigeldismile

slm kızlar benide listeye eklermisiniz 7 ocak nasipse doğum 60 kg hamile kaldım.sat 2 nisan yaşım 23.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin.bol bol paylaşımlı bir topic olur inş.Rabbim isteyen herkese ansip eder inş...

slm kızlar,
doktordan geldim hem iyiyim hem kötü,bebeğim büyümüş,kalbide atıyor maşallah,keseye yakın yerdeki kanama da azalmış ama bu sefer başka bir sorun var,geelik kesesinin şeklinde gariplik var,doktorum bundan biraz endişeleli ama diyorki kalbinin atması iyi,cuma günü yine kontrolüm var,pzt işe başlıyorum doktorum birkaç gün daha dinlen dedi ama benim işe gitmem lazım dedim,eğer işin yorucu değilse koşturmaca yoksa tamam dedi,öğle saatlerinde ayaklarını uzat dinlen dedi,Allahtan masa başında işim,ayakta değilim çok şükür,inşallah gebelik kesesindeki sorun da düzelir,bebeğim sağlıkla doğar,tek tesellim bebeğimin kalp atışlarının olması ve sağlığının yerinde olması ,boyu da normalmiş çok şükür,dua etmekten başka çarem yok....

selam kızlar hastaneden eve geldım sonunda hastanede bır gece bıle cok zor geldı 4 serum olunca okudum sımdı rahatsızlananlar var herkese gecmıs olsun benım hala mıdem bulanıyor ve hıc ıstahım yok ama doktor normal olacak bunlar dedı napalım dayanıcaz bebıs için tek korkum onun ıyı beslenememesı

deniz1958,

merhaba,

bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.

sevgiler.

2010 şubat annesiyim inşallah hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.

burda paylaşmak o kadar güzelki kendimi hatırladım ay kanama oldu yok leke 2 li test ayrıntılı usg cinsiyet derken 9 ayı burda tamamladık.zor ama bi o kadarda keyifli olacak 9 ayınız inşallah sorunsuz ve hep güzel geçer.

slm kızlar,
doktordan geldim hem iyiyim hem kötü,bebeğim büyümüş,kalbide atıyor maşallah,keseye yakın yerdeki kanama da azalmış ama bu sefer başka bir sorun var,geelik kesesinin şeklinde gariplik var,doktorum bundan biraz endişeleli ama diyorki kalbinin atması iyi,cuma günü yine kontrolüm var,pzt işe başlıyorum doktorum birkaç gün daha dinlen dedi ama benim işe gitmem lazım dedim,eğer işin yorucu değilse koşturmaca yoksa tamam dedi,öğle saatlerinde ayaklarını uzat dinlen dedi,Allahtan masa başında işim,ayakta değilim çok şükür,inşallah gebelik kesesindeki sorun da düzelir,bebeğim sağlıkla doğar,tek tesellim bebeğimin kalp atışlarının olması ve sağlığının yerinde olması ,boyu da normalmiş çok şükür,dua etmekten başka çarem yok....
geçmiş olsun canım.
bence telaş etme inş. birşey olmaz.
sıkıntı etme kendine.

deniz1958,

merhaba,

bugün bende doktora gittim. benim bebeğim düştü. listeden çıkarırsan sevinirim. sağlıkla sizlerin doğurması nasip olur inşallah. doktorum tıbbi tahliye gerekmediği için ilk adetten sonra tekrar denememi söyledi. kısmet diyelim.

sevgiler.

geçmiş olsun canım
inş. tez zamanda yine hamile kalırsın
.

X