2011 Nisan Anneleri

Ben aslında avrupa yakasında oturuyodum evlendim tuzlaya geldik buraları pek bilmiyorum
hastane hemen yol üstünde kolayıma geliyo bayanssulusmile

Ama senin tepeüstünden güneşliye gitmen doğum anında ulaşman zor olmazmı?

büyük ihtimal sezeryan yaptırırım ben... araba var sorun olacağını sanmıyorum sanki...

büyük ihtimal sezeryan yaptırırım ben... araba var sorun olacağını sanmıyorum sanki...

Sezaryen olursa günü önceden belli olacapı için sorun olmaz..
Tepeüstünden güneşliye yarım saatte gidersiniz..
Ama bence doğumunu orda düşünüyosan şimdiden git senin doktorunun eşine muyene ol derim, en azından hastaneyi ortamı görürsün kaydirigubbakcemile5

kızlar ben sizi okumaya bile yetişemiyorum yaaa..maşallahınız var şimdiden..daha 7-8 ay var önümüzde dolar burası artık

mrblar arkadaşlar..hakkaten ya:)) en son dün akşam bakmıştım sayfaya..şimdi bi baktımda kaçırdım yine ipin ucunu dedim yanii..nisan ayı bereketli bi ay demekki ,hamile olanolana maşallah..:)) hamileyim diye dışarda gezerken hep hamileleri görür oldum..ammada hamile var diyodum..bu topiği gördüm ya artık ne diyim..akannehirakannehirakannehir

Sezaryen olursa günü önceden belli olacapı için sorun olmaz..
Tepeüstünden güneşliye yarım saatte gidersiniz..
Ama bence doğumunu orda düşünüyosan şimdiden git senin doktorunun eşine muyene ol derim, en azından hastaneyi ortamı görürsün kaydirigubbakcemile5

benim canım çok azdır.. normal doğum yapamam ben... kesin sezeryan olur herhalde... yarın doktoruma gideceğim bir konuşalım bakalım o ne diyecek...

sezeryan olduktan sonra uzaklık hiç önemli değil...

cnm sezeryan neden düşünüyosun ilk etapta???

benim hem yaş problemim var.. 36 yaşındayım.. sanırım bu yaşlarda zaten pek önermiyolar.. bide canım çok tatlı..ağrı eşiğim az değil hiç yok neredeyse :))) bir laporoskopi yaptırdım ağrıdan hastaneyi ayağa kaldırdım... düşün artık laparoskopi kolay 3 tane delikten yapılan bir işlem.. ondan normal doğuma dayanamam ben... birde eğer ikizlik devam ederse zaten şansım yok... teke düşerse de ben düşünmüyorum... bana göre değil normal doğum...

benim canım çok azdır.. normal doğum yapamam ben... kesin sezeryan olur herhalde... yarın doktoruma gideceğim bir konuşalım bakalım o ne diyecek...

sezeryan olduktan sonra uzaklık hiç önemli değil...

doktorlar genelde normalden yana oluyolar..bide normal doğum yapıp yapamayacağın 7.ayda falan vajinal muayenede belli oluyo yani doktorun sana kesin bişey soylemesi için çok var..bn kan görünce ayılıp bayılmalar geçiren bi insandım..annem dahil akrabalar bana doğumumdan sonra 'e sende dogurdun ya herkes doğurur diyolardı'düşün yani:))

benim hem yaş problemim var.. 36 yaşındayım.. sanırım bu yaşlarda zaten pek önermiyolar.. bide canım çok tatlı..ağrı eşiğim az değil hiç yok neredeyse :))) bir laporoskopi yaptırdım ağrıdan hastaneyi ayağa kaldırdım... düşün artık laparoskopi kolay 3 tane delikten yapılan bir işlem.. ondan normal doğuma dayanamam ben... birde eğer ikizlik devam ederse zaten şansım yok... teke düşerse de ben düşünmüyorum... bana göre değil normal doğum...

anladm cnm..inş. herşey yolunda olsunda..

herkese hayırlı cumalar a.s.

geçmişi okumaya çalıştım ama pek gücüm yetmedi:kedi:

tefriciyeler pazartesi okuncakmış
benim için farketmez ama 400 tane alan arkadaşlar yetiştirebilir mi?

neden pazartesi okunacak ben başka birinede okuyorum yetiştiremem:1no2:
olmazsa biraz daha az alayım yada okuyabildiğim kadara.s

Mrb kızlarrr nihayet evimeeee geldim artık kaçırmayacağım sayfaları yaaaaa....
Geçmişi okumaktan hızınıza yetişemiyorum vallaa:eek:

Canım ben de 400 aldım ama yetiştiririm ezbere biliyorum ben tefriciyeyi...Allah nasip ederse pazartesi ikindiye dualarımızı ederizopuyorumnanaktan

denizcim hoşgeldin cnm.ne duası okuyoruz.bende dün giremedim doktora gittiğim için bi sürü sayfa yazılmış yetişemedim okumaya.tam 40 sayfaydı

denizcim hoşgeldin cnm.ne duası okuyoruz.bende dün giremedim doktora gittiğim için bi sürü sayfa yazılmış yetişemedim okumaya.tam 40 sayfaydı

Valla aynen öyle coşmuş bizim kızlar bende okudum ama gözüm yoruldu vallamafoldumben
Canım bebeişlerimiz için 4444 tane tefriciye okuyalım mı dedik herkes de çok ii olur deyinde truf arkdaşımız da 4444 taneyi paylaştırdı işte.Pazartesiye kadar bitirip duasını yapacağız inş:Saruboceq:
Ben de 400 tane aldım sen de eğer okumak istersen yaz truf görür zaten ekler seni de

valla aynen öyle coşmuş bizim kızlar bende okudum ama gözüm yoruldu vallamafoldumben
canım bebeişlerimiz için 4444 tane tefriciye okuyalım mı dedik herkes de çok ii olur deyinde truf arkdaşımız da 4444 taneyi paylaştırdı işte.pazartesiye kadar bitirip duasını yapacağız inş:saruboceq:
Ben de 400 tane aldım sen de eğer okumak istersen yaz truf görür zaten ekler seni de

bu arada liste nerede???

Canım ben de 400 aldım ama yetiştiririm ezbere biliyorum ben tefriciyeyi...Allah nasip ederse pazartesi ikindiye dualarımızı ederizopuyorumnanaktan
canım arkadaşlar hepsini pazartesi okuyalım diyorlar...
öğlede bitirebilirmisin...
yani şimdi başlamıyorlar...
eğer karar değişmediyse...
neden pazartesi okunacak ben başka birinede okuyorum yetiştiremem:1no2:
olmazsa biraz daha az alayım yada okuyabildiğim kadara.s
truf arkadaşa söğle o ayarlar...

kızlar listeye eklemyi unutmayın derken hamileler listesinden bahsediyorum ,bilgilerimi tekrar yazmamm gerek varmı? sat-17 temmuz,yaş,28,kilo,54,doğum 23 nisan

sen listeye zaten eklendin canım...

birde senin alttaki çizelgede tarih yanlışya onu ben düzelttim...
eğer alttaki kırmızı yazıyı kopyalayıp profilden çizelge yerine yapıştırırsan olur herhalde...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20740;19/st/20110423/k/e8e2/preg.png

X