2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunduz uyuyuken çok sık kalkıyor emmek ıçın..
ama uyanıkken 2 saatte bır falan emzırıyorum..yada 1,5 saatte bır..

hekesin anneler günü kutlu olsun:))
biz bu hafta anneannemize gidiyoruz yine,süpriz bir tatil olacak.eşimin şehir dışında semineri çıkınca bize de yol göründü:))
bebeğini 2-3 saatte bir doyuran herkese imreniyorum.benim kızım 6-7saatten önce istemiyor hiç son günlerde,onu da uyursa ,uyumazsa daha uzun süre aç kalabiliyor.bu açlıkların ardından baazen 140cc süt içerken bazen sadece 70-80cc içiyor.böyle kabullenmeye çalışıyorum artık çok moralim bozulsa da.
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.gribi atlattım sadece burun tıkanıklığı kaldı.kızım da iyi görünüyor inşallah bulaşmamıştır.

ek gıdaya olabilecek en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum.bir dahaki doktor kontrolünde görüşeceğim bu konuyu.
çünkü kızımın ciddi şekilde beslenm problemi var,bu süre ne kadar uzarsa ilerde o kadar problem olacak benim için.
ek gıdayı da uyurken veremem ya...mecburen erken başlaycağız.tek ümidim bu sürede problemlerimizin düzelmesi,inşallah daha beter olmaz.

inşallah çabuk geçer bu süreç.benim kızım da aynısını yapıyorduçama 5-6 saat bekliyordu,sonra 2-3 çekip kendini kasmaya başlıyordu.malesef böyle böyle emmeyi bıraktı.yalnız kiminle görüştüysem 3-4 ay arasında bebeklerin bunu hep yaptıını söyldiler.benimki erken başlamış sadece biraz:)

topic çok sakin kimsecikler yok.
dilek,benim paşam baya iştahlı içiyor mamayı fazla versem içecek yani ama ben mamaya yüklenmek istemiyorum sütümün yetmediği yerde takviye ediyorum.

slm..
keyfim kaçtı..daha önce rota virüsüne yakalandığımızı yazmıştım geçen içim rahat etsin geçmiştir ama bir kaka tahlili yine verelim dedim..bugün sonucu aldık rota yine pozitif..devam eden isal yok hatta 1 haftadır günde 1 bez batırıyorduk sadece bugün sabahtan bu saatte kadar 3 bez oldu. kilo alımı filan ii.nasıl bir virüsmüş anlamadım.tam 1 ay oldu ama hala geçmemiş...
bugünün en güzel olayı kızım az önce yüzüstü yatarken döndü canım kızım benim...

geçmiş olsun.umarım bir an önce düzelir.

geçmiş olsun... umarım en kısa zmanda geçer, bi dahada hiç hasta olmaz kuzucuk..

belirtisi neydi, rotavirus aşısı yaptırmsmıydınız..??:18:

geçer inşallah en yakın zamanda kaç aylık oldu bebişin

arkadaşlar bişey danışcam size, 10 gün sonra kızım 4 aylık olacak ama beni çok yoruyo, uykusu gelince deli gibi ağlıyo sırtını yatağa koydurmuyo, emmiyo, napcamı şaşırıyorum 1 haftadır falan böyle bunun dışındada eli hep ağzında kendini kusturana kadar çıkarmıyo kussa bile çıkarmıyo sizler yaşıyomusunuz böyle durumlar? ha birde asla ne gece ne gündüz 1 saatten fazla uyumuyo yaa :S zombiye döndüm ..

işin çok zor.. kolaylıklar diliyorum, benim kızımda yataga yatırınca inanılmaz hareketleniyo, eller kollar, bazende çığlı çığlıga ağlıyo, bende kucağıma alıp sallıyorum, diizmde dallıyorum daha neler neler... 3 aylık olana kadar çok az uyuyordu, gaz sancısı çekiyodu, şimdi eğer karnı tıoksa uzun uyuyo, 3 saat falan, acaba senin bebiş tam doymuyo ondanmı az uyuyo.. yada idrar yolu enf. oluncada az yatıyolar... umarım en kısa zmanda düzene girerde sende rahat bi nefes alırsın..

ceyda düvenciyi gördünüzmü nasıl taşıyo kızını nasıl rahat

çok abartmış, sıkı sıkı gögsune yaslamış, bebiş durduyğuna göre rahattır.. çocuk erken doğdu, hastanede yattı bildiğim kadarıyla, helal olsun ben o durumda cesaret edemezdim cafe de o şekilde oturmaya... bide o şeklde taşıma pek mantıklı gelmiyo bana...
herkesin tercihi...

geçmiş olsun... umarım en kısa zmanda geçer, bi dahada hiç hasta olmaz kuzucuk..

belirtisi neydi, rotavirus aşısı yaptırmsmıydınız..??:18:

teşekkür ederim.bizim 1 ay önce isalle başladı.ateş kusma hiç olmadı hafif geçiriyor demişti doktor ama 1 ay olmuş virüs hala geçmemiş.normalde bana göre isalde değil çünkü en fazla 3-4 bezle bitiriyoruz günü.ama mikrobu atamadı herhalde bağırsaklardan..rota aşısı yaptırmadık yaptıracakken virüse yakalandık çünkü..

kızlaaar geçmiş anneler gününüz kutlu olsun
biüvey miyiz demişiniz aşk olsun erazze yi uzun zamandır görmüyodum ondan ona laf attı şekerler

temizlik yapılacak hiç canım istemiyor.yarın ve ertesi gün gezmeye gitmeyi planlıyorum Allah izin verirse ondan sonra kolları sıvayacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…