- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.341
merhaba herkese..
eşim gripti bir süredir,bana da geçmiş,oldukça zor durumdayım ne yapabilirim bilmiyorum.bi ıhlamur kaynatayım belki biraz faydası olur.inşallah kızıma da bulaşmaz
günaydın,bugün açılışı ben yapayım.
oğlum yere yatırınca yuvarlana yuvarlana tam tur dönüyor.ayaklarını tutuyoremerken memeden kafayı çekip gözümün içine bakarak birşeyler söylüyor sonrada bir gülücük atıp emmeye devam ediyor,ölüyorum bu hareketine çok hoşuma gidiyor.
herkese yeniden merhaba uzun süredir yazamadım ama takip etmeye çalıştım yazdıklarınızı.oğluşum çok fazla ilgi istiyor emzirmek sorun haline geldi 5 dak falan zor emiyo kilo alımı iyi ama neden böyle yapıyor bilemiyorum.birde ben kendimi çok yorgun hissediyorum.sürekli evde olmakta sıktı sanırım.sizde durumlar neler?
slm
bugün aşımızı olduk.aylık kontrolümüzede gittik.çok şükür herşey yolunda...
umarım ateşimizde çıkmaz.
benim sütüm çok bol değil.kilo alımı ii kızımın ama bazı akşamlar bitiyor.kızım çekeliyor çekeliyor sinirleniyor..şimdiye kadar idare ettim.doktora bunu söyledim bugün bazen sıkıntı yaşıyorum diiye doktorda akşamları sütlü pirinçli kaşık maması verebilirsin dedi...hem tok tutar hemde o arada sütün birikr dedi..sütümün olmadığı akşamlarda böyle yapıcam atık.
birde dktor demir takviyesi verdi..kimi doktor 6.ayda başlatıyor benimki şimdi başla dedi .aranızda kullanan varmı 4.ayda
merhaba herkese..
eşim gripti bir süredir,bana da geçmiş,oldukça zor durumdayım ne yapabilirim bilmiyorum.bi ıhlamur kaynatayım belki biraz faydası olur.inşallah kızıma da bulaşmaz
teşekkür ederim hepinize.maske bi önlem olabilir belki ama onu da nereye kadar kullanabilirim bilmiyorum.
sürekli ellerimi yıkıyorum,öpmüyorum ,yüzüne yakın enfes almıyorum şu an için..inş. bi sorun olmaz.
ben oyle çok grıp oldumkı...maskeler bıttıp durdu...salya sümük akınca cıkarıp attım mecbur..maskem kalmadıgında tulbentı banka soyan kovboylar gıbı agzıma burmnuma bagladım..emzır me ışım bıtınceçıkardım..sonra yıkayıp kalorıferın ustune astım..2 dakıkada kurudu..zorda kalınca boyle yaptım..çok sukur hıç bulaştırmadım..teşekkür ederim hepinize.maske bi önlem olabilir belki ama onu da nereye kadar kullanabilirim bilmiyorum.
sürekli ellerimi yıkıyorum,öpmüyorum ,yüzüne yakın enfes almıyorum şu an için..inş. bi sorun olmaz.
merhaba herkese..
bizi beğenmiyor musunuz?
nie öyle didin cancercimbegenmez olurmuyuz bayiliozzzz
slm
geçen karma aşılarımız olmuştuk..bugün farkettim sağ bacağındaki aşının olduğu yerde beze oluşmuş..1-2 kişiye sordum normal dediler..fikri olan varmı yada aynısı şeyi yaşayan..
bizi beğenmiyor musunuz?
slm
geçen karma aşılarımız olmuştuk..bugün farkettim sağ bacağındaki aşının olduğu yerde beze oluşmuş..1-2 kişiye sordum normal dediler..fikri olan varmı yada aynısı şeyi yaşayan..
bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? son günlerde sıkıntı yaşamaya başladık acıktığını zannedip emzireyim diyorum bikaç kere çekip kendini geri atmaya başlıyo. dün öğleden sonra anneme bırakmıştım bi işim vardı. gitmeden emzirdim sonra geldiğimde tam 3 saat geçmişti. acıkmış çok güzel emdi. ama evdeyken ben o kadar saat emzirmeden durduramıyorum mızmızlanıyo. sonrada doğru düzgün emmiyo gazlanıyo..
birde doktorumuz 4. aydan sonra kaşık mamaları, sebzeler, yoğurt, pirinç unu başlayabilirsin dedi. hani ilk 6 ay sadece anne sütü vercektik. kafam karıştı.
bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? son günlerde sıkıntı yaşamaya başladık acıktığını zannedip emzireyim diyorum bikaç kere çekip kendini geri atmaya başlıyo. dün öğleden sonra anneme bırakmıştım bi işim vardı. gitmeden emzirdim sonra geldiğimde tam 3 saat geçmişti. acıkmış çok güzel emdi. ama evdeyken ben o kadar saat emzirmeden durduramıyorum mızmızlanıyo. sonrada doğru düzgün emmiyo gazlanıyo..
birde doktorumuz 4. aydan sonra kaşık mamaları, sebzeler, yoğurt, pirinç unu başlayabilirsin dedi. hani ilk 6 ay sadece anne sütü vercektik. kafam karıştı.
doktordan geldik .63 cm 7400gr olmuşuz kocaman bi aferin aldık. aşılarımızı olduk. doktorumuz ek gıdalara başlamayı değilde tatdırmayı önerdi ufak ufak
bende dün mamaya başladım, artık sütüm yetmiyor galiba oğlum doymuyor.günde 2 kere 100 ml veriyorum ardından da emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?