- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
kızlar günaydın, bayramımız kutlu olsun bu arada turkbayragi
güzeller yumurtlama günüme göre hesaplarsak bugün adetim 4 gün falan geçti ve ben test yaptım tekrar ama negatif malesef, sanırım hamile diilim senağlama
adet günüme iki gün kala çok minik 3 lekem olmuştu, bu da çok ümitlendirmiş beni,başka bişeydir diye düşünsem de..
hepinizi öpüyorum kocaman, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar ve bebekler diliyorum tekrar, hayırlı evlatlarınız olsun, maşallah hepinize
haber vereyim dedim size de
kızlar bende size bişey sormak istiyorum.Ben kan testi için hastaneye gittiğimde idrar tahlili sonucunda bende enfeksiyon çıktı.Gebelikten yaklaşık 1 ay önce temizdi.Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Aile planlaması doktoru ilaç verdi ama ben kullanmadım korkuyorum haftaya bi doktora gideyim ona danışıcam.Böyle bişey yaşayan varsa ne ilaç kullandı öğrenebilirmiyim.
denizcim pıt pıtları duymuşsun tahlillerde temiz hadi gözün aydın darsı başımıza
günaydın kıslaarrr bayanssulusmile
üzülme aylin gelecek aya inş olur
Canım iyi dileklerin için sağol inşallah sende en yakın zamanda bu duyguyu yaşarsın sıkma sakın canını her şeyin hayırlısı olsun
kızlar günaydın, bayramımız kutlu olsun bu arada turkbayragi
güzeller yumurtlama günüme göre hesaplarsak bugün adetim 4 gün falan geçti ve ben test yaptım tekrar ama negatif malesef, sanırım hamile diilim senağlama
adet günüme iki gün kala çok minik 3 lekem olmuştu, bu da çok ümitlendirmiş beni,başka bişeydir diye düşünsem de..
hepinizi öpüyorum kocaman, sağlıklı hamilelikler ve doğumlar ve bebekler diliyorum tekrar, hayırlı evlatlarınız olsun, maşallah hepinize
haber vereyim dedim size de
bende 2009 ocak annesiyim sizi ara ara okuyorum cok keyifli heyecanlı birde kısmetse haziran da anne olucam güzel saglıklı hamilelikler diliyorum sizlere
ozaman baya büyümüş olur denizcim gözükür sanırım
aynlin bütün isteyenlere ediyorum merak etme canım
kızlar bende size bişey sormak istiyorum.Ben kan testi için hastaneye gittiğimde idrar tahlili sonucunda bende enfeksiyon çıktı.Gebelikten yaklaşık 1 ay önce temizdi.Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş.Aile planlaması doktoru ilaç verdi ama ben kullanmadım korkuyorum haftaya bi doktora gideyim ona danışıcam.Böyle bişey yaşayan varsa ne ilaç kullandı öğrenebilirmiyim.
canım bende de çıktı ama doktor kesinlikle ilaç vermedi iki buçuk aydan önce ilaç verilmiyomuş bol su içip sık idrara çık dedi haftaya testi tekrarlıycak
slm kızlar,
denizcim bebişin kalp atışını duymuşsun çok sevindim darısı başımıza inşallah :1hug:
bende salam,sucuk,sosis yemiyorum zaten normalde de pek sevmezdim,çiğ köfte de yemem,açık peynir almam,her zaman pınar sütün peynirini ve sütünü alıyorum,bazı arkadaşlar kabızlık çekiyorlarmış bende böyle bir sorun yok çok şükür sanırım bunun nedeni sabahları aç karna kuru kayısı yiyip üzerine su içmemdir ayrıca cevizde yiyorum ki bebiş akıllı olsun :ecrin_bebek:
bu yüzden çok moralim bozuk ağladım bile bugün
canım normal bu az az yemeye çalış