- 11 Eylül 2009
- 377
- 48
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
kızlar yardım çok az kahverengi kanama gelmiş korkmam lazım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiç bilmiyorum,benimkinin de üzerinde bebek resmi varay bende karışık içiyom bunu bi folic plus var üzerinde bebek olan bide doktor yeni vermişti folbiol mu ne sürekli birinimi içmeliyim yoksa farklı farklı içsem sakıncası olurmu acaba bilmiyorumkismile
selam canımherkese selam güzel anne adayları nasılsınız:ecrin_bebek:
canım internette araştırdım ama net bişey bulamadımkızlar çok az kahverengi akıntı var korkmam gerekiyor mu
canım bi dahakine inşallahkızlar selam
bugü adetim başladı... aranızdan kesin olarak ayrılıyorum, sağlıklı hamilelikler,doğumlar ve bebekler hepinize...
hoşçakalın.:a015:
kızlar yardım çok az kahverengi kanama gelmiş korkmam lazım mı
kızlar selam
bugü adetim başladı... aranızdan kesin olarak ayrılıyorum, sağlıklı hamilelikler,doğumlar ve bebekler hepinize...
hoşçakalın.:a015:
ay bende karışık içiyom bunu bi folic plus var üzerinde bebek olan bide doktor yeni vermişti folbiol mu ne sürekli birinimi içmeliyim yoksa farklı farklı içsem sakıncası olurmu acaba bilmiyorumkismile
kızlar çok az kahverengi akıntı var korkmam gerekiyor mu
doktorum bana folibol verdi,sizler günde kaç tane içiyorsunuz?ben akşamları alıyorum :uhm:
çıkmadık canda umut kesilmezmiş bende lekeleri görünce adet oldum diye üzülmüştüm ama hamileymişim en iyi sonuu kan tahlilinde alırsın yarın yaptır bence
herkese selam güzel anne adayları nasılsınız:ecrin_bebek:
doktorum bana folibol verdi,sizler günde kaç tane içiyorsunuz?ben akşamları alıyorum :uhm:
canım bende günde 3 defa alıyorum
folic plus kullanıyorum
ayy ben azmı alıyorum ozman yaa :uhm:
folbiol olduğunda günde 1tane alınıyor.folic plus olunca günde 3tane ben önceki hamileliğimde plus kullanmıştım bunda folbiol verdi.ama sanki bana folic plus ii gibi geliyo çünkü o fiyat olarak da daha pahalı ya bakalım hayırlısı
selam teşekkürler sen nasılsın hafta içi sabahtan akşama kadar evde olmak ne hoşmuş ya 2gündür bi rahatım ki neyse ki tatile az kaldı
bende evdeyım ıkı gundur ama bıde bu bulantılar ve araba tutmuş halı olmasa cok keyıflıde umarım gecer