2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay bende karışık içiyom bunu bi folic plus var üzerinde bebek olan bide doktor yeni vermişti folbiol mu ne sürekli birinimi içmeliyim yoksa farklı farklı içsem sakıncası olurmu acaba bilmiyorumkismile
canım hiç bilmiyorum,benimkinin de üzerinde bebek resmi var
önce birini bitir bence,sonra diğerine başla
bi ondan bi ondan alma bence ama belkide önemli değildir bilemiyorum
herkese selam güzel anne adayları nasılsınız:ecrin_bebek:
selam canım

kızlar çok az kahverengi akıntı var korkmam gerekiyor mu
canım internette araştırdım ama net bişey bulamadım
topikteki doktora sor istersen,ağrında var mı?

kızlar selam
bugü adetim başladı... aranızdan kesin olarak ayrılıyorum, sağlıklı hamilelikler,doğumlar ve bebekler hepinize...
hoşçakalın.:a015:
canım bi dahakine inşallah
hakkında hayırlısı olsun

canım kk da bahçe kliniği diye bir bölüm varya oraya sor istersen
doktor hemen yanıtlıyor
ben hiç bilmiyorum

kızlar yardım çok az kahverengi kanama gelmiş korkmam lazım mı

doktorun cep telefonu falan yok mu ya da başka bir doktora sorsan bildiğim kadarıyla kahverengi lekelenme sorun değil ama kırmızı taze kan gelirse hemen doktora gitmek lazım ancak kahverengi lekelenmede doktorlar progestan hapı verebiliyor.

ay bende karışık içiyom bunu bi folic plus var üzerinde bebek olan bide doktor yeni vermişti folbiol mu ne sürekli birinimi içmeliyim yoksa farklı farklı içsem sakıncası olurmu acaba bilmiyorumkismile

doktorum bana folibol verdi,sizler günde kaç tane içiyorsunuz?ben akşamları alıyorum :uhm:

kızlar çok az kahverengi akıntı var korkmam gerekiyor mu

merhaba canım gecen hafta kadın dogum uzmanına gıtmıstım aynı seyı bana anlattı bende yok allaha sükürde kahverengı lekelenme olabılır sorun yok dedı ama kahverengı kırmızıya donerse mutlaka hemen doktora gıtmelısın dedı bence bı sorun yoktur sen takıp etrenkte degısım varmı dıye

folbiol olduğunda günde 1tane alınıyor.folic plus olunca günde 3tane ben önceki hamileliğimde plus kullanmıştım bunda folbiol verdi.ama sanki bana folic plus ii gibi geliyo çünkü o fiyat olarak da daha pahalı ya bakalım hayırlısı

folbiol olduğunda günde 1tane alınıyor.folic plus olunca günde 3tane ben önceki hamileliğimde plus kullanmıştım bunda folbiol verdi.ama sanki bana folic plus ii gibi geliyo çünkü o fiyat olarak da daha pahalı ya bakalım hayırlısı

anladım cnm banada sanki plus yazınca o daha iyi gibi gelmişti.Hem ıonun içinde b6 ve b12 falan da var galiba

bende evdeyım ıkı gundur ama bıde bu bulantılar ve araba tutmuş halı olmasa cok keyıflıde umarım gecer

inşallah bugünleri hayırlısıyla atlatır bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unuturuz bende de bulantı ve başdönmesi oluyo ama bu halle bide hergün 50km git 50km gel o çok daha zor en azından evde uzanıp yatmak bile güzel ilçede çalışıyom çok zor yaa

X