- 22 Kasım 2010
- 173
- 3
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.601
kızlar kaç gündür sorucam unutuyorum.
kuzularınıza kitap okuyormusunuz ? yada şu eğitici kartlarla falan oyunlar oynuyormusunuz ?? ben istiyorum ama şimdiye kadar pek fırsat bulamadım açıkcası. çalışan bi anneyim 8 degelip 6 da çıkıyorum. eve git yemek yap sofra topla derken saat 8 oluyor, kızımda 9:30 10 gibi uyuyor vaktimiz kalmıyor yani.
eğer böle aktiviteleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, en azından referans olur birbirimize :)
merhaba arkadaşlar,
bebeklerinize neler veriyosunuz?
mesela balık yedirmeye başladınızmı?hangi tür balıkları veriyosunuz?
yumurtayı ne sıklıkla veriyosunuz ve beyazını vermeye başladınızmı?
ben ıhlamur veriyorum ama uzman tv de bi doktor 8-12 ay arası ıhlamur önermiyr demiş
sabahları kahvaltida değişik neler veriyosunuz?
ve benim çok tereddüt ettiğim oglumunda bi kaç denemede başarısız oldugu bogazina takıldıgı durum..bebeğinizin eline kemirsin yesin diye havuç,elma armut ekmek kraker gibi şeyler veriyomusunuz? veriyosanız nasıl başardınız takılmıyormu?
benim oğlumun 7 dişi ver ama verdiğim her şeyi hop diye mideye indiriyor agzinda çevirmiyor pk fazla,ve çiğnemiyor ?
sevgiler
bu konuyu açtığın çok iyi olmuş.bende bugünlerde bunun araştırması içindeyim.adım adım setleri varmış.aylık dergi şeklinde.ama biraz pahalı.başka neler olabilir bilmiyorum.
hangi yayınevinin acaba?
bugün 11. ay kontrolü için doktorumuza gittik.kendisine eğitici oyuncakları sordum,ne alalım filan dedim.şu an için o tip şeylerin erken olduğunu söyledi.zaten oyuncaktan çok mutfak eşyalarıyla,kap kacak,ıvır zıvır şeylerle ilgilenir,pek oyuncaklara ilgi göstermez dedi.siz televizyondan uzak tutun yeter dedi.tv hem konuşmasını geciktiriyor,hem de zeka seviyesini düşürüyormuş.
bugün 11. ay kontrolü için doktorumuza gittik.kendisine eğitici oyuncakları sordum,ne alalım filan dedim.şu an için o tip şeylerin erken olduğunu söyledi.zaten oyuncaktan çok mutfak eşyalarıyla,kap kacak,ıvır zıvır şeylerle ilgilenir,pek oyuncaklara ilgi göstermez dedi.siz televizyondan uzak tutun yeter dedi.tv hem konuşmasını geciktiriyor,hem de zeka seviyesini düşürüyormuş.
bizde de aynı sıkntı oldu ben demir ilacını kestim..pekmez veriyorum zaten...alttan 2 diş çıktı ve araları siyahlaşmaya başamştı.anneler demir ilacından dişleri leke oldy oğlumun, ilaçtan sonra su da verdim aslında her seferinde. ne yapabilirim?
bir haftadr oğlumun poposunda kızarıklık var..genelde kakasını yaptiktan sonra yoğunlaşiyor...geçiremiyorum bi türlü...sanirim yediklerinden kakasıda bi değişik...ne yapabilirim önerisi olan varmi...mustelanın pişik öncesini kullaniyorum...kızarık görüncede hametan sürüyorum ama geçmiyo
kızlar yaklaşık 2 haftadır geceleri uyku problemi yaşıyoruz. gecenin bi vakti kızım uyanıp oturuyor oyun istiyor. kendi kendine yatıp oturmaya başlıyor gün içersinde öğrendiği oyunları tekrarlıyor. zor bi durumdayım 3 saatlik uykuyla işe gidip geliyorum yorgunluktan dayanacak gücüm kalmadı. önerilerinizi bekliyorum
bir de gece lambası kullanıyorum ve uyanınca sürekl lambaya bakıyo sanki ışık uykusunu kaçırıyor gibi hissettim. gece lambasını yakmasam karanlıkta korkarmı acaba ? siz lamba kullanıyormusunuz?? aslında gece lambasını daha çok kendm gece emzirirken falan rahat oluyo diye kullanıyorum.
herkes bu aralar yoğun galiba fazla ilerlemiş. bi an önce cevap yazan olursa çok sevincem artık uyumak istiyorummmm(((