- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 38
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
ben daha çıkarmaya başlamadım sadece bulanıp bulanıp geçiyo aranızda benim gibi olan var mı ?
günaydın kızlar bugüb daha iyiyim kanamam azaldı
yatmaya ve ilaca devam ediyorum
bebiş ve bana dua edin
Bende daha hiç bir belirti yok çok çok nadir kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar
çoğunuz 6. haftadısınız önümüzdeki haftadan korkuyorum doğrusu bilmiyorumkismile
canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar midem çok kötü bulanıyorkafamçokkarıştıtuzlu kraker yedim yinede banamısın demiyor
canım inşallah güzel geçer randevunbenimde ara ara oluyor ama hemen geçiyor şükür
bugün doktora gidecek baya kişi vardık benim randevum 17:30 da iş çıkışı gideceğim
canım Allah yardımcın olsungünaydın kızlar bugüb daha iyiyim kanamam azaldı
yatmaya ve ilaca devam ediyorum
bebiş ve bana dua edin
canım bendede ağrı var şimdilik,sopa yutmuş gibi midemBende daha hiç bir belirti yok çok çok nadir kasıklarımda çok hafif bir ağrı hissediyorum o kadar
çoğunuz 6. haftadısınız önümüzdeki haftadan korkuyorum doğrusu bilmiyorumkismile
bende sorun ediyorumteşekkür ederim kızlar
benim öyle mide bulantım çok yok ara ara geliyo araba tutmuş gibi
bengüsu haklısın valla evlilik prog. izliyorum diyorum hiç bişey istememişim millet kendini ne zannediyorsa evler arabalar...
benim 2 haftam var yatarak geçirmem gereken sonrası bilinmiyo
tam karne dönemi çocuklar ortada kaldı
selam bende eski üyelerdenim çoktandır yoktum :)) bilenler bilir beni..az uğraşmadım hamişlik için :))
ve şimdi 6+2 haftalık hamileyim.. kısmetse ocakta doğumumu yapıcam allahım izin verirse..dün akşam bir lekelenmem oldu bu sabah doktora gittim acilen sorun yok dedi progestan dozunu 2 ye katladı.. manayla bebeğimi gördüm .. :)))
yalnız doktor ben kalp atışını gördüm dedi sen daha göremezsin çok küçük dedi haftaya çağırdı ozaman da ben duyabilecekmişim...
hepinize allahım sağlıklı hamilelikler versin...İnşallah hepimiz kucağımızda görürüz meleklerimizi.....
arkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim.
bu öksürürk sizde de var mı?
midem bulandığında ya da bir koku ağır geldiğinde hemen öksürük tutuyor.
ne bağlantısı var acaba bileniniz var mı???
merhaba kızlar öncelikle denzcim inş bugün herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin. bende gebeliği ilk öğrendiğimde 10 gün rapor alıp yattım kanama ve ağrılarım vardı geçmişti iyi hissediyordum ayaklanmıştım ama bugün sabah sancım oldu baya bir öksürmmemle birlikte kıvrıldım kaldım resmen kokrtum tekrar yatmaya karar verdim. ama hala izi kalmış gib ağrıyan yerlerde acı hissediyorum. kanamaları olan arkadaşlarda inş bu günleri atlatırlar güzel günlere hep birlikte ulaşırız. İnş hepimizin sağlıkla bebişleri dünyaya gelir. görüşmek üzere
canım bende hiç böyle bişey olmadıarkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim.
bu öksürürk sizde de var mı?
midem bulandığında ya da bir koku ağır geldiğinde hemen öksürük tutuyor.
ne bağlantısı var acaba bileniniz var mı???
Allah tamamını erdirsin canım benimselam bende eski üyelerdenim çoktandır yoktum :)) bilenler bilir beni..az uğraşmadım hamişlik için :))
ve şimdi 6+2 haftalık hamileyim.. kısmetse ocakta doğumumu yapıcam allahım izin verirse..dün akşam bir lekelenmem oldu bu sabah doktora gittim acilen sorun yok dedi progestan dozunu 2 ye katladı.. manayla bebeğimi gördüm .. :)))
yalnız doktor ben kalp atışını gördüm dedi sen daha göremezsin çok küçük dedi haftaya çağırdı ozaman da ben duyabilecekmişim...
hepinize allahım sağlıklı hamilelikler versin...İnşallah hepimiz kucağımızda görürüz meleklerimizi.....
canım benim, çok iyisin, çok sağol tatlımm :) öyle rahatlatıyoki beni anlattıkların.. bugün endişeliyim biraz, ateşim nazlı nazlı, çok güzel yükselmiyo... inşallah hayırlısıyla hamileyimdir, aranıza katılırım :)merhaba aylin bugun ben doktora gıttım bu agrılar için aynen anlattım adet zamanında adet olucakmıs gıbı agrılarım oldu şimdidearasıra oluyor dedım.gayet normal dedi bunlarınolması ultrasonda baktık keseyi gorduk bebegı gormek ıcın 15 gun sonra gıdıcem tekrar beniçim rahatlasın diye gıtmıstım.sanada soylemek ıstedım ilk 3 ay karın agrısı hatta kramplar olabılıyormus.zaten dedıgım gıbı ben kesın adet olucam demıstım ama bebısım suprız yaptı sen canını sıkma hıc Allah hayırlısı ise zaten nasıp edecektir
kızlar hangi folik asidi kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
Doktor folbiol vermişti bana onu kullanıyorum.