2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bak o dert bizde de var ışte . Benimde sağ göğsümle cok boğuşuyor. Emzirmeden önce ucunu çıkarmak icin ovuyorum . Falan anca öyle alıyo. Memeyi alamayınca resmen sinir krizi geçiriyorum. Ağzına gelen sütleri bile tükürüyo ağlıyo .

belki öyle rahat edemiyor olabilir haklısın. Sütüm geliyor normal . Ya bazı bebekler bazı aylarda ya da iğnelerden dolayı iştahsızligi oluyormuş ya öyle birşeyi mi var acaca?İnşallah bırakmaz emmeyi.

offf canım neler neler yaptım yok yok yok tutamıyor sağ göğsümde süt bitince deniyorum ama tutamıyoruyandığı zaman aç aç deniyorum basıyor yaygarayı ne zaman alışacak bilmiyorum bende sağarak veriyorum sol göğsümğ mecbur.

canim cogu zaman bende sagarak veriyorum . kac cc cikiyor , ne kadar veriyosun . kac gunluk senin bebis

canim cogu zaman bende sagarak veriyorum . kac cc cikiyor , ne kadar veriyosun . kac gunluk senin bebis

canım kızım 43 günlük genelde 1 göğsümde 60 cc çıkıyor hepsini içiyor ve öbür göğsümü emiyor üstüne mama takviyesi çünkü doymuyor obur biraz kızım peki senin sütün yeterlimi?ne kadar çıkıyor sağdığında?

uuuuuuffffffff kızım pişik olmuş
doğduğundan beri sadece hastanede ıslak mendil kullandım.hep ılık suya batırdığm pamukla siliyorum poposunu,her seferinde 10 dk açıyorum altın günde 2 kez popolin sürüyorum ve 1 kez de zeytiyağı
ama yine de kıpppkırmızı olmuş poposu,hem de minil minik sivilce gibi şeyler......
ben daha naapıyım pişik olmasın diye:84::84::84:

canım wee nin pişik kremini kullanıyorum çok memnunum. senin yaptıklarının hepsini yaptım ama çare olmamıştı. ama altını her değiştiğinde krem sürmen lazım

walla bende bubchen i de denedim, bepanteni de ama en ii niveanınkiş geldii.. hakkaten ilk sürmede kızarıklıgı aldı ,ikinci gn geçti.. istersen dene cnm..

valla pişik oluşmaması için gereken herşeyi yapıyormuşsun aslında ama demek ki bebişinin poposu çok hassas.bende daha 2 gün önce ynı sorun yüzünden çıldırdım evin içinde sana tavsiyem zeytinyağına ve ıslak pamukla silmeye devam et ve desitin yada oksitin pişik giderici kremler var onlar çok iyi geliyo eğer onları bulamazsan da her eczanede satılan hametan diye bir krem var onu kullan. ertesi güne hemen geçiyo kızarıklıklar.
pişik tamamen geçtikten sonra da nappy pişik kremi kullan mutlaka bana da yeni tavsiye ettiler çok etliliymiş ve her hangi bir yan etkisi yokmuş yni bitkisel içerikli.. umarım yardımcı olabilmişimdir.

benimkisi 3 saatte bir 90 cc iciyor. 47 gunluk benim bebis .. mama neden veriyosun , cok fazla degilmi .. kac kilo senin bebis

kizlar pisik icin desitin kremi deneyin .... Amerikdaki doktorum onerdi .. ve sadece pisik oldugu zaman sur dedi .. her altini actiginda sakin surme dedi .. simdiye kadar sukurki hic pisimiz olmadi ...

70 Günlük olduk zaman nasıl geçmiş
kızım bugün hep uyudu 15:30 da eşimle dışarı çıktık annem baktı Eylüle acıkırsa mama verirsin dedim yoldayken aradım annem uyandı ama huysuzluğu yok dedi bende mama verme oyala dedim 18:00 de evdeydik baktım gülüyor yatağında beni gördü heyecanlandı biraz sevdim ağlamaya başladı aldım kucağıma meme aradı emzirmeye başladım mememi aldı baya bir bırakmadı dün almasına rağmen baya öğrendi kuzum dün zor tutuyordu kaçıyordu ağzından sinirleniyordu bugün daha iyi maşallah

cogu zaman emmiyor, gazi cok oluyor. emmek istemiyor , ben de o zaman sagarak veriyorum ...tas catlasa 3 saatte bir 100 cc veriyorum .. Zaten uykuya daliyo hemen .. Ayy ne bileyim simdi kafam karisti uoksa doymuyormu benimkisi de ..

denizcim çok sevindim demek memeni alıyor artık...maşallh çok büyümüş Eylül...senin kız artık baya baya tepki veriyor demek ay ne güzel bizimki henüz vermiyor sadece gülüyor ve sesler çıkarıyor
cogu zaman emmiyor, gazi cok oluyor. emmek istemiyor , ben de o zaman sagarak veriyorum ...tas catlasa 3 saatte bir 100 cc veriyorum .. Zaten uykuya daliyo hemen .. Ayy ne bileyim simdi kafam karisti uoksa doymuyormu benimkisi de ..

ya ben üzüntüden ölücem valla ya...3 gün önce süt sağma makinası aldım...onuın öncesinde şıpır şıpr sütüm akardı kaynanam geldi gitti sütüm yok artık sağıyorum ama doğru düzgün süt çıkmıyor 3 kez sağdım 100ccye anca geldi...ya sütüm kesiliyor galiba:2::2:

eğer doymuyorsa uyumaz ağlar benim kızım doymuyor o yüzdende uyumuyor ve ağlıyor bende ozaman mama veriyorum ne yapayım açmı kalsın kuzum zaten kilo kaybımızda oldu.

benim bebis suan 47 gunluk 5200 kilo . iyimiki acaba

geceleri bebekleri sabahlayan yada sabaha karşı uyanıp saatlerce uyumayanlar acaba bebklerinizin gündüz uykuları nasıl benimki geceyarıısı uyanıyor sabah 9 da 10 da anca uyuyor ama gündüz devamlı uyuyor uyadırmaya çalısıyorum gözleri hep düşüyor bu sefer kıyamıyorum aman uyusun diyorum kafam karıştı doğrumu yapıyorum yanlışmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…