- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #29.361
bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? son günlerde sıkıntı yaşamaya başladık acıktığını zannedip emzireyim diyorum bikaç kere çekip kendini geri atmaya başlıyo. dün öğleden sonra anneme bırakmıştım bi işim vardı. gitmeden emzirdim sonra geldiğimde tam 3 saat geçmişti. acıkmış çok güzel emdi. ama evdeyken ben o kadar saat emzirmeden durduramıyorum mızmızlanıyo. sonrada doğru düzgün emmiyo gazlanıyo..
birde doktorumuz 4. aydan sonra kaşık mamaları, sebzeler, yoğurt, pirinç unu başlayabilirsin dedi. hani ilk 6 ay sadece anne sütü vercektik. kafam karıştı.
bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz? son günlerde sıkıntı yaşamaya başladık acıktığını zannedip emzireyim diyorum bikaç kere çekip kendini geri atmaya başlıyo. dün öğleden sonra anneme bırakmıştım bi işim vardı. gitmeden emzirdim sonra geldiğimde tam 3 saat geçmişti. acıkmış çok güzel emdi. ama evdeyken ben o kadar saat emzirmeden durduramıyorum mızmızlanıyo. sonrada doğru düzgün emmiyo gazlanıyo..
birde doktorumuz 4. aydan sonra kaşık mamaları, sebzeler, yoğurt, pirinç unu başlayabilirsin dedi. hani ilk 6 ay sadece anne sütü vercektik. kafam karıştı.
slm..
keyfim kaçtı..daha önce rota virüsüne yakalandığımızı yazmıştım geçen içim rahat etsin geçmiştir ama bir kaka tahlili yine verelim dedim..bugün sonucu aldık rota yine pozitif..devam eden isal yok hatta 1 haftadır günde 1 bez batırıyorduk sadece bugün sabahtan bu saatte kadar 3 bez oldu. kilo alımı filan ii.nasıl bir virüsmüş anlamadım.tam 1 ay oldu ama hala geçmemiş...
bugünün en güzel olayı kızım az önce yüzüstü yatarken döndü canım kızım benim...
slm..
keyfim kaçtı..daha önce rota virüsüne yakalandığımızı yazmıştım geçen içim rahat etsin geçmiştir ama bir kaka tahlili yine verelim dedim..bugün sonucu aldık rota yine pozitif..devam eden isal yok hatta 1 haftadır günde 1 bez batırıyorduk sadece bugün sabahtan bu saatte kadar 3 bez oldu. kilo alımı filan ii.nasıl bir virüsmüş anlamadım.tam 1 ay oldu ama hala geçmemiş...
bugünün en güzel olayı kızım az önce yüzüstü yatarken döndü canım kızım benim...
slm..
arkadaşlar bişey danışcam size, 10 gün sonra kızım 4 aylık olacak ama beni çok yoruyo, uykusu gelince deli gibi ağlıyo sırtını yatağa koydurmuyo, emmiyo, napcamı şaşırıyorum 1 haftadır falan böyle bunun dışındada eli hep ağzında kendini kusturana kadar çıkarmıyo kussa bile çıkarmıyo sizler yaşıyomusunuz böyle durumlar? ha birde asla ne gece ne gündüz 1 saatten fazla uyumuyo yaa :S zombiye döndüm ..
ceyda düvenciyi gördünüzmü nasıl taşıyo kızını nasıl rahat
geçmiş olsun... umarım en kısa zmanda geçer, bi dahada hiç hasta olmaz kuzucuk..
belirtisi neydi, rotavirus aşısı yaptırmsmıydınız..??:18:
geçer inşallah en yakın zamanda kaç aylık oldu bebişin
kızlaaar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
biüvey miyiz demişiniz aşk olsun erazze yi uzun zamandır görmüyodum ondan ona laf attı şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?