2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha çıkarmaya başlamadım sadece bulanıp bulanıp geçiyo aranızda benim gibi olan var mı ?

bende çıkarmıyorum canım ama bulantıyla beraber öksürük başlıyor bende

günaydın kızlar bugüb daha iyiyim kanamam azaldı
yatmaya ve ilaca devam ediyorum
bebiş ve bana dua edin

canım inşallah daha daha iyi olacaksınızopuyorumnanaktan

Bende daha hiç bir belirti yok çok çok nadir kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar
çoğunuz 6. haftadısınız önümüzdeki haftadan korkuyorum doğrusu bilmiyorumkismile

genelde 6.hafta başlayıp 12.haftaya kadar sürermiş bulantılar,kimi hamileler hiç belirti yaşamazmış kimileri ise tuvaletten çıkamazlarmış ama geçecek bunlarda zamanla...

teşekkür ederim kızlar
benim öyle mide bulantım çok yok ara ara geliyo araba tutmuş gibi

bengüsu haklısın valla evlilik prog. izliyorum diyorum hiç bişey istememişim millet kendini ne zannediyorsa evler arabalar...

benim 2 haftam var yatarak geçirmem gereken sonrası bilinmiyo
tam karne dönemi çocuklar ortada kaldı

günaydın kızlar midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştıtuzlu kraker yedim yinede banamısın demiyor
canım çok geçmiş olsun
inşallah geçer,beyaz leblebi yesen nasıl olur acaba
benimde ara ara oluyor ama hemen geçiyor şükür

bugün doktora gidecek baya kişi vardık benim randevum 17:30 da iş çıkışı gideceğim
canım inşallah güzel geçer randevun

günaydın kızlar bugüb daha iyiyim kanamam azaldı
yatmaya ve ilaca devam ediyorum
bebiş ve bana dua edin
canım Allah yardımcın olsun
inşallah geçer,atlatırsın

Bende daha hiç bir belirti yok çok çok nadir kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar
çoğunuz 6. haftadısınız önümüzdeki haftadan korkuyorum doğrusu bilmiyorumkismile
canım bendede ağrı var şimdilik,sopa yutmuş gibi midem
6.haftadan sonra neler olacak bakalım :çok üzgünüm:

teşekkür ederim kızlar
benim öyle mide bulantım çok yok ara ara geliyo araba tutmuş gibi

bengüsu haklısın valla evlilik prog. izliyorum diyorum hiç bişey istememişim millet kendini ne zannediyorsa evler arabalar...

benim 2 haftam var yatarak geçirmem gereken sonrası bilinmiyo
tam karne dönemi çocuklar ortada kaldı
bende sorun ediyorum
işteyken midem bulanır,rahatsızlanırsam napıcam hiç bilmiyorum :çok üzgünüm:
şu hamilelik boyunca çalışmasak ne iyi olurmuş :çok üzgünüm:

selam bende eski üyelerdenim çoktandır yoktum :)) bilenler bilir beni..az uğraşmadım hamişlik için :))
ve şimdi 6+2 haftalık hamileyim.. kısmetse ocakta doğumumu yapıcam allahım izin verirse..dün akşam bir lekelenmem oldu bu sabah doktora gittim acilen sorun yok dedi progestan dozunu 2 ye katladı.. manayla bebeğimi gördüm .. :)))
yalnız doktor ben kalp atışını gördüm dedi sen daha göremezsin çok küçük dedi haftaya çağırdı ozaman da ben duyabilecekmişim...

hepinize allahım sağlıklı hamilelikler versin...İnşallah hepimiz kucağımızda görürüz meleklerimizi.....

arkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim.
bu öksürürk sizde de var mı?
midem bulandığında ya da bir koku ağır geldiğinde hemen öksürük tutuyor.
ne bağlantısı var acaba bileniniz var mı???

merhaba kızlar öncelikle denzcim inş bugün herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin. bende gebeliği ilk öğrendiğimde 10 gün rapor alıp yattım kanama ve ağrılarım vardı geçmişti iyi hissediyordum ayaklanmıştım ama bugün sabah sancım oldu baya bir öksürmmemle birlikte kıvrıldım kaldım resmen kokrtum tekrar yatmaya karar verdim. ama hala izi kalmış gib ağrıyan yerlerde acı hissediyorum. kanamaları olan arkadaşlarda inş bu günleri atlatırlar güzel günlere hep birlikte ulaşırız. İnş hepimizin sağlıkla bebişleri dünyaya gelir. görüşmek üzere

selam bende eski üyelerdenim çoktandır yoktum :)) bilenler bilir beni..az uğraşmadım hamişlik için :))
ve şimdi 6+2 haftalık hamileyim.. kısmetse ocakta doğumumu yapıcam allahım izin verirse..dün akşam bir lekelenmem oldu bu sabah doktora gittim acilen sorun yok dedi progestan dozunu 2 ye katladı.. manayla bebeğimi gördüm .. :)))
yalnız doktor ben kalp atışını gördüm dedi sen daha göremezsin çok küçük dedi haftaya çağırdı ozaman da ben duyabilecekmişim...

hepinize allahım sağlıklı hamilelikler versin...İnşallah hepimiz kucağımızda görürüz meleklerimizi.....

Allah tamamına erdirsin inş :Saruboceq:

öksürük bende hiç olmadı ve de yok şu ana kadar:uhm:

merhaba kızlar öncelikle denzcim inş bugün herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin. bende gebeliği ilk öğrendiğimde 10 gün rapor alıp yattım kanama ve ağrılarım vardı geçmişti iyi hissediyordum ayaklanmıştım ama bugün sabah sancım oldu baya bir öksürmmemle birlikte kıvrıldım kaldım resmen kokrtum tekrar yatmaya karar verdim. ama hala izi kalmış gib ağrıyan yerlerde acı hissediyorum. kanamaları olan arkadaşlarda inş bu günleri atlatırlar güzel günlere hep birlikte ulaşırız. İnş hepimizin sağlıkla bebişleri dünyaya gelir. görüşmek üzere

sende kendine iyi bak,inş. hepimiz yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz :Saruboceq:

canım bende hiç böyle bişey olmadı

Allah tamamını erdirsin canım benim

selamlar kızlar
bende henüz haber yok, adet gelmezse yarın test yapayım diyorum
adetim geçmeden bir-iki gün önce de yapmıştım, çıkmamıştı :KK43:(
inşallah hepiniz iyisinizdir...
merhaba aylin bugun ben doktora gıttım bu agrılar için aynen anlattım adet zamanında adet olucakmıs gıbı agrılarım oldu şimdidearasıra oluyor dedım.gayet normal dedi bunlarınolması ultrasonda baktık keseyi gorduk bebegı gormek ıcın 15 gun sonra gıdıcem tekrar beniçim rahatlasın diye gıtmıstım.sanada soylemek ıstedım ilk 3 ay karın agrısı hatta kramplar olabılıyormus.zaten dedıgım gıbı ben kesın adet olucam demıstım ama bebısım suprız yaptı sen canını sıkma hıc Allah hayırlısı ise zaten nasıp edecektir
canım benim, çok iyisin, çok sağol tatlımm :) öyle rahatlatıyoki beni anlattıkların.. bugün endişeliyim biraz, ateşim nazlı nazlı, çok güzel yükselmiyo... inşallah hayırlısıyla hamileyimdir, aranıza katılırım :)

kızlar bende doktordan yeni geldim
doktor beklediğimden daha küçük oyüzden kalp atışını duyamıyorum dedi,ama keseyi gördü hatta çıktısını bile aldı,daha 1,2 mm dedi:emir_bebek:
4 haftalıkmış daha,geç yumurtlama olduğu için süre böyle olmuş dedi,haftaya tekrar gün verdi tekrar gidicez..
yarın da birkaç günlüğüne memlekete gidicez doktor gitmesen iyi olurdu ama madem plan yaptın dikkatli ol dedi bakalım hayırlısı
benden haberler bunlar,keşke kalbini de duysaydım diyorum şimdi de:ecrin_bebek:

cambazz inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarsın duyarız ben de cmt dra gidicem heyecanla bekliyorum.bir de bundan önce7haftalık düşük yapmıştım şimdi hafif karnım ağrısa korkuyorum bazen abarttığım oluyo galiba

X