- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.461
canım ben 42 günlükken bebeğimle başbaşa kaldım hep ben yıkıyorum eşim geç geldiği için tek başıma yıkıyorum
doğumdan itibaren her gece ben baktım kızıma güven duygusu gelişsin diye bunu tercih ettim
biz anneyiz her işimizi yapabiliriz çevredekilerden etkilenme bebeğini sen yıka onlar zaten herşeye kusur bulur
cevap bekliyorum
oğluşum da 7 kilo 63 cm ama 1.5 ay da 400 grm aldı işe başladım zaten zor emen bir bebekti şimdi iyice zorla emiyor.
ek gıdaya başlayanınız var mı?
kan damlası kullananız var mı?
Bizim de boyumuz 59 cm kilomuz 4400gr buradaki en minyon bebek benimki :) 1,5 kilocuk, biraz da sorunlu doğunca şimdiki halimize binlerce şükrediyoruz. Baş çevremiz 38,5 cm..
Bu arada sık kaka yüzünden şüpheleniyordum ama gaida testi temiz çıktı çok şükür. Dr probiyotik damla verdi, sindirim sistemi düzenlensin diye..
glten geçmiş olsun,inşallah çabuk toparlanır bebeğin.ilaçlar hakkında hiçbir fikrim yok malesef.calpolu geçen aşısında verdim 2 kere,başka da kullanmadık.
ama yazık bebeğine,eğer kötüyse durumu bence ver ilaç,ben olsam verirdim yani.hadi biz yiyoruz içiyoruz atlatıyoruz bir şekilde ama yazık onlar daha çok minik:26:
glten geçmiş olsun cnm çok üzüldüm.Rabbim acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?