kuzeyyıldızı,oğlun zayıf değil gayet iyi,lütfen zayıf olduğunu düşünüp üzülme.yemesi gerekenleri yiyorsa daha ne??
diş boyanmasını duydum ,kızımda şu an görünmüyor böyle bir şey,sanırım ferro sanol yapıyormuş,doktor bize ferrum önerdi onu kullanıyoruz.belki de o yüzden olmadı.inşallah düzelir.
bahsettiğin ağrıyı yaşamıyorum ama çok berbat kas ağrıları yaşıyorum.sırtıma dokunduğumda bazı yerler bıçakla kesilmiş gibi acıyor,sol omzum bana ait değil.önceden de sıkıntım vardı omzumdan şimdi resmen düştü.doktora gitmeye bile fırsat bulamıyorum ve açıkçası korkuyorum.
ben düzenli ateş ölçmüyorum ama hep aynıysa sıkıntı yoktur,37 normal ateş bebekelr için zaten,kanı kaynıyor oğlunun demek ki:)))
ben balık vermiyorum bu arada,eve pek sık balık almayız,aldığımız zamanlarda da hiç yemedi nerdeyse,o yüzden kızım için özel bir şey yapmıyorum bu anlamda.
11. ay kontrolünü 1 hafta erken yaptırdım ben de.kıyafetle tartıldı 11 kilo,81 cm
.200-300 gr kıyafeti vardır muhtemelen.doktor da ben de gayet iyi bluyoruz kilosunu.boyunu doktor anormal uzunlukta bulsa da yapılacak bir şey yok,uzuyor çocuk:))çok uzun olmasak da babası da ben de boy konusunda fena sayılmayız,amcalar dayılar da hep uzun.genetik olsa gerek.
ben dişle ilgili hiçbir sıkıntısında ilaç vermedim,birkaç kez yüksek ateşli rahatsızlığı olduğnda calpol,dolven gibi ateş düşürücüleri kullandık.marankinin ne dediği umrumda değil.kızım 39.5 ateşle yanarken ilaç vermeyip de ne yapayım?
4 dişimiz var şu an,ama 2-3 gündür çok huzursuz,muhtemelen yeni dişler geliyor.