2011 Nisan Anneleri

Bammbikcim , Angel
ben erken öğrenmiştim bayağı regle 5 gün kala acaba gözükür mü ama birden bir ağrım var eşimde gidelim diyor iş çıkışı ne yapim sizce yarın 5 haftayı dolduruyr ama:2:

büyük olasılık görürsün canım
ama karından göremeyebilir, alttan baktırırsın
bende ilk kontrolümü alttan yaptırcam herşeyi daha rahat görüyolarmış

Kızlllaaaarrr ben geldim dr.dan :))) bebişim 21 mm olmuş gördüm pıt pıt kalp atışlarını :)) canım benim ne çabuk büyüyor ve ultrasonda 9 haftalık olmuş :)) 1 hafta ileride yani.sata göre bulmuş haftasını. 11.haftaya 2li test için ve tam kan için randevu verdi. 2li test konusunda bir arkadaş aklımı karıştırdı yarın özel dr a gitcem ondan daha detaylı bilgi alırım inş. hastanede insana tek laf etmiyorlar . neyse keyfim yerine geldi anlayacağınız miniğimi görünce:lepi:
ooo hadi güzün aydın canım..kaydirigubbakcemile2
büyüyecek tabi hemde nasıl :nazar:
2li test neden kafanı karıştırdı ki?

bu arada çatlak oluşumlarını engellemek için ne yapmayı düşünüyorsunuz
yada ne yapacaksınız ne zaman başlayacaksınız?
Ben çok sevdiğim bi arkaşımın önerisiyle bazı yağ karışımları var onları alıp pazartesi başlamayı düşünüyorum
bende bu aralar onu araştırıyorum ama henüz erken sanırım...
bende badem+susam yağı karışımını duydum birkaç yerden..
dr.la görüşmek lazım zamanı konusunda da..

günaydın arkadaşlar benim bulantılarım 2-3 gündür çok arttı iştahsızlıkta başladı birde gece çok üşüdüm titredim hemde terledim sıtma dedikleri şey heralde kansızlıktanmı olduki doktora çarşamba gidicem
Salatı tefrice kaçtane kaldı takip edemedim. bende bu gün eşim nöbetçi 100 tane okuyabilirim.
bu benim 2. çocuğum 8 yaşında bir oğlum var. hayretle beni izliyor. bende böyleler yaptımmı anne diyor. yaşımda geç aslında 35 yaşındayım doktor senin yaşında birşey yok dedi ama hayırlısı eşim kız çocuğu istiyor sağlıklı olsunda...
hepimizi Allah korusun tamamına erdirsin.

hayırlı olsun canım,Allah sağlıkla tamamına erdirsin...
hayırlısı nasılsa öyle olur inş.
bende de kansızlık var ama öyle şeyler yaşamadım..
dr.la görüşmek en iyisi

Bammbikcim , Angel
ben erken öğrenmiştim bayağı regle 5 gün kala acaba gözükür mü ama birden bir ağrım var eşimde gidelim diyor iş çıkışı ne yapim sizce yarın 5 haftayı dolduruyr ama:2:

ağrı olması normal tutunuyo ve gelişiyor çünkü... bende 1 hafta daha bekle şimdi kese bile zor görünebilir... kanaman yoksa ağrılarını çok takma.. hafif sızlamalar ve batmalar normal...

kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
karından ultrsnda sıkışık mı gittiniz ben 3 buçukta doktora gidiyorum çok akıntım var su gibieyvahedigeldismile

canım ben en son gittiğimde 6+1de sıkışık gittim özellikle..
çünkü öyle duydum herkesten...karından ise sıkışık,vajinal ise boşalmış
olması gerekiyormuş...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.

selam kızlarr
nasılsınız?
biz dün doktora gittik.bebeğimiz çok sağlıklıymış.2.38 cnm olmuş.hareket bile ediyodu :) 9+1 gözüküyo ultrasonda ama son adetime göre 8+5
12. haftada 2li testi yaptırcaz bakalım inşallah onlarda güzel çıkar.

bu arada nisacım ikitellideki hastaneyi hiç beğenmedim cnm.orayı sildim kafamdan.kötü bi hastaneydi.hiç tavsiye etmiyorm.sen bugün gidiceksin sanırım doktora nereye gidiceksin?

selam kızlarr
nasılsınız?
biz dün doktora gittik.bebeğimiz çok sağlıklıymış.2.38 cnm olmuş.hareket bile ediyodu :) 9+1 gözüküyo ultrasonda ama son adetime göre 8+5

bu arada nisacım ikitellideki hastaneyi hiç beğenmedim cnm.orayı sildim kafamdan.kötü bi hastaneydi.hiç tavsiye etmiyorm.sen bugün gidiceksin sanırım doktora nereye gidiceksin?

medicine hospital a giden varmı... benim tanıdık doktorum var orada ama hastane nasıl bilemiyorum???? gideniiz varmı orada..

Pişmanlığa, kine yoruluyor maalesef. Sen yine de kötüye yorma.

yaa,hiç öyle şeylerim de yoktur..o iki duyguyu da pek bilmem..hayırlısı ne diyelim..
bu arada geçti sanırım son 2 saattir seyirmiyor...

12. haftadan sonra başlanıyor kremlere. Ama krem falan kar etmiyor maalesef. Bol su için. Dışarıdan çok içeriden nemli tutmak çok önemli. Ben kızımda lierac, Roc, Acıbadem sütü kullandım. Sabah akşam sürdüm. 8. aya kadar bişey yoktu. Bir gün bir baktım çatır çatır çatlamışım. Çok su içmiyordum. Ondan oldu galiba. Bir de 8. aydan sonra karnım çok büyüdü. Eğer fazla kilo alınmazsa çatlama da pek olmuyor.

biraz da genetik işi çok öenmli bu çatlaklarda...ben ne yapsam olacak büyük
ihtimal çünkü normalde bile belimde ve gögüsümde kilo alıp vermeden var zaten..
hamilelikte ne olacak bekliyorum...su çok öenmli ama dediğin gibi..bende oan çok dikkat ederim..günde en az 2-3 lt içiyorumdur...
bu lierac kremi dr.mu veriyor yoksa dışardan mı alınıyor?

2'li test en güzel testlerden biri bence. İlk kez bebeğini bebek olarak görüyorsun bir kere. Hareket ederken ellerini ayaklarını hatta parmaklarını görüyorsun. Her yerini uzun uzun inceliyorlar. Çok güzel geçiyor. İçin rahat olsun. Zaten burun kemiği, ense kalınlığı normalse kan testi pek bişey anlatmıyor. Olmadı 3'lü teste sokuyorlar. Ya da dobbler'e alıyorlar. Yani 6 ay stresle falan yaşamıyorsun. Galiba 24. haftada detaylı usg'ye giriyorsun. O çok daha güzel oluyor. Kalbinin odacıklarını dahi net görüyorsun. Stres yapacak hiçbirşey yok bence.

ne kadar heyecanlı birşeymiş..zaten bebişlerimiz aslından 7-8.haftadan itibaren
kıpırdanmaya başlıyorlarmış ama biz 16-20.haftalara kadar hissedemiyoruz..
bu bekleyişler öldürüyor adamı her zaman onun sağlığını bilmek istiyorum ama daha
kontrolümüze çok var,6+1 de gitiştik herşeyi gördük dr.1 ay sonra dedi yani 10 haftalıkken
gitmem lazım ama daha 3 hafta var,oof nasıl geçiecek zaman eyvahedigeldismile

selam kızlarr
nasılsınız?

Erdem Hastanesine gideceğim cnm en azında biraz bilgi alırım stresyaptım bilmiyorumkismile eşimin iş arkadaşının karısı yeni doğum yaptı konuştukda kendi bebekleri gibi ilgilendiler çok yer gezdim en iyisiydi dedi bilemiyorum bakalım bugün tanışalım biii:Saruboceq:

ağrı olması normal tutunuyo ve gelişiyor çünkü... bende 1 hafta daha bekle şimdi kese bile zor görünebilir... kanaman yoksa ağrılarını çok takma.. hafif sızlamalar ve batmalar normal...

sağol cnm benm benm düşüğüm olmasaydı acele etmezdim ama oda tedirgin ediyr bizi inş. yolunda olur hepimizin herşey

Landsarac canım ben en son gittiğimde 6+1de sıkışık gittim özellikle..
çünkü öyle duydum herkesten...karından ise sıkışık,vajinal ise boşalmış
olması gerekiyormuş...
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inş.
inş. cnm benm :Saruboceq:duanı eksik etme

Bammbikcim , Angel

Gözükebilir diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile5

ooo hadi güzün aydın canım..kaydirigubbakcemile2
büyüyecek tabi hemde nasıl :nazar:
2li test neden kafanı karıştırdı ki?

bende bu aralar onu araştırıyorum ama henüz erken sanırım...
bende badem+susam yağı karışımını duydum birkaç yerden..
dr.la görüşmek lazım zamanı konusunda da..
Arkadaşım öğrendiği zaman başladı şuan 29 haftalık ve henüz hiç çatlağı olmamış,
Badem papatya kayısı ceviz susam havuç jojoba yağlarının karışımını yaptırmış

selam kızlarr
nasılsınız?
Maşşalahh gözün aydın :nazar:

medicine hospital a giden varmı... benim tanıdık doktorum var orada ama hastane nasıl bilemiyorum???? gideniiz varmı orada..

Medicine hospital neredekini diyorsun?

herkese hayırlı cumalar a.s.

geçmişi okumaya çalıştım ama pek gücüm yetmedi:kedi:

tefriciyeler pazartesi okuncakmış
benim için farketmez ama 400 tane alan arkadaşlar yetiştirebilir mi?

cnm ben gitmedim nerde o hastane?doktorun iyimi?eğer doktorun iyi olduğunu biliyosan hastaneyide bi araştır bence doktor en önemlisi 2. hastane.

Erdem Hastanesine gideceğim cnm en azında biraz bilgi alırım stresyaptım bilmiyorumkismile eşimin iş arkadaşının karısı yeni doğum yaptı konuştukda kendi bebekleri gibi ilgilendiler çok yer gezdim en iyisiydi dedi bilemiyorum bakalım bugün tanışalım biii:Saruboceq:

erdem hastanesini çok duydum cnm iyi bir hastaneymiş.methini duydum.bi git bakalım inşallah memnun kalırsında hastane aramak zorunda kalmazsın.çok zor bi durum ben şaşırdım artık.inşallah meleğinde sağlıklıdır cnm.haberlerini bekliyoruz

güneşlide olan.. başka varmı onuda bilmiyorum...

Ben kaynarcadaki medicine hospital asya'ya gidiyorum..
Ocaktan önce nene hatun hastanesiydi, Medicine olduktan sonra da aynı şekilde devam ettiğini gördüm..
Çok temiz bi hastane benim içim çok rahat.
Ayrıca yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 18 kuvözü var bence hastane seçiminde en önemli konulardan biri bu..
Doktorumdan da çok memnunum..
Ama güneşlideki hakkında hiç bi fikrim yok

Ben kaynarcadaki medicine hospital asya'ya gidiyorum..
Ocaktan önce nene hatun hastanesiydi, Medicine olduktan sonra da aynı şekilde devam ettiğini gördüm..
Çok temiz bi hastane benim içim çok rahat.
Ayrıca yenidoğan yoğun bakım ünitesi ve 18 kuvözü var bence hastane seçiminde en önemli konulardan biri bu..
Doktorumdan da çok memnunum..
Ama güneşlideki hakkında hiç bi fikrim yok

sen kanaryadamı oturuyorsun? bende tepeüstündeyim :)))

sen kanaryadamı oturuyorsun? bende tepeüstündeyim :)))

Ben aslında avrupa yakasında oturuyodum evlendim tuzlaya geldik buraları pek bilmiyorum
hastane hemen yol üstünde kolayıma geliyo bayanssulusmile

benim asıl doktorum memorial hastanesinde ama oradaki doğumlar tüp bebek fiyatları ile aynı beni aşar biraz.. :KK43:((( kontrollerimin çoğunu orada yaptırıcam sonra eşide doktor medicine hospitalda ona geçicem ama hastane nasıl bilemiyorum ki..

Ama senin tepeüstünden güneşliye gitmen doğum anında ulaşman zor olmazmı?

X