2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy nasıl zor iki gündü ya
çok şükür halimize hiç kendime zaman ayıramıyorum inanın.
oğlumun hastalığı dirimin dediği gibi yeme proplemleri
evi temizle yemek yetiştir.herşeyle başederim de
oğlum güzel beslense ilaçlarını bile zor içiriyorumm.::KK43:
kan ilacıı artık hiç içmiyor.
sizler nasılsınız.

geçmiş bayramınız kutlu olsun güzel anneler,,

tatili daha yeni bitirdik biz. tatilmiydi işkencemiydi orası muamma. kızımla 12 saat yolculukta perişan oldum. inanmazsınız ama 3 saaat boyunca kucağımda uyudu hiç kıpırdamadan oturmak zorunda kaldım. kolumu oynatsam bastı çığlığı. adanaya kadar öldüm öldüm dirildimm. meğersem diş çıkarıyormuş oda yolculuğa denk geldi. üst 2 dişimiz patladı çok şükür.

babannemizdede yabanilik ettik ilk 3 gün kimseye gitmedi biri yüzüne baksa ağladı siyam ikizi gibi olduk resmen, neyseki sonradan sonraya alıştı. dönüş yolculuğu iyiydi bi nebzede olsa. ama eve gelince hasta oldu kuzum :KK43: şarıl şarıl burnu akıyor, geniz akıntısıda var, cmrtsi pzr gece uykuları haram oldu. dün ateşi yükseldi acile götürdüm antibiyotik verdi, göğsünde hırıltı da varmış çok değil ama önlem alalım dedi. bi görseniz hiç dermanı yok bayat balık gibi bakıyor. ama iş ilaç içmeye gelince cin gibi oluyor, eller ayaklar hiç durmuyor resmen kavga ediyor içmemek için.

bizde son durumlar böylee :) umarım sizin kuzular iyidirr ....

oyy tatil çok zor geçmiş senin için canım.
Allahım kolaylık versin.

Benim kizimda dis cikariyor.simdiden 5 tane oldu hakkaten stressli geciyor günler.Allah yardimcimiz olsun.Benim kizimda emeklemede yok geri geri gidiyo acaba gecmi kaliyoruz yada emeklemedennmi yuruyecek bilmiyorum.Sizinkilerde yokmu yürüme egilimi 10 ay doluyor 11 e gircez.nasip artik ne zaman ;-)

benim kıznda 5 dişi var.25inde 10 aylık olucaz ama hala emeklemiyor.emekleyemeyincede sinirleniyor.bende geç kaldığını düşünüyorum emeklemek için.sizin bebekleriniz emekliyor mu.

benim kıznda 5 dişi var.25inde 10 aylık olucaz ama hala emeklemiyor.emekleyemeyincede sinirleniyor.bende geç kaldığını düşünüyorum emeklemek için.sizin bebekleriniz emekliyor mu.

bundan 1 hafta öncesine kadar benim kızmda emeklemiyordu, anca oturduğu yerde etrafında dönüyor, yada yuvarlanıyordu :) ama 6-7 gündür yavaş yavaş emekliyor. endişelenmene gerek yok tatlım, kimi çocouk hiç emeklemeden yürüyor :)

benim oğlum 9 aylıkken emeklemeye başladı
şimdide yürüme çabaları gösteriyor.
bu durum daha tehlikeli
düşüyor sürekli

bazı bebekler geç emekliyor geç yürüyor bence normal
emeklememesi.

benim oğlumda 7. ayında emeklemeye başladı. şuan 10. ayımızdayız 1 aydır yürümeye çalişiyo..bir kaç haftadir da baya baya adimlari iyi oldu 7-8 adim atiyor..ama fazla cesaretli başina iş açıyo sürekli...sürekli düşüyo..hadibakem in dediği gibi tehlikeli dönemler başladi....her gün ağliyoruz mutlaka...o diil arkami döndüğüm bi anda yürümeye çalişiyor ve ben de kontol edemiyorum haliyle...gözüm sürekli üsütnde walla..:)

bazi bebişler birden emekler yada adimlar bence..geç kaldiğini sanmam...ama emeklemeyi ögretebilirsiniz sizi taklit edecektir...

sevgiler...

bir haftadr oğlumun poposunda kızarıklık var..genelde kakasını yaptiktan sonra yoğunlaşiyor...geçiremiyorum bi türlü...sanirim yediklerinden kakasıda bi değişik...ne yapabilirim önerisi olan varmi...mustelanın pişik öncesini kullaniyorum...kızarık görüncede hametan sürüyorum ama geçmiyo:KK43:

bir haftadr oğlumun poposunda kızarıklık var..genelde kakasını yaptiktan sonra yoğunlaşiyor...geçiremiyorum bi türlü...sanirim yediklerinden kakasıda bi değişik...ne yapabilirim önerisi olan varmi...mustelanın pişik öncesini kullaniyorum...kızarık görüncede hametan sürüyorum ama geçmiyo:KK43:

aynisi benim kizimdada oldu mantar baslangici dedi doktor ve krem verdi öyle gecti bence doktoruna götùr bebeginde rahatsiz oluyordur yazik.Dis cikardiklarindan idrarlari keskinlesiyormus simdi herseyden yiyorlarda dikkat etmek gerek gecmis olsun.Biran evvel gecer ins.

günaydın kızlar
Arda 4 dişi tamamladı ama eli sürekli ağzında sanırım yine diş çıkarıyor.yürümeye çalışıyor ve sürekli düşüyor.klavyeyle oynamaya bayılıyor.hatta bunları o yazıyor(parmağını tuttum yazdırıyorum):KK1:

hasta bebişlere geçmiş olsun. bizim de 4 dişimiz var. oğlumun kabızlık sorununu yenmeye çalışıyoruz. geçen haftalarda da hastalanıp antıbıyotık kullandık. henüz adım atmıyoruz.

günaydın kızlar
Arda 4 dişi tamamladı ama eli sürekli ağzında sanırım yine diş çıkarıyor.yürümeye çalışıyor ve sürekli düşüyor.klavyeyle oynamaya bayılıyor.hatta bunları o yazıyor(parmağını tuttum yazdırıyorum):KK1:

oyyy yerim ben onun küçük parmaklarınıı :)

9 aylık mı 10 aylık mı karışıklığı için yazacağım::)) bitmiş olan ayı söylüyoruz. yani 10 ayı bitip 11. aya girdği zaman 10 aylık diyoruz.
yani doktorların kabul ettiği yaş bu oluyor.

ben kaynatma işini bıraktım,bebek suyu kullanıyorum.marketlerde 6'lı paketlerde,küçük pet şişelerde satılıyor.

evde su kalmamıştı. o altılı pet sudan kaynatayım dedim. kaynatmam kabım bembeyaz kireç oldu . onu kesinlikle bir daha almadım. ben birçok suyu kaynattım er... beğendim. hiçbir kalıntı olmuyor kaynatma kabımda. en kötüsü dediğim gibi o bebek suyu idi.

kızlar kaç gündür sorucam unutuyorum.

kuzularınıza kitap okuyormusunuz ? yada şu eğitici kartlarla falan oyunlar oynuyormusunuz ?? ben istiyorum ama şimdiye kadar pek fırsat bulamadım açıkcası. çalışan bi anneyim 8 degelip 6 da çıkıyorum. eve git yemek yap sofra topla derken saat 8 oluyor, kızımda 9:30 10 gibi uyuyor vaktimiz kalmıyor yani.

eğer böle aktiviteleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, en azından referans olur birbirimize :)

kızlar kaç gündür sorucam unutuyorum.

kuzularınıza kitap okuyormusunuz ? yada şu eğitici kartlarla falan oyunlar oynuyormusunuz ?? ben istiyorum ama şimdiye kadar pek fırsat bulamadım açıkcası. çalışan bi anneyim 8 degelip 6 da çıkıyorum. eve git yemek yap sofra topla derken saat 8 oluyor, kızımda 9:30 10 gibi uyuyor vaktimiz kalmıyor yani.

eğer böle aktiviteleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, en azından referans olur birbirimize :)

işiniz çok zor gerçekten... hm enerji hem zaman istiyor cocuk, ben şu anda çalışmıyorum ama inanın akşam kızım uyuduğunda bende bayılıyorum remn yorgunluktan.. eğitici çok üzel oyuncaklar var, şarkılı müzikli, ben şarkı söylediğimde kıızımın çok hoşuna diyo, onunla emekliyorum.. en çok sevdiği şey yatırıp mıncıklqamam öpmem...

Desitin mor paket olanından kullanıyorum öyle durumlarda, gerçekten başarılı.. onun dısında, kaka sonrası yıkıyorum be mutlaka, çok küçükken idrar yolu enf. olmuştu ondan beri alışkanlık mutlaka yıkıyorum..

X