- 6 Temmuz 2009
- 1.521
- 30
- 39
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimizin opuyorumnanaktan
Ben ilkokul zamanlarında kullanmıştım folbiolu şu an Solgar kullanıyorum
günaydın herkese inşallah bebekleriniz ve sizler iyisinizdir.bu siteye bu saatte giremezdim hiç aman bugün tatilin tadını çıkaracağaım inşallah.
günaydın cnm bende katılmak sitiyorum aranıza
bende dün aradım ocak anneleri topiği ama 2010 vardı neyseki şimdi 2011 de buldum. artık benizde eklersiniz listeye opuyorumnanaktan
canım listedeki bilgilerinide yazarsan ekleyeyim listeye
iyi bakalım hayırlı olsun cennetkokulumm.sevindim senin adına
teşekkür ederim cnm ben sizlerin adına sevindim.Herkes inş. hayırlısıyla sağ salim kucağına alır bebişlerini. :CüvCüv:
hayırlı olsun canım,darısı başımıza.
slm ocak anneleri...
bakalım aranıza gelebilcemmi boshayallersmile
teşekkür ederim canım inşallah sizde duyacaksınız pıt pıtları :Saruboceq:
bir ay sonra bir sonraki randevumuz ense kalınlığı ölçülecekmiş
ay ne güzel,her doktor randevusu bir başka heyecan.
bu arada kızlar hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. geleceğin çağdaş,dinamik,genç nüfusunu bizler yetiştireceğiz inşallah. turkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiay ne güzel,her doktor randevusu bir başka heyecan.
bu arada kızlar hepinizin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun. geleceğin çağdaş,dinamik,genç nüfusunu bizler yetiştireceğiz inşallah. turkbayragi
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
denizcim gözün aydın darısı başıma inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışını:Saruboceq:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiylehihoyyyt