- 17 Ağustos 2007
- 5.613
- 15
- 43
-
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #30.581
geçmiş bayramınız kutlu olsun güzel anneler,,
tatili daha yeni bitirdik biz. tatilmiydi işkencemiydi orası muamma. kızımla 12 saat yolculukta perişan oldum. inanmazsınız ama 3 saaat boyunca kucağımda uyudu hiç kıpırdamadan oturmak zorunda kaldım. kolumu oynatsam bastı çığlığı. adanaya kadar öldüm öldüm dirildimm. meğersem diş çıkarıyormuş oda yolculuğa denk geldi. üst 2 dişimiz patladı çok şükür.
babannemizdede yabanilik ettik ilk 3 gün kimseye gitmedi biri yüzüne baksa ağladı siyam ikizi gibi olduk resmen, neyseki sonradan sonraya alıştı. dönüş yolculuğu iyiydi bi nebzede olsa. ama eve gelince hasta oldu kuzumşarıl şarıl burnu akıyor, geniz akıntısıda var, cmrtsi pzr gece uykuları haram oldu. dün ateşi yükseldi acile götürdüm antibiyotik verdi, göğsünde hırıltı da varmış çok değil ama önlem alalım dedi. bi görseniz hiç dermanı yok bayat balık gibi bakıyor. ama iş ilaç içmeye gelince cin gibi oluyor, eller ayaklar hiç durmuyor resmen kavga ediyor içmemek için.
bizde son durumlar böylee :) umarım sizin kuzular iyidirr ....
Benim kizimda dis cikariyor.simdiden 5 tane oldu hakkaten stressli geciyor günler.Allah yardimcimiz olsun.Benim kizimda emeklemede yok geri geri gidiyo acaba gecmi kaliyoruz yada emeklemedennmi yuruyecek bilmiyorum.Sizinkilerde yokmu yürüme egilimi 10 ay doluyor 11 e gircez.nasip artik ne zaman ;-)
benim kıznda 5 dişi var.25inde 10 aylık olucaz ama hala emeklemiyor.emekleyemeyincede sinirleniyor.bende geç kaldığını düşünüyorum emeklemek için.sizin bebekleriniz emekliyor mu.
benim kıznda 5 dişi var.25inde 10 aylık olucaz ama hala emeklemiyor.emekleyemeyincede sinirleniyor.bende geç kaldığını düşünüyorum emeklemek için.sizin bebekleriniz emekliyor mu.
bir haftadr oğlumun poposunda kızarıklık var..genelde kakasını yaptiktan sonra yoğunlaşiyor...geçiremiyorum bi türlü...sanirim yediklerinden kakasıda bi değişik...ne yapabilirim önerisi olan varmi...mustelanın pişik öncesini kullaniyorum...kızarık görüncede hametan sürüyorum ama geçmiyo
kaç doğumlu sizin kızınız
günaydın kızlar
Arda 4 dişi tamamladı ama eli sürekli ağzında sanırım yine diş çıkarıyor.yürümeye çalışıyor ve sürekli düşüyor.klavyeyle oynamaya bayılıyor.hatta bunları o yazıyor(parmağını tuttum yazdırıyorum)
ben kaynatma işini bıraktım,bebek suyu kullanıyorum.marketlerde 6'lı paketlerde,küçük pet şişelerde satılıyor.
kızlar kaç gündür sorucam unutuyorum.
kuzularınıza kitap okuyormusunuz ? yada şu eğitici kartlarla falan oyunlar oynuyormusunuz ?? ben istiyorum ama şimdiye kadar pek fırsat bulamadım açıkcası. çalışan bi anneyim 8 degelip 6 da çıkıyorum. eve git yemek yap sofra topla derken saat 8 oluyor, kızımda 9:30 10 gibi uyuyor vaktimiz kalmıyor yani.
eğer böle aktiviteleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, en azından referans olur birbirimize :)
bir haftadr oğlumun poposunda kızarıklık var..genelde kakasını yaptiktan sonra yoğunlaşiyor...geçiremiyorum bi türlü...sanirim yediklerinden kakasıda bi değişik...ne yapabilirim önerisi olan varmi...mustelanın pişik öncesini kullaniyorum...kızarık görüncede hametan sürüyorum ama geçmiyo