- Konu Sahibi teknekazintisii
- #29.401
Günaydın arkadaşlar kızım moralimi çok bozuyor sabaha kadar uğraşdım 100cc mamayı yediremedim aç uyuyor ne yedirmeliyim kaşık maması verdim onuda yemedi of anne olmak çok güzel ve çok zormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar 4 ayda 2 ayda oldukları aşılarımı oluyolar bizim hemşiremiz gitmiş burdan o fitil ver gelmeden önce demişti bende yarım fitil verdim geçen sefer akşam üstü mızırandı sadece aynı aşılarsa yine fitil vericem pazartesi günümüz ama şimdiden :18: böleyim
gece 4 te kalktım kızım için bir midem bulanıyo birazda başım dönüyo neyse o halde yattım sabah kalktım daha kötü bi ara ögürdüm lavaboda korkuyorum hamile olmaktan :18:adet olmadım hala karnım şiş bide bu belirtiler :18::18::18::18::18: eşim test alıp geldi korkudan yapamıyom ya hamile çıkarsam bide sezeryan :18::18::18::18:
sağol dilek'cim umarım kolay olur.
we-ra geçmiş olsun cnm.
glten şimdiden bıktırma kızı mutfaktan sonra mutfağa sokamazsın.
biz oğlumla o kadar çok konuşuyoruzki karşılıklı sonunda çenem ağrıyor.hergün dışardayız.anneme mutlaka hergün gidiyoruz,iki güne birde kayınvalideme gidiyorum öyle geçip gidiyor günler.
arkadaşlar 4 ayda 2 ayda oldukları aşılarımı oluyolar bizim hemşiremiz gitmiş burdan o fitil ver gelmeden önce demişti bende yarım fitil verdim geçen sefer akşam üstü mızırandı sadece aynı aşılarsa yine fitil vericem pazartesi günümüz ama şimdiden :18: böleyim
gece 4 te kalktım kızım için bir midem bulanıyo birazda başım dönüyo neyse o halde yattım sabah kalktım daha kötü bi ara ögürdüm lavaboda korkuyorum hamile olmaktan :18:adet olmadım hala karnım şiş bide bu belirtiler :18::18::18::18::18: eşim test alıp geldi korkudan yapamıyom ya hamile çıkarsam bide sezeryan :18::18::18::18:
Günaydın arkadaşlar kızım moralimi çok bozuyor sabaha kadar uğraşdım 100cc mamayı yediremedim aç uyuyor ne yedirmeliyim kaşık maması verdim onuda yemedi of anne olmak çok güzel ve çok zormuş
yormuyomu hergün dışarı çıkmak:) bende anneme gitmek istiyorum bugün ama evde bi sürü iş var. bi de dolmuşla yarım saat mesafe ve ben dolmuşla kızım doğalı hiç gitmedim. bazen ne olcak bin git herkes gidiyo diyorum sonra korkuyorum:))
Arkadaşlar bu gaida (kaka) testi nasıl yapılıyor? Yarın doktora gitmişken onu da yaptırmak istiyorum, az önce yine kötü kokulu kaka yaptı şüphelerim arttı, o sümüksü şey de var Bizim kaka faslımız sabahtan öğlene kadar oluyor, yarın randevumuz 16.00 da.[/QUOT
bazem bizimkide sümüksü yeşil kaka yapıyo doktora sordum arada oluyosa görmezden gelebiliriz bazen yediğin şeylerden dolayı bebekte reaksiyon olabilir dedi o gün yediklerini gözden geçirmemi söyledi ama üst üste olursa o zaman araştırmak gerekli sanırım
Arkadaşlar bu gaida (kaka) testi nasıl yapılıyor? Yarın doktora gitmişken onu da yaptırmak istiyorum, az önce yine kötü kokulu kaka yaptı şüphelerim arttı, o sümüksü şey de var Bizim kaka faslımız sabahtan öğlene kadar oluyor, yarın randevumuz 16.00 da.
ben anneme gittim kızımla birlikte uçakla kanguru olmasa gidemezdim herhalde çok işime yaradı. iki elim serbest olduğu için hem işlemleri halledebildim hemde çantamdan bişeyleri rahatlıkla alabildim. kızım kucağımdayken iki elimle tutuyorum birden kendini atıyo çünkü.
arkadaşlar çalışan var mı içimizde?izin olaylarını falan nasıl yapıyorsunuz?
ben haziran 15 te başlayacağım,yarım gün.15 gün çalışacağım.ona bile endişeleniyorum nasıl bırakacağım diye.(öğretmenim bu arada) sonra eylülde de bi 15 gün çalışıp ocağa kadar izne ayrılacağım tekrar.şu anda ücretsiz izindeyim zaten.merak ettim sizde nasıl durumlar,bebekleri kime emanet ediyorsunuz?bizim babaannemiz bakacak.
bazem bizimkide sümüksü yeşil kaka yapıyo doktora sordum arada oluyosa görmezden gelebiliriz bazen yediğin şeylerden dolayı bebekte reaksiyon olabilir dedi o gün yediklerini gözden geçirmemi söyledi ama üst üste olursa o zaman araştırmak gerekli sanırım
we_ra,geçmiş olsun canım,düzelmişsindir inşallah.
kötü kokulu kakayı benim kızım da çok yapıyor ama bu koku olayı annenin yedikleriyle ilgili olabiliyormuş.dün kızım da içinde koyu renkli tuhaf şeyler olan bi kaka yaptı.daha önce de yapmıştı(o çok kötüydü ama kapkaraydı)testte bişey çıkmamıştı.dr arada olabilir böyle şeyler dedi.genel durumu iyi olduğu için telaş yapmıyorum ben de.sen yine de testini yaptır çıkmaz inşallah bişey.
slm kızlaar
bebişime nazar değdi heralde iki gündür uyumuyo doğrudüzgün
normalde gündüz 1saat oynarız 1-2saat uyurdu dünden beri 10 dk ancak uyuyo o da 3saatte bir falan
gece de 11-11.30 gibi uyu6 da uyanırdı dün gece 3ten sonra saat bası uyandı emdi...
keyfi yerinde atesi fln yok açtır belki die mama da verdim ama yok