Pişmanlığa, kine yoruluyor maalesef. Sen yine de kötüye yorma.
yaa,hiç öyle şeylerim de yoktur..o iki duyguyu da pek bilmem..hayırlısı ne diyelim..
bu arada geçti sanırım son 2 saattir seyirmiyor...
12. haftadan sonra başlanıyor kremlere. Ama krem falan kar etmiyor maalesef. Bol su için. Dışarıdan çok içeriden nemli tutmak çok önemli. Ben kızımda lierac, Roc, Acıbadem sütü kullandım. Sabah akşam sürdüm. 8. aya kadar bişey yoktu. Bir gün bir baktım çatır çatır çatlamışım. Çok su içmiyordum. Ondan oldu galiba. Bir de 8. aydan sonra karnım çok büyüdü. Eğer fazla kilo alınmazsa çatlama da pek olmuyor.
biraz da genetik işi çok öenmli bu çatlaklarda...ben ne yapsam olacak büyük
ihtimal çünkü normalde bile belimde ve gögüsümde kilo alıp vermeden var zaten..
hamilelikte ne olacak bekliyorum...su çok öenmli ama dediğin gibi..bende oan çok dikkat ederim..günde en az 2-3 lt içiyorumdur...
bu lierac kremi dr.mu veriyor yoksa dışardan mı alınıyor?
2'li test en güzel testlerden biri bence. İlk kez bebeğini bebek olarak görüyorsun bir kere. Hareket ederken ellerini ayaklarını hatta parmaklarını görüyorsun. Her yerini uzun uzun inceliyorlar. Çok güzel geçiyor. İçin rahat olsun. Zaten burun kemiği, ense kalınlığı normalse kan testi pek bişey anlatmıyor. Olmadı 3'lü teste sokuyorlar. Ya da dobbler'e alıyorlar. Yani 6 ay stresle falan yaşamıyorsun. Galiba 24. haftada detaylı usg'ye giriyorsun. O çok daha güzel oluyor. Kalbinin odacıklarını dahi net görüyorsun. Stres yapacak hiçbirşey yok bence.