- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.441
bebekleriniz emzik emiyormu ben alıştıramadım alışmaması hem iyi hem kötü...alışsaydı biraz oyalanırdı onunla hala deniyorum ama yok yani kararlı almamaya..
birde geçen bir kere döndü kızım bir dahada dönmedi..
kızım ani seslerde korkuyor ağlıyor özellikle babası öksürdüğünde...bu böyle devam edecekmi acaba..
bebekleriniz emzik emiyormu ben alıştıramadım alışmaması hem iyi hem kötü...alışsaydı biraz oyalanırdı onunla hala deniyorum ama yok yani kararlı almamaya..
kızım ani seslerde korkuyor ağlıyor özellikle babası öksürdüğünde...bu böyle devam edecekmi acaba..
oğlumu 2 kere kendim yıkadım ama hiç kolay olmadı.file tartmıyor artık birde çok hareketli baş edemiyorum
anneanne,dede,amca ve teyzeyi çok seviyor oğlum.ama görümcem ani hareketler yapınca çok korkuyor.kayınvalidem doğru düzgün sevemiyor yazık, görümcem hasta ve kayınvalidem ne zaman arda'yı sevmeye yeltense hemen kıskanıyor,huysuzlanıyor.
görümcenmi kıskanıyor annesini?
bizimkiler haftada bir yada iki haftada görüyolar evler uzak bebişim en çok beni sonrada babasını görüyo
görümcem 13 yaşında ve zihinsel engelli.arda'yı onlardan kıskanıyor hep ben seveyim istiyor.
erkenden mayalanmaya başlıyorlar sanırım sonra da 1 yaşına kadar diş olayı devambizimkide sürekli emziği atıyo eli agzında dişlerimi çıkıcak yoksa daha varmı erken ama
o gazlı dönemlerde almadı oğlan, ama 3.5 ayında başladı. rahat ettim diyeblirim. nasılsa bırakıyolar. sürekli bu bişey anlatamaz hallerinde ağlamasını duyaktansa anlayacağı yaşında oyunla bıraktırırım diye düşünüyorum ben. zaten sadece uykusu geldiğinde istiyor azcık oğluşum.
artık havanın sıcak olmasını ıstıyorumm....
wera canım..gercekten zor...ama yaşlılıkta bebek çok mu sevılıyor acaba..hele torun olunca ...sen kızma yıne kayınpedere..uygun bır sekılde sınırlenmeden söyle.. yaşlılar çok çabukk alınır canım ya...torundan gözü hiç bırsey görmüyor sanırım ...
gündüzleri mızırdanıyor bir memede sakinleşiyor bu seferde bilinçsizce emdiğinden kesmik kesmik sürekli çıkartıyyor ev kalabalık olunca oyalayan çok oluyor 2 saat duruyor o zaman emmden kusmada olmuyor..bende baştan yalancı emziğe gerek yok diyordum ama bebeğin oyalsnması açısından ii nasıl olsa bırakırlar..
benim kızım yabancı seçmiyor valla her pışt diyene gülücük veriyor..ama sonra seçebilir tabii..
iiki burasını bulmuşum bazen geçmişi okuyorum hemen hemen herkezda aynı sıkıntılar insan tek olmadığını anlayınca biraz rahatlıyor..
mesela gelenlerin el yıkamaması sinir oluyorum ama söyleyemiyorumda işte benim annem babam çok hassas bu konuda hemen yıkarlar ama geri kalan çok düşüncesiz..öpüyorlar bile çıldıracak gibi oluyorum..ayy daha neler varda neyse arada yazarım...
benım oglumda anı seslerden korkuyor..abısı bagırıp kızınca aglıyor..bazen tam tersı guluyor...bebekleriniz emzik emiyormu ben alıştıramadım alışmaması hem iyi hem kötü...alışsaydı biraz oyalanırdı onunla hala deniyorum ama yok yani kararlı almamaya..
canım yanlız bırakma görümcenle arda yı..kıskanıyorsa zarar verır mı??görümcem 13 yaşında ve zihinsel engelli.arda'yı onlardan kıskanıyor hep ben seveyim istiyor.
4 aydır bu yüzden sabrediyorum ya torunudur sevecek diye ama artık abarttı. Kim yeni bebekli eve habersiz gelebilir. Koskoca emekli albay kör cahil gibi davranıyor. Anlasaydı laftan anlardı şimdiye kadar. Bezdirme politikası uygulayacağım canım :)
Nisan ayı geldiğinde yaşasın artık dışarı rahat rahat çıkarız diyordum. Mayıs ortası geldi artık diyemiyorum öyle bir şey. Aniden yaz gelecek, halbuki ben baharı seviyordum
Benim oğlum da ani seslere sıçrıyor, ağlamıyor ama korkuyor. O yüzden severken çok dikkatli seviyorum :)
Emzik bizimki de almıyor. Başta istemiyordum ama sonra çok istedim almasını. Ne yazık ki almadı.
cevap bekliyorumslm kızlar
dra gittik aşı yaptırdık
kızım 7 ocakta 48 cm 3350 gr doğmuştu
4 aylık olduk 6050 gr ve 61 cm olmuş
kilo alımı yavaşlamış dedi
sadece anne sütü ile besleniyordu
yavaş yavaş ek gıdaya geçelim dedi
aptamil milupa sütlü pirinçli,bebelac sütlü pirinçli ve sütaş baby mix yoğurt önerdi
bunlardan kullandınız mı bir öneriniz var mı
teşekkürler
cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?