2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kadinlar Kulübü Sayfa 8720 (Kadınlar Kulübü | Facebook)
Kadınlar Kulübü Grup 2100 (Giriş Yap | Facebook)

Ocak Anneleri 19 (Giriş Yap | Facebook)
Şubat Anneleri 22 (Giriş Yap | Facebook)
Mart Anneleri 57 (Giriş Yap | Facebook)
Nisan Anneleri 25 (Giriş Yap | Facebook)
Mayıs Anneleri 43 (Giriş Yap | Facebook)
Haziran Anneleri 112 (Giriş Yap | Facebook)
Temmuz Anneleri 26 (Giriş Yap | Facebook)
Ağustos Anneleri 21 (Giriş Yap | Facebook)
Eylül Anneleri 77 (Giriş Yap | Facebook)
Ekim Anneleri 31 (Giriş Yap | Facebook)
Kasım Anneleri 26 (Giriş Yap | Facebook)
Aralık Anneleri 34 (Giriş Yap | Facebook)

sağolun arkadaşlar.
dirim evet geçen ay hiç kilo almadı:)çok şükür kilo sorunu olmadı kızımın,zaten kilolu doğduğu için az kilo aldığı zamanlarda da problem olmadı.kilo almaya meyilli bir çocuk,yemesinde biraz iyileşme olsun 1 haftada 300 gr alır.yani aldığı oldu daha önce.yediği zaman yarıyor yani inKAR etmiyor:)boy da genetik sanırım,çok çok uzun olmasak da eşim de ben de uzun sayılırız.
kilo önemli değil gerçekten,yeter ki iyi olsunlar.

bizdede öyle bir karışıklık var.ben 9 aylık diyorum,annemler 10 aylık 9 bitti diyor:)))
bana kalsa daha da küçültücemde işte:)))
canım bizde boydan çok dertliyizdaha da yavaşlamasında kilo alımıher ay 300-400 alsalar 1 yaşında 11 kilo bile olamayacaklar.
o değil milletin ağzıda laf yapıyor.

dirim meyve suyunu biberonla veriyorum bazende bardakla veriyorum,bardakla verdiğim zamanlarda kendim içeceğim diye inatlaşıyor basıyor yaygarayı.
anladım canım.bardakla alıştığı iyi,artık büyüyorlar.bizimki oyun yapıyor bardakla verirsek
ağzından geri püfürtüyo bardağın içine

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.usbenim hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim..

gerçekten çok şirin modeller.paylaştığın için teşekkürler

ya kızlar benimde bugün aklıma geldi.bayram yaklaşıyor malum
bizim yeme problemimiz var.3-4 saatte birde yedirmek durumundayız.
bayramda napıcam bilmiyorum.evde karnını doyursam iyice.3-4 saat sonra başkasının evindede yediremem.
yedirsem laf edecekler.siz napıyosunuz dışarı çıktığınızda?

kilo dediğin gibi benim içinde önemli değil aslında ama normal olsun yeter diyorum.
çevreden çok etkileniyorum bende.çevre olmasa.millete düştü derdi
az da olsa yese vitaminini alsa önemli değil
yemek yedirirken bin bir dert,laf...
toktur,yok sevmedi tadını bıdı bıdı
şu yeme olayı beni mahvetti.hep zorla yedik
mesela misafirliğe gidiyoruz
uygun oda istiyorum yemeğini yedirmek için
hepsi başında üşüşüyor.ne kadar meraklı millet anlamadım
ağzında bekletiyor püfürüyor,mızırdanıyor.bir sürü laf işit.aç mı bırakayım ama dimi?

neden laf etsinler ki canım.ben biberonuna devam sütü ve bisküvisini koyuyorum gittiğimiz yerde kaynamış suyla hazırlayıp yediriyorum.şayet alışverişte mama vakti gelmişse balık kraker oluyor çantamda onunla açlığını bastırıyorum eve gelincede çorba yada mama ne vereceksem onu veriyorum.

canım ben devam sütü vermiyorum.çorba yada meyve/yoğurt verdiğimde ağzında bekletiyor.
yarımsaat 1 saatte yediriyorum.zor yediği için sıkıntımız var o yüzden dedim.
kalabalıkta,bayramda sıkıntı biraz :2:

merhaba arkadaşlar
oğlumun akşam dişinden dolayı ateşi çıktı pek uyuyamadı
çoçukcagız.şimdi biraz mama yedi uyuyacak inş.
bend esize bakayım dedim.
yemek düzeni aynı hep beni emmek istiyor
nasıl olacak böyle.
havalarda soğuyor .
benimkide biboronu almıyor hiç
.

hadibakem geçmiş olsun,o dişler bizi de mahvediyor.2 haftadır ilk defa kızım da ben de bugün biraz uyuyabildik,dün patlamış bizimki de.
biberonu kızım da almıyor,emiyorsa boşver emdiği yere kadar.kızım dün gece 11 saat boyunca sadece 60 cc mama içti...içmeyince yapacak bir şey yok malesef.
dirim,boşver milleti diyeceğim ama gerçekten çok sinir bozucu.kızım da öyle,başkalarının yanında yemiyor,dünyanın tantanasıyla yiyor.o yüzden ben de gitmek istemiyorum bir yere.bikaç ay önce bir düğüne gitmek zorunda kaldık,ben yine her şeyi deneyip yediremedim,kavonozda meyve vardı,yerse diye uğraşıyorum.orda biri niye bu hazır şeylere kaçıyorsunuz,kolay geliyor herhalde bak sıcacık çorba var ondan içir dedi.o kadar sinirlendim ki,al abla sen içir canıma minnet dedim artık.sanki yiyor da ben yedirmiyormuşum gibi.insanlara laf anlatmak mümkün değil,duymamaya çalışcağız başka yolu yok malesef.
bu arada kızımın 4. dişi dün patlamış.inşallah bir süre rahat ederiz,uykusuzluktan ölebilirim diye düşünüyorum çünkü.

canım niye biberondan vermeye çalışıyorsun?
emiyo diye biliyorum.evdeysen hiç gerek yok.mamayı veriyosan bilemiyorum
geçmiş olsun atlatırsınız inşallah

gözünüz aydın canım bizimde 6.dişimiz patlamış dün:)
diş çıkınca iki rahat ediyoruz.ama yine gece 4-5 defa kalkıyor.diş sıkıntımız olursa saat başı ayaktayız.
yok canım ya bende sinir oluyorum.yese ammenna.bide laf ediyorlar.yaptığım çorbanın tadı kötü imalarında bulunuyorlar.
bir sürü nasihat dinliyorum.bende başkasının yanında vermek istemiyorum o yüzden
ama bu seferde çok aç kalır.napıcam bilmiyorum.

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.
umarım güzel neşeli keyifli bir bayram geçirmişinizdir.
bizimki çok şükür iyiydi.
oğlum biraz rahatsız oldu isal oldu.
onla uğraştık canım hemen zayıflayı verdi.
hiç birşeyde yemiyor.
mama yediren arkadaşlar hangi mamayı ve nasıl kullanıyorsunuz
bilgi verirseniz sevinirim ben artık mamada verecegim hiç yemiyor çünkü.

ne oldu canım,hasta falan mısın?

sağol canım.sizede hayırlı ve mutlu bayramlar.
yok canım ya her zamanki şeyler.oğlum ve yeme problemleri
öğlen emzirmeye gidiyorum eve.emmiyor.bazen emiyor işine ne gelirse artık
bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun

hadibakem ben mama kullanmadığım için bilmiyorum canım
geçmiş olsun.kavanozda mı yemiyor.ben zorda kalınca kavanoz veriyorum.özellikle dışardaysam

benim bebegimde diş cıkarıyo hiçbişey yemiyo offff cok bunaldım

Benim kizimda dis cikariyor.simdiden 5 tane oldu hakkaten stressli geciyor günler.Allah yardimcimiz olsun.Benim kizimda emeklemede yok geri geri gidiyo acaba gecmi kaliyoruz yada emeklemedennmi yuruyecek bilmiyorum.Sizinkilerde yokmu yürüme egilimi 10 ay doluyor 11 e gircez.nasip artik ne zaman ;-)

geçmiş bayramınız kutlu olsun güzel anneler,,

tatili daha yeni bitirdik biz. tatilmiydi işkencemiydi orası muamma. kızımla 12 saat yolculukta perişan oldum. inanmazsınız ama 3 saaat boyunca kucağımda uyudu hiç kıpırdamadan oturmak zorunda kaldım. kolumu oynatsam bastı çığlığı. adanaya kadar öldüm öldüm dirildimm. meğersem diş çıkarıyormuş oda yolculuğa denk geldi. üst 2 dişimiz patladı çok şükür.

babannemizdede yabanilik ettik ilk 3 gün kimseye gitmedi biri yüzüne baksa ağladı siyam ikizi gibi olduk resmen, neyseki sonradan sonraya alıştı. dönüş yolculuğu iyiydi bi nebzede olsa. ama eve gelince hasta oldu kuzum şarıl şarıl burnu akıyor, geniz akıntısıda var, cmrtsi pzr gece uykuları haram oldu. dün ateşi yükseldi acile götürdüm antibiyotik verdi, göğsünde hırıltı da varmış çok değil ama önlem alalım dedi. bi görseniz hiç dermanı yok bayat balık gibi bakıyor. ama iş ilaç içmeye gelince cin gibi oluyor, eller ayaklar hiç durmuyor resmen kavga ediyor içmemek için.

bizde son durumlar böylee :) umarım sizin kuzular iyidirr ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…