2011 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
life_city, 17gamze, angel74, angel_eda, hnk, kelebek01, landsarc, mefunihi, tatlişoğlum+

ayyy bayağıı kalabalıklaştık:)

kızlar dün akşam tefriciye duasından bahsedilmiş
nezaman başlancak nekadar sürede okunacak karar verilirse
bende okumak isterim
işyerinde bi arkadaşımda var o hamile değil ama bizim için okumak istiyor
bugün belirlenirse p.tesi 30 ağustos tatilinde evdeyim daha rahat okurum.

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
life_city, 17gamze, angel74, angel_eda, hnk, kelebek01, landsarc, mefunihi, tatlişoğlum+

ayyy bayağıı kalabalıklaştık:)

aynen öle..

show da kaynana-gelin ilişkisi işleniyor... bende kayınvalidemlere hamile kaldığımdan beri mesafe koymak zorunda kaldım.. çünkü yaşadığım bulantı vs. sıkıntılarımı naz yapıyorum olarak değerlendiriyorlar.. ben de sinir oluyorum.. o yüzden en iyisi çok fazla görüşmemek..

daha demin bebekten bahsediyorlardı
o konu bitti bu başladı

bnde aynı apartmanda oturuyorum maalesef bazen çok zorlandığım oluyor.
neyseki şuan yoklar, köylerine gittilerde bnm bu halimi görmüyorlar.
yoksa eminim onlarda bnm naz yaptığımı abarttığımı sanıcaklardı

daha demin bebekten bahsediyorlardı
o konu bitti bu başladı

bnde aynı apartmanda oturuyorum maalesef bazen çok zorlandığım oluyor.
neyseki şuan yoklar, köylerine gittilerde bnm bu halimi görmüyorlar.
yoksa eminim onlarda bnm naz yaptığımı abarttığımı sanıcaklardı

ben düşük tehditi var die kendime çok dikkat ediyordum.. bi de beslenmemde de elbetteki seçici davranıyorum.. bu kadar abartma seni fanusun içine mi koyalım diyolar.. kendi kızı hamile olsa nasıl düşer üstüne..çok şükür ki annem var. bi dediğim asla 2 olmuyor..

kızlar ben her gece çok kötü rüyalar görüyorum, hep bağırarak uyanıyorum..
gördüğüm rüyalardan da etkileniyorum, tabirlerini okuyorum çok kötü şeyler yazıyo..
sizde de oluyor mu? kötü rüyaların çıkmaması için bazı dualar varmış, okusammı acaba?
bi öneriniz var mı?

kızlar ben her gece çok kötü rüyalar görüyorum, hep bağırarak uyanıyorum..
gördüğüm rüyalardan da etkileniyorum, tabirlerini okuyorum çok kötü şeyler yazıyo..
sizde de oluyor mu? kötü rüyaların çıkmaması için bazı dualar varmış, okusammı acaba?
bi öneriniz var mı?
canım her akşam yatarken 3 ihlas 1 fatiha nas felak ve ayetel kürsiyi oku ve duanı et yat.Allahın izniyle bişey olmaz. bi de gördüğün rüya ne kadar kötü olursa olsun hep iyi yorumla..

ben düşük tehditi var die kendime çok dikkat ediyordum.. bi de beslenmemde de elbetteki seçici davranıyorum.. bu kadar abartma seni fanusun içine mi koyalım diyolar.. kendi kızı hamile olsa nasıl düşer üstüne..çok şükür ki annem var. bi dediğim asla 2 olmuyor..

bnmde ilk başta lekelenmelerim vardı progestan kullanıyordum ve ağır fln kaldırmama lazımdı.
eşimde beni sürekli uyarıyordu annesinin yanında oda baş parmağını göstererek
daha bu kadar o dedi. ne olucakki dedi
bnde hiç bişey demedim yüzüne bile bakmadım.onlamı uğraşıcam amannnn

kendi kızlarının başı ağrısa dünyaları kararır ama geline bişey olmaz naz yapıyor ....şanslısınki annen yanında benimkisi hayatta değil... bu zamanlarımda çok özlüyorum onu..

günaydın kızlaar,a.s.
maşaallah 1 gün kaytardık 7 sayfa okumak zorunda kaldık,sabahtan beri anca bitirdim...

biz dün bebişimle işten kaytardık ve bol bol yüzdük...çok iyi geldi bana...
sonrada eve gelip bir sürü yemek yaptım,vakit geçmek bilmedi işe gitmeyincee...

kızlar,benim çok şükür hiçbirşeyim yok mide bulantım filan,gayet iyi gidiyor
hatta o kadar iyiki bazen acaba bebeğim hala ordamı diyorum...boshayallersmile

yeni gelen arkadaşlar olmuş,diğer aylardan transfer bile yapıyoruz maşallaah,
baharın bereketi iştee,hoşgeldiniz Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Tefriciye duasını yeni öğrendim,ama bende aranıza katılırım memnuniyetle
100 tane okurum..bu arada okurken abdestli ve kapalı olmak şart mı,nasıl okuyacağız?

Kızlar sayfalar jet hızıyla ilerliyor takip edemiyorum maalesef. 15 aylık kızım var. Onu yedir, içir, oyna, eve yemek falan derken akşam oluyor. O yüzden okuyabildiğim kadarıyla katılabileceğim.

Kelebek için rahat olsun. Benim de ağrı eşiğim yüksektir ama dış gebelikte tüplerin yırtıldığı için eşik meşik pek tanımıyor canım. Seninki standart rahim büyüme ağrılarıdır.

arkadaşlar benim 2 yaşında bi kızım var..bu 2. hamileliğim..kızım bana inanılmaz düşkün ve beni oyuncak bebeğinden bile kıskanan bi kız..nasıl tepki vericek bilemiyorum..bu konuyu düşüneniz oldumu hiç??

Ben başka birşey düşünemiyorum. Yeni bebek gelince kızımı benden uzaklaştıracaklar korkusu beni yiyip bitiriyor. Stres yapmamaya çalışıyorum ama gene takıyorum kafaya. Kızıma çok düşkünüm. O da bana. Kayınvalidem çok yakında oturuyor. Sürekli İpek'i sahiplenme modunda. Hatta şakayla karışık bir kere kocasına Ferda bir çocuk daha yapsın İpek'i bize versin demiş. Bu ilk sorun diğeri İpek kardeşini kıskanabilir. Doğumdan sonra ona çok güzel hediyelerle gelip bunları kardeşin getirdi demeyi düşünüyorum. Bir arkadaşım bu aklı verdi. Annemler de ben doğunca ablama bir bebek almışlar benim ebatlarımda. Bu senin bu da benim bebeğim demiş annem. Ablam hiç benle uğraşmamış. Bizim de aramızda 2 yaş vardı. Alışacaklar. Sonuçta İpek'e hamileyken onu kaybetmekten deli gibi korkuyordum. Şimdi de korkuyorum ama bu sefer farklı. Bu bebeği yine onun için istiyorum. Dayanağı, kardeşi olsun istiyorum.

aynen öle..

show da kaynana-gelin ilişkisi işleniyor... bende kayınvalidemlere hamile kaldığımdan beri mesafe koymak zorunda kaldım.. çünkü yaşadığım bulantı vs. sıkıntılarımı naz yapıyorum olarak değerlendiriyorlar.. ben de sinir oluyorum.. o yüzden en iyisi çok fazla görüşmemek..

Dur daha şimdiden böyleyse doğunca neler olacak neler.
İnsanları çocuk sahibi olunca bir kez daha tanıyorsun.
Allah hepimize sabır versin.

günaydın hanımlar ne çabuk ilerliyoruz valla çok hızlısınız. dün ben çok kötüydüm tansiyonum 7-5 falandı. kafamı kaldıramadım. bugün biraz daha iyiyim. show tv. bebek konusuna yetişemedim. yinede konu tekrar açılırsa diye bakaıyorum..bugün güzel bi gün olsun hepimiz için.

kaç gündür aramıyo bile.. bi sıkıntın var mı diye.. dün kızına gitmiş misafiri gelcek diye yemekler yapmış alışveriş yapmışlar.. beni aramadı bile.. halbuki kokulardan tiksindiğim için yemek yapamıyorum.. dr. kesin istirahat dedi.. o yüzden işe de gitmiyorum ve evde yatıyorum.. hergün ya annem gelio ya da beni oraya götürüyolar.. o da demio ki bunlar evdeyken ne yiyip ne içio.. hayır oğlu oruç tutuyo mübarek gün sefil mi oluyo die oğlunu da düşünmez. sadece siz gelin dio..

günaydın arkadaşlar...

bende okuyabilirim Tefriciye. yalnız bir arkadaş eski türkçe okunması gerekiyor demiş. ben eski türkçe bilmiyorum acaba yeni türkçe ile yazılmış arapça olarak okusam olur mu diyecektim...

Günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun inşallah opuyorumnanaktan
bugün akşam bebeğimi görmeye gidicem
neolur banada dua edin
çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır
kahverengi lekem sarı renge dönüştü
benimde kasıklarım ağrıyo sabah kalkınca bişeyim yok sonra biraz iş yapınca hemen ağrıyo
allah esirgesin bebeklerimizi :Saruboceq:

kelebekim inanırmısın,bugün 27 ağustos olduğunu görünce
ay dedim bugün kızlardan biri gidecekti dr.a çok heyecanlıydı dedim
senmişsin tatlım,hiç merak etme stres yapma inş.mink kelebeğini görüp geleceksin..
lekelenmelerinde bitmiştir inş.kendini yorma,dikkat et...opuyorumnanaktan

Kelebek için rahat olsun. Benim de ağrı eşiğim yüksektir ama dış gebelikte tüplerin yırtıldığı için eşik meşik pek tanımıyor canım. Seninki standart rahim büyüme ağrılarıdır.

Sağol canım teşekkür ederim
bugün doktor kontrolüm var herşey belli olacak
çok heyecanlıyım eyvahedigeldismile

kelebekim inanırmısın,bugün 27 ağustos olduğunu görünce
ay dedim bugün kızlardan biri gidecekti dr.a çok heyecanlıydı dedim
senmişsin tatlım,hiç merak etme stres yapma inş.mink kelebeğini görüp geleceksin..
lekelenmelerinde bitmiştir inş.kendini yorma,dikkat et...opuyorumnanaktan

Sağol canım benim :1hug:
inşallah güzel haberlerimi verebilirim

Lekelenmen de bitmiş. Gayet iyi geçecek hiç merak etme. Tadını çıkar. Sonra yine bekleme dönemi başlıyor. Benim de kaldı 8 günüm offff geçmiyor bak. keşke yerinde olsam.

kaç gündür aramıyo bile.. bi sıkıntın var mı diye.. dün kızına gitmiş misafiri gelcek diye yemekler yapmış alışveriş yapmışlar.. beni aramadı bile.. halbuki kokulardan tiksindiğim için yemek yapamıyorum.. dr. kesin istirahat dedi.. o yüzden işe de gitmiyorum ve evde yatıyorum.. hergün ya annem gelio ya da beni oraya götürüyolar.. o da demio ki bunlar evdeyken ne yiyip ne içio.. hayır oğlu oruç tutuyo mübarek gün sefil mi oluyo die oğlunu da düşünmez. sadece siz gelin dio..

neden düşünüyorsun ki? boşver gelmesin daha iyi değilmi, kafan rahat olur..
ailen yanındaysa daha ne istiyorsun, bence daha iyi böyle.. kafanı takma..

X