- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.641
Çok uzun zamandır yazmıyordum. Çok geriye dönük de okuyamadım.
bal10 annelik de biraz evhamlı olmak mı demek ne :) toka yutmamasına çok sevindim Allah korusun. Hastanedeki bebeğe çok üzüldüm, bu akşam kolumu yaktım öyle çok bir şey değil ama akşamımı zehir etmeye yetti, kimbilir ne acılar çekiyor yavrumAllah tez zamanda iyileştirir inşallah.
cancer Arda'ya çok geçmiş olsun. Yavrum neler yaşamış öyleİnşallah bir an önce hepsini atlatırsınız.
kızlar geçmiş olsun bebişler hastalanmış
bizde kusma ishalden iki gün hastane de kaldık.
salgınmış sanırım.
ne yazıcaktım unuttum araya iş girince:)
biri buhar makinasını sormuş.bende merak ettim bal memnunmusun
bizim sıpanında gece burnu çok tıkanıyor.
uyku demişsinizde kızlar biz kaç aydır uyumuyoruz nerdeyse.okadar çok uyanıyor ki
diştendir diye umut ediyorum.ama bizimki gece-gündüz farketmiyor ağlayarak uyanıyor
odada bizi göremeyince korkup ağlıyor sanırım
canım evde kutlayacağız,anane,babaanne,dede vs.
daha uzak olduğu için hiç düşünmedim.arabalı bir pasta düşünüyorum
yanınada bişeyler yapıcam artık
çok uzak geliyor.bu sıpa çökertti beni
canım bizimkininde burnu tıkanıyor.uyanıyor oyüzden.
gece açtığında burnunda tıkanma yada hırıltı oluyor mu peki?
sesli mi oluyor ki?pilli mi yoksa elektrikli mi canım?
bugün 11. ay kontrolü için doktorumuza gittik.kendisine eğitici oyuncakları sordum,ne alalım filan dedim.şu an için o tip şeylerin erken olduğunu söyledi.zaten oyuncaktan çok mutfak eşyalarıyla,kap kacak,ıvır zıvır şeylerle ilgilenir,pek oyuncaklara ilgi göstermez dedi.siz televizyondan uzak tutun yeter dedi.tv hem konuşmasını geciktiriyor,hem de zeka seviyesini düşürüyormuş.
teşekkür ederim canım.ishal ve ateş hafifledi çok şükür ama şimdide öksürük başladı.çok geçmiş olsun.inşallah şimdi daha iyidir.
sağol canım sanada geçmiş olsun.Çok uzun zamandır yazmıyordum. Çok geriye dönük de okuyamadım.
bal10 annelik de biraz evhamlı olmak mı demek ne :) toka yutmamasına çok sevindim Allah korusun. Hastanedeki bebeğe çok üzüldüm, bu akşam kolumu yaktım öyle çok bir şey değil ama akşamımı zehir etmeye yetti, kimbilir ne acılar çekiyor yavrumAllah tez zamanda iyileştirir inşallah.
cancer Arda'ya çok geçmiş olsun. Yavrum neler yaşamış öyleİnşallah bir an önce hepsini atlatırsınız.
sizede geçmiş olsun dirim.kızlar geçmiş olsun bebişler hastalanmış
bizde kusma ishalden iki gün hastane de kaldık.
salgınmış sanırım.
ne yazıcaktım unuttum araya iş girince:)
biri buhar makinasını sormuş.bende merak ettim bal memnunmusun
bizim sıpanında gece burnu çok tıkanıyor.
uyku demişsinizde kızlar biz kaç aydır uyumuyoruz nerdeyse.okadar çok uyanıyor ki
diştendir diye umut ediyorum.ama bizimki gece-gündüz farketmiyor ağlayarak uyanıyor
odada bizi göremeyince korkup ağlıyor sanırım
bende merak ettim şu günlük sakızını.nasıl birşey?aktarlarda mı satılıyor?yavrucuklarınıza geçmiş olsun kızlar, cok üzüldüm...
şu aylarda kesinlikle yalnız bırakmamak lazım cocukları, Allah muhafaza manasız ve tehlikeli merakları dert acıyor başımıza...
buhar makinası kullanmıyorum ben, peteğin kenarına içine defne yaği damlattiğim suyu koyuyorum
kokusu hem rahatlatıp iyi uyumayı sağlıyor hem de havanın mikrobunu kırıyor.
hatta tavsiye üstüne hem bizim hem de kızımın carsafina da bi iki damla damlattım
bir de günlük sakızı aldım
hırıltısı olursa onu kullanacağım, çok faydası varmış
hatırlıyorum kucukken hastalandıgımda babannem de ısıtıp koyardı gogsume
oldu valla, tvden uzak tutun diyen doktor gelsin 1 saat bakıversin bi zahmet benim cadiya
2sn. kıcının üstüne oturmuyor kurt var sanki
babytv sayesinde az bucuk rahat duruyor
kalkıp da cocuğa saatlerce pembe dizi izletmiyoruz ki niye uzak kalıcakmış tvden
peeehh
bizim babamızda şehir dışında ve gelip gelmeyeceği belli değil henüz.evde anneanne-dede-teyze-amca-yenge hep beraber kutlarız iştekızlarr, bu arada 1. yaş günlerimiz yaklaşıyor varmı bi programınız ? paylaşıp birbirimize fikir versekk...
bizim babamız iş için şehir dışında yeni yıla kadar dönüp dönmiyeceğide kesin değil ( ki inşallah döner ) bizim doğum günümüz tam yılbaşı akşamı nası yaparız naparız hiç bi fikrim yok
kızlar günlük sakızının görüntüsü şu;
bronşite, hırıltıya, balgamın sökülmesine iyi geliyormuş
aktardan aldım ben evet
çok da uygun fiyati
100gr. aldım 4tl tuttu
hatta KKda da bahsedilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki...9374-gunluk-sakizi-faranjit-bogaz-agrisi.html
gelincik çok geçmiş olsun canım inşallah düzelirsiniz.
kızlar bunlar 11 aylık değerleriniz mi?yoksa 10 aylık değerler mi?
bal üzülme canım inşallah bi sonraki ay daha fazla alır.boy konusunda aynıyız
kilosu ne kadar ki canım?
1 yaş için boy 75-76 normal görünüyor.siz zaten 1 ay sonra 77-78 olursunuz.kısa değil bence
bizimkide pek iştahlı değil.
4 ayda 7 diş oğlumu mahvetti
Canım bizimde öyle eli ağzında,salyası çok akıyor bide kulaklarını çok çekiştiriyor.8.dişimizde geliyor sanıırm9.200 çıktı kilomuz 100 gramcık almışız, allah bilir oda üstündeki kıyafetin fazlalığıdır malum kış olunca daha kalın giydiriyorum.
bizim henüz 4 dişimiz var ama sanırım diperleride yolda. pek huysuz bu aralar, doğru düzgün yemiyor, zaten oldu olası mevye suyu ağzına sürmüyor ne sıktıysam içmedi sıpa.
eller sürekli ağızda, kulaklarını çekiştiriyor içlerini hep yara yapmış tırnaklarken. Var bi sıkıntısı yani ben dişe yoruyorum.