- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
attım mesaj canım
sağol cnm baktım mesaja ama "açılan bölümden" diye başlamışın nereye giricem cnm onun için bilmiyorumkismile
attım mesaj canım
sağol cnm baktım mesaja ama "açılan bölümden" diye başlamışın nereye giricem cnm onun için bilmiyorumkismile
CANIM YENİ MESAJ ATTIM
yok canımm doğru 13 ama yarın gene gidecem kalp atışları için o zaman doktora yine sorarımm8 haftalık civarı hamilesin o zaman canım geçen aydan kaldın muhtemelen yada yanlışın var 1.3 mm olmasın...
slm kıssllaarr
yok canımm doğru 13 ama yarın gene gidecem kalp atışları için o zaman doktora yine sorarımm
13mm canım
slm canım nasılsın?slm kıssllaarr
kızlar,
akıntınız var mı hiç?benim zaman zaman oluyor,internetten baktım,normalmiş CADIARZU
canım bendede oluyorkızlar,
akıntınız var mı hiç?benim zaman zaman oluyor,internetten baktım,normalmiş CADIARZU
benimde var cnm ama normal bişey.Peki sizde yumurtalıkların olduğu yerde batma oluyomu benim bugün iki defa sanki bıçak sapladılar
benimde var cnm ama normal bişey.Peki sizde yumurtalıkların olduğu yerde batma oluyomu benim bugün iki defa sanki bıçak sapladılar
canım bendede oluyor
doktor bişey olmaz demişti az olursa
canım tam ne tarafta bilemiyorum ama bendede ağrı oluyor
ara arada ağrı giriyor
ben de batma falan olmuyor ama akıntı bazen çok oluyor öyle ki dışardayken falan acaba adet mi oldum diye aklıma geliyor.bundan önce düşük yapmıştım ondan da sanki her an yinelenecekmiş gibi tedirgin alıyorum.Rabbim inşallah kimseyi korktuğuna uğratmaz
canım ben unutuyorumselam kızlar,
iki gün girmedik neler kaçırmışız.
bebişlerinin kalp atışlarını duyan anneler, gözünüz aydın, umarım hepimiz için herşey sonuna kadar yolunda gider.
benim de iki gündür iştahım pek yok. bulantım pek olmadığı için birşeyler yiyorum ama hiç tat almıyorum.
folik asidini almayı unutan kimdi???hımm?ben bu konuda çoookkk hassasım ve sizi de tekrar uyarmak isterim. ben ilk hamileliğimden önce başlamıştım folik asit kullanmaya ama altı ay hamile kalamadım. 7. ay da sıkılıp işi biraz gevşettim. bir de öğrendim ki hamileyim!!!ama okumuşsunuzdur folik asit vücutta depolanamıyor. o yüzden düzenli almak lazım. sonuçta ben bebişimden 13 haftalıkken-nöral tüp defekti yüzünden- ayrılmak zorunda kaldım. yapılan testlerin sonucunda 4. haftada bir terslik yaşandığı ortaya çıktı. tabi ki bunun nedeni %100 folik değildir ama biz yine de elimizden gelen tedbiri alalım. değil mi???opuyorumnanaktan
sizlerde de oluyorsa içim rahatladı her zaman olmuyor zaman zaman oluyor arasıra da kasıklarımda batma ya da ağrı oluyor sanırım bebiş yerleşmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3 o yüzden doğaldır diye düşünüyorum ben bazen akşamları üşengeçliğimden süt içmiyorum :kedi: ama mutlaka yoğurt ayran peynir tüketiyorum eyvahedigeldismile doktorum günde 2 bardak sütten fazlasını önermedi kansızlık yapacağını söyledi özellikle yaz aylarında ayranı daha çok tercih et dedi
canım ben unutuyorum
yazını görünce hemen aldım bi tane daha:)
çok haklısın
sizlerde de oluyorsa içim rahatladı her zaman olmuyor zaman zaman oluyor arasıra da kasıklarımda batma ya da ağrı oluyor sanırım bebiş yerleşmeye çalışıyor kaydirigubbakcemile3 o yüzden doğaldır diye düşünüyorum ben bazen akşamları üşengeçliğimden süt içmiyorum :kedi: ama mutlaka yoğurt ayran peynir tüketiyorum eyvahedigeldismile doktorum günde 2 bardak sütten fazlasını önermedi kansızlık yapacağını söyledi özellikle yaz aylarında ayranı daha çok tercih et dedi