- 7 Haziran 2011
- 1.712
- 0
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.661
Canım bizimde öyle eli ağzında,salyası çok akıyor bide kulaklarını çok çekiştiriyor.8.dişimizde geliyor sanıırm
dişler çok sarsıyor kesinlikle.bu gidişle azıları da çıkartıcaz biz.
canım siz kıyafetle mi tarttırıyorsunuz?biz soyuyoruz.bitek çıtçıtlı kalıyor üstünde
inşallah ilerde iştahları artar.iştahsız bir bebeğe yemek yedirmek çok zor
merhaba kızlar bebişler hasta bizimkide faranjit olmuş antibiyotik başladık öksürüğü azalmıştı ama bugün biraz fazla oldu gibi geldi ortalıkta salgın varmış egeyi tek bırakmak mümkünmü hemen ağzına göre ne varsa atıyo sakız gibi çiğniyo çok korkuyorum bişey olacak diye bu arada ayın 25 inde doğum günümüz hala kararsızım aileleri çağırma konusunda boyumuz 80 cm kilomuz 11 610 gramdı biraz gelişik miş :)))
kızlar Arda'nın ishalden dolayı hastanede yattığını söylemiştim.hastaneden çıkalı bir hafta olmasına rağmen ishali geçmemişti bir türlü dün uzmantv'de bir doktorun tavsiyesiyle 1 çay bardağına 1 çay kaşığı sumak koyup 15 dk demledim ve sonra hafif şeker atıp Arda'ya içirdim,inanır mısınız dünden beri çocuğun ishali kesildi nerdeyseo kadar serum,ilaç kâr etmedi ama bir sumak iyi geldi.aklınızda bulunsun.
tekrar çok geçmiş olsun. Verdiğin bilgi iyi oldu canım sağol, aklımıda buulunsun.
bizde dün gece sabah 5 gibi hastanedeydik ne yazıkkidünde yazmıştım öğleden sonra kızım ateşlenmiş die. eve gidince bende ölçtüm 39.2 çıktı. ateş düşürücü şurup verdim oona rağmen en fazla 38.1 e düştü. aslında denizin bi keyifsizliği yoktu ama bölee bayat balık gibi baygın baygın bakıyor, sürekli mızmız yapıodu. kucağımda uyuyup yatağına köyduğumda cin gibi açıyodu gözlenirini. artık 3. denemede pest etti ve uyudu. ama uykusunda sürekli inliyodu. sabah 4:30 da annem uyandırdı ateşi var uyumuyo bu çocuk die baktım mıgır mıgır konşuyo kendi kendine öçltüm 39.4 bidaha verdim şurup, yazık yavrum büyük insan gibi titriyodu ateşinden sıtmalandı sanırım. bide düşmez falan die endişelendim kalktık acile gittik. ilacın etkisiyle heralde, oraya gittiğimizde 38.4 e düşmüş ama yinede yüksek dediler. uyuz dr. uykusundan kalkıp şöle bi göz ucuyla baktı boğazları şiş bu çocuğun dedi. iltihap olmuş sanırım. bi fitil koydular, 3 ilaç yazıp yolladılar. aç gündür bişi yemiyodu meğer boğazı ağrıyomuş minnoşumun yaaa.
Şimdi işe geldim arkamdan ağladıgöğsüme kafasını koyup öle durcakmış kuzum benimm.
bizde böle bi badire atlattık gece gece, inşallah bugün biraz daha toparlar. Çalışan anne olmak ne zorr, izin alıp evladımın yanında bile duramıyorum lanet olsun ki..
tekrar çok geçmiş olsun. Verdiğin bilgi iyi oldu canım sağol, aklımıda buulunsun.
bizde dün gece sabah 5 gibi hastanedeydik ne yazıkkidünde yazmıştım öğleden sonra kızım ateşlenmiş die. eve gidince bende ölçtüm 39.2 çıktı. ateş düşürücü şurup verdim oona rağmen en fazla 38.1 e düştü. aslında denizin bi keyifsizliği yoktu ama bölee bayat balık gibi baygın baygın bakıyor, sürekli mızmız yapıodu. kucağımda uyuyup yatağına köyduğumda cin gibi açıyodu gözlenirini. artık 3. denemede pest etti ve uyudu. ama uykusunda sürekli inliyodu. sabah 4:30 da annem uyandırdı ateşi var uyumuyo bu çocuk die baktım mıgır mıgır konşuyo kendi kendine öçltüm 39.4 bidaha verdim şurup, yazık yavrum büyük insan gibi titriyodu ateşinden sıtmalandı sanırım. bide düşmez falan die endişelendim kalktık acile gittik. ilacın etkisiyle heralde, oraya gittiğimizde 38.4 e düşmüş ama yinede yüksek dediler. uyuz dr. uykusundan kalkıp şöle bi göz ucuyla baktı boğazları şiş bu çocuğun dedi. iltihap olmuş sanırım. bi fitil koydular, 3 ilaç yazıp yolladılar. aç gündür bişi yemiyodu meğer boğazı ağrıyomuş minnoşumun yaaa.
Şimdi işe geldim arkamdan ağladıgöğsüme kafasını koyup öle durcakmış kuzum benimm.
bizde böle bi badire atlattık gece gece, inşallah bugün biraz daha toparlar. Çalışan anne olmak ne zorr, izin alıp evladımın yanında bile duramıyorum lanet olsun ki..
canım bundan bendede var, ne için aldığımı bile hatırlamıyorum :44:
sen bunu bebişin için nasıl kullanıyosun ?
maşallah canımcancer ,bal çok geçmiş olsun
dirimcim maşallah senin oğlan bayagı diş çıkarmış bizimki öyle 4 te kaldı
ama sürekli eli agzında bakalım nezaman çıkacak diğerleri.
bu arada yürüyen bebişler varmı
bizimki hevesli gibi ama daha bir şey yok.
dirimcim benim degerler 11 ay degerleri
sağlıklı olsunda.dirim senin oğluna annenmi bakıyor.
maşallah canımtüm hasta bebişlere geçmiş olsun.
bizim de 11 . ay ölçüm değerlerimiz 10 kg, 75,5 cm'dibizim ki yürümek için uğraşıyor,tutunarak yürüyor,pat diye düşüyor,sürekli peşinde dolanmaktan perişan oluyoruz,başka bişeyle kesinlikle ilgilenmiyor,sadece yürümek istiyor.doktorumuz, tv'nin zararlarını söylediğinden beri bizim evde televizyon açılmıyor.reklamlar başladığında hipnoz olmuş gibi bakardı televizyona.bu arada bizim doğum günümüz ayın 24'ünde.yaş pasta modellerine bakıyorum internetten.çok güzel tasarımlar var.kış çocuğu olduğu için kış temalı bir pasta mı yaptırsam diyorum.bir de uçaklı trenli filan modeller var,onlar da çok güzel.becerebilirsem beğendiğim bi kaç model pastayı buraya ekleyeyim.
Eki Görüntüle 304619 Eki Görüntüle 304620 Eki Görüntüle 304621
çok geçmiş olsun canımhasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun...sezon açıldı malesef.
hafta içi kızım vajinal yapışıklık dolayısıyla bir operasyon geçirdi,oldukça üzücü bir durumdu benim için.şimdi her şey yolunda çok şükür.kızı olan anneler bu konuda biraz tetikte olsun,doktor pek çok bebekte olduğunu ama çoğunluğun fark edilmediğini söyledi.
bu arada kızım yürüyor teyzeleri.1 aydır adım atıyordu tek tük,şimdi odalar arası yürüyerek gidip geliyor düşe kalka.yalnız sokakta ve ayakkabıyla pek yürüyemiyor.tam anlamıyla profesynel değil ama 20-25 adım kadar atabiliyor,bir de tutunmadan ayağa kalkamıyor henüz,illaki bir yerden destek alıyor ayağa kalkabilmek için.o yüzden sokakta yürüyemiyor:))çok güzel bir manzara,inşallah sizler de en kısa zamanda tadarsınız.
maşallah canım.canım bizimkide kilolu değilanneler tabii erkek ve kız persentıl tabloları arasında boy ve kılo farkı var. o sebeple kız çocuğu olan anneler erkek çocuklarından daha az kılolu ve kısa olacaktır büyük ihtimalle.
benim oğlumun yeni ölçümleri de 10.5 kılo ve 78 cm.bir yaşta ne olacak bakalım. umarım biraz atak yapar.
ben doğum günü için kesinlikle üzerinde kocaman 1 olan bir pasta düşünüyorum. ne de olsa ilk doğum günü ve bir yaşı. size de öneririm. fotoğraflarda falan bir yaş iyice belirginleşir hem.
oğlum boyuna göre zayıf gidiyor. belki hem eşimin hem biszim ailede kılolu kimse olmamasındandır:)) tabii bu sadece benim fikrim ama kılo alsa çok sevineceğim.
hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun...sezon açıldı malesef.
hafta içi kızım vajinal yapışıklık dolayısıyla bir operasyon geçirdi,oldukça üzücü bir durumdu benim için.şimdi her şey yolunda çok şükür.kızı olan anneler bu konuda biraz tetikte olsun,doktor pek çok bebekte olduğunu ama çoğunluğun fark edilmediğini söyledi.
bu arada kızım yürüyor teyzeleri.1 aydır adım atıyordu tek tük,şimdi odalar arası yürüyerek gidip geliyor düşe kalka.yalnız sokakta ve ayakkabıyla pek yürüyemiyor.tam anlamıyla profesynel değil ama 20-25 adım kadar atabiliyor,bir de tutunmadan ayağa kalkamıyor henüz,illaki bir yerden destek alıyor ayağa kalkabilmek için.o yüzden sokakta yürüyemiyor:))çok güzel bir manzara,inşallah sizler de en kısa zamanda tadarsınız.
arkadaşlar benim fındığımda altınca hastalık denen hastalığa bulaştı,o kadar halsiz ki kafasını kaldıramıyor resmen..
kıyamıyorum karşımda baygın gözlerle bana bakınca
dua edin arkadaşlar..var mı aranızda bu hastalığı yaşayanlar??