2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

denizin kilo vermesine çok üzüldüm.tartımda bir yanlışlık olmasın,çünkü 1 kilo epey fazla.

ben devam sütü veriyorum.junior (çocuk) devam sütüne başladık.emziriyorum ama yeterli olmaz belki diye ondan da veriyorum,ölçekli suyla hazırlanandan.arada da inek sütüne alıştırmaya çalışıyorum.işe başlamama çook az kaldı

hoşgeldin.bebişinin doğum günü kutlu olsun.

şimdiden kutlu olsun 1. yaşınız.inek sütü verebilirsin dedi doktorumuz.bal da verebilirmişiz.ben deniyorum fakat alışık olmadığı için yemiyor.

benim oğlum da bir aydır iştahsızdı ve uykusu iyice problemli hale gelmişti.diştendir umarım geçicidir diyordum.bugün elimle bir kontrol ettim,9. dişimiz patlamış inşallah iştahı düzelir.benim oğlum bizden özenerek artık bardak kullanmak istiyor.önceden sulukla içerdi suyu,şimdi bardak istiyor.ben sütü direk veriyorum,içine bişey katmadan,alışacaksa böyle alışsın diye.zaten şimdiye kadar hiç şekerli bişey yemediği için alışık değil,bal verdiğimde tükürüyor.

denizin doğum günü kutlu olsun.nice yaşlara...

doğum günü dileğin için teşekkür ederiz tatlımm :)

Tartıda bi yanlışlık olacağını sanmıyorum canım ama emin ol öyle olmasını çok isterdim :):) ben toz olanını hiç denemdim, zaten deniz 2 gündür biberon almıyor deliritiyor benii. inanırmısınız dün en son saat 7 de bir kase kaşık maması yedi ve şu saate kadar ağzına bişşi sürmedi. Gece defalarca kalkıp süt ısıttım, yokkkk almıyor 2 fırt çekip ittiriyor biberonu. Bu gidişle daha zayıflıcak die çok üzülüyorum.
bide annem gözü gibi bakıo kızıma, şimdi o da ameliyat olacak idareten hısım akraba bakacak bütün düzeni bozulacak çocuğun

inşallah bizin bu iştahsızlığımız da diştendir maşşallahh 9 dişiniz olmuş bilee bizim halaa 4 tanecikk

hoşgeldin.bebişinin doğum günü kutlu olsun.

bugün doğum günümüz bıdığım tam bir yaşında bu zamanlar yeni görmüştüm küçücük kara kıllı birşeydi şok olmuştum:)))şimdi ise çok tatlı yakışıkklı birşey oldu ALLAH bütün bebişleri annelerine babalarına bağışlasın inşallah.sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı bir ömür versin
doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.akşama pastamızı keseceğiz buyrun pasta yiyelim:)
bal10 kızının iştahının açılmasına çok sevindim verdiği kiloyu en yakın zamanda tekrar alır inşallah.benim oğlum da zayıf 9.200 geldi en son ama bu aralar verdi iştahı yok hiç birşey yemiyor.neden bu kadar iştahsız bu veletler ya.diş çok kötü yapıyor bizinde diş geliyor birde grip olmuş bugün sağlık ocağından aradılar bir yaş aşısı için yarın götürecem zor oluyor mu kızlar aranızda yaptıran vardır.boyunu kilosonuda öğrenirim o zaman.
dirim canı taneli derken şehriye çorbası küçük ekmek yapçası bazen eline kıraker bisküvi veriyorum onları yutamıyor iri taneleri zaten yutamazda mesala tavuğu eti asla yutamaz.dediğin gibi herşeyi blandırdan geçirdim ondan alışamadı.hala meyveleri öyle veriyorum içinde az parça bile kalsa yiyemiyor çıkartıyor diliyle.gün pınar çocuk devam sütü aldım ballı olandan deneyeyim dedim biberona koydum saoınıda çıkardım çünkü sapından tutup sallıyor:))bir iki yuttu sonra oyuna çevrdi ha bire salladı her yeri süt yaptı kızdım bende aldım elinden.eşim öyle öyle öğrenecek dedi ama zahmetli olacak.sütü sade deneyeyim bende.ben biberona alışsın diye günde 100 cc falan vermeyi düşünüyorum fazla değil gece emziriyorum zaten maksat anne sütü kesilince normal süt içsin biberon rahat oluyor bardaktan içmez büyük oğlumdan biliyorum.zaten minyon oğlum küçük süt içsinde kemikleri gelişsin.

canım sen emzirmiyormusun kızını.iştahsızlık diştendir muhtemelen benim oğlanında dört dişi var daha oda çok iştahsız ben dişe bağlıyorum hata iki gece emmeyi reddetti uykuda bile veriyorum almıyor çıldırdım resmen ama şimdi alıyor şükür ama çok az emiyor biriki dakika hemen.zaten gündüz işteyim.benimde annemle kız kardeşim bakıyor dün annem hiç birşey yemedi dedi üzüldüm inşallah en yakın zamanda çıkar şu dişlerde bizde bebişlerde rahatlar

ahsen doğum gününüz kutlu olsun
iyiki doğmuş oğluşun
canım hafiften alıştır püreye bence.ilk başta ağzından çıkartır.sonra yutmaya çalışır.
ayrıca 11 aylık kilosuda iyi bence.zayıf sayılmaz.
aynı şeyleri yaşıyoruz.bizimkide memeyi red ediyor.verene kadar canım çıkıyor.
gecenin bir yarısı çığlık çığlığa.sanki boğazlıyorum.sanırım dişten yapıyor.
bencede sütü bişey katmadan içirmeye çalış önce.
öyle içmezse yapacak bişey yok,içine bişey katıp vereceksin.

yok canım ben emzirmiyorum maalesef ben normalde iştahsız olduğunda çok fazla dert etmiyordum ama 1 kilo kaybettiğini görünce telaşlanmaya başladım. mesela dün akşamdan sabaha kadar bişi yemedi, defalarca kalkıp süt ısıttım 2 yudum alıp ittirdi biberonu hep. bi kutu sütü heba ettik ama yok içmedi. Sabah anneme götürdüm kahvaltı ettirmiş. Sanırım biberona karşı bi antipati oluştu bizde, kaşıkla verince ilk mızmızlanıyor ama sonra kendi açıyor ağzını. ama biberonu görünce mıh gibi oluyor resmen.

Sende şanslısın annen ve kardeşin bakıomuş kuzunaa

Merhaba Sevgili Ocak Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Ocak Anneleri, bu kalp Ocak Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

yarın kızımın doğum günü
2011 ocak annesi olacağımı en erken öğrenenlerdendiM
bir sürü şey paylaştık
gün gün bebişleri bekledik
ve artık 1 YAŞINA GELDİLER BÜTÜN BEBEKLERİN YAŞLARINI
BİZLERİNDE ANNELİĞİNİN 1.YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM

Merhaba arkadaşlar,

Uzuuun zamandır yazmıyordum. Doğum günü olan bebeklere güzel yaşlar diliyorum. Ömürleri uzun, sağlıklı ve mutlu geçsin inşallah. Bizim de 3 gün sonra ama biz 22'sinde kutlama yapacağız. Ablam şehir dışında onun da katılmasını istediğim için..

Bu arada çok büyük bir sürpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim 10 gün önce. Şu an 6 haftalık hamileyim

doğum gününüz şimdiden kutlu olsun.yeni bebeğiniz de hayırlı olsun.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

hayırlı uğurlu olsun canım.
çok sevindim

doğum günü olan bebişler iyiki doğdular iyiki hayatlarımıza girdiler.
bizim oğlanın doğum gününede az kaldı.hafta sonu yapmayı planlıyoruz.

iştahsızlık bizdede var akşama kadar yemese yemiyecek.
diştendir inş.

yenı bbegın hayırlı olsun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…