- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #28.261
canım bezini değişirken farkettim sağ kasığında şişkinlik vardı.
Bizimki 3 saat deliksiz uyusa dua ediyoruz. Sürekli kuş uykuları uyuyor. Eskiden gündüzleri 2-3 saat uyurdu. Şimdi gündüz uykuları da bölünüyor. Acıkıyor ama emmiyor. Biberon veriyorum bazen onu iştahla içiyor, bazen onu da içmiyor deli gibi acıkmasına rağmen. Uykusuzluk başına vuruyor resmen.. Ne yapacağımızı şaşırdık annemle
Cok geçmiş olsun manik . İnşallah çabucak iyilesır bebeğin. Hangi sikayetlerle gitmiştin sen doktora? Nasil anladın?
Kızlar dün gece hic uyumadık neredeyse kızım devamlı çığlık çığlığa ağlayıp meme de kalmak istiyor ama memede bile ağlıyor . Sonra kaldırıyorum falan sakinleriyor sonra emmeye devam ediyor. Gazı var desem dizime yatırıp sırtını ovdugumda cok rahatlardi.Simdi öyle bile durmuyor. Eve geldiğimizden beri boyle. Yolda cok terledi etti üşüttumu acaba ya ? Kakasi altın sarı bazen yeşile dönük oluyor. Dün gece hafif kan vardı kakasinda boyle onun parmağının ucu kadar küçük birşey ama ateşi falan yok . Bugünki kakasida normal devamlı aranıyor bi de omzuma koyuyorum yalamaya başlıyor hemen sütüm mu yetmiyor bilmiyorumki. En uzun üç saat uyuduk gece.Acaba uyku düzeni bozuldu burada ondan mi asabi boyleay ne yapacağımı bilemedim oturdum ağladım sabah . Bugün de bakicam olmadı doktora gidicez
bi birden dörde kadar uyudu gece o kadar gerisi hep kuş uykusu bizimde. O ta saatlik uykuda yorgunluktan oluyor artik :) ciyak ciyak tüm mahalle duyuyordur. Ya bezi bugünde normal . Uyku düzeni bozuldu bence ondan bu asabiyet ama hala kontrol altında tutuyorum
Cok geçmiş olsun manik . İnşallah çabucak iyilesır bebeğin. Hangi sikayetlerle gitmiştin sen doktora? Nasil anladın?
Kızlar dün gece hic uyumadık neredeyse kızım devamlı çığlık çığlığa ağlayıp meme de kalmak istiyor ama memede bile ağlıyor . Sonra kaldırıyorum falan sakinleriyor sonra emmeye devam ediyor. Gazı var desem dizime yatırıp sırtını ovdugumda cok rahatlardi.Simdi öyle bile durmuyor. Eve geldiğimizden beri boyle. Yolda cok terledi etti üşüttumu acaba ya ? Kakasi altın sarı bazen yeşile dönük oluyor. Dün gece hafif kan vardı kakasinda boyle onun parmağının ucu kadar küçük birşey ama ateşi falan yok . Bugünki kakasida normal devamlı aranıyor bi de omzuma koyuyorum yalamaya başlıyor hemen sütüm mu yetmiyor bilmiyorumki. En uzun üç saat uyuduk gece.Acaba uyku düzeni bozuldu burada ondan mi asabi boyleay ne yapacağımı bilemedim oturdum ağladım sabah . Bugün de bakicam olmadı doktora gidicez
benım oglumda artık kuş uykusu uyuyor..sureklı uyanıp bagırıyor..uykuya dalamıyor tekrarBizimki 3 saat deliksiz uyusa dua ediyoruz. Sürekli kuş uykuları uyuyor. Eskiden gündüzleri 2-3 saat uyurdu. Şimdi gündüz uykuları da bölünüyor. Acıkıyor ama emmiyor. Biberon veriyorum bazen onu iştahla içiyor, bazen onu da içmiyor deli gibi acıkmasına rağmen. Uykusuzluk başına vuruyor resmen.. Ne yapacağımızı şaşırdık annemle
Benim de düşüncem uykusuzluk yüzünden olduğu.. Yani hem yorgunluktan uyuyamıyor. Uyusa da dalamıyor. Acayip bir kısır döngüye giriyor.. Düşüne düşüne bunu buldum işte
Benim de düşüncem uykusuzluk yüzünden olduğu.. Yani hem yorgunluktan uyuyamıyor. Uyusa da dalamıyor. Acayip bir kısır döngüye giriyor.. Düşüne düşüne bunu buldum işte
Evet bu gece bende kesin kanaat getirdim iki saat gaz çıkarma operasyonu yaptık ne var ne yok çıkardı.Kaka da yaptı . Gece uyanıp memede kalmak istiyor uyuyamıyor. Her gecen saat daha da kızıyor. Kaldırıp hoplatınca gık yok. Beni ciyaklaya ciyaklaya uyandırdı. Hanımefendi uyuyor simdi. Ilk günler bile bu kadar zorlanmamistim ya . Ciyakladikca başıma ağrı giriyor.Uykum kaçıyor . Tekrar dalıyorum tekrar uyanıyor . Oof of
kızlar kımse facebookta ki gruba uye oldum ama kımse olmuyor ordagerçi burdada yok fazla sohpet
ismin ne ben seni ekleyeyim konuştuğumuz gruba yönlendireyim
Betül Keresteci
Aynen bu gece hoplaya zıplaya bir hal olduk. Uyuduğunda ise kucağımda uyudu. Birkaç kez yatağına koymayı denediğimde ciyaklayınca aman kucağımda uyusun bari dedim. Sonra uykusuzluk bana da vurdu. Biberonla beslerken iki kez elimden düşürdüm biberonu :S
Sizin beslenmeler düzene girdi mi kızlar? Bizimki emzirdiğimde 1-1,5 saat sonra acıkıyor. Biberonla 80 cc civarı içtiğinde ise 2-2,5 saat sonra acıkıyor. Sizde durumlar ne?
profilinin arkadaş olarak ekle butonu aktif değil ekleyemiyorum ayarlarına bak istersen canım
profilinin arkadaş olarak ekle butonu aktif değil ekleyemiyorum ayarlarına bak istersen canım
merhaba bende ocak 4 annesiyim.bebeğimin yüzünde ve poposunda geçmek bilmeyen kızarıklar var 2 ayrı doktora gittik verdikleri ilaçların hiçbiri iyileştirmedi cuma başka doktora gideceğiz.çaresizce doğru teşhisi ve ilacı bekliyoz....bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?yardım edebilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?