- 17 Mart 2010
- 15.051
- 10
- 41
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.241
iyi akşamlar cnmiyi akşamlar kızlar çıkış vaktim geldi...
mrb arkadaşlar bende başka topikteydim artık burdayım 6+5 günlük hamileyim 1 hafta önce keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu onu görmek muhteşşemdiiii ama dün çok az pembemsi bi leke geldi sonra da akıntımın rengi açık kahverengiye döndü dr. bol bol dinlen dedi bende yatıyorum ama endişeliyim umarım bebeğim beni bırakmazzz hepinizin bebekleri hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
olabilir cnm bi dahaki gittiğimde sorarım. benim 7+2 ydi bu gün ultrasonda 6+4 çıktı kızlar.
kızlar ıslak hamburger yemek bizim için sakıncalı mı sizce?
çok canım çekiyo yaa cokacimcoook
sağol fadikçim sormuşsun, bende keyifsizim pek yazmıyorum ama hergün takip ediyorum sizi. kahveler hala bırakmadı peşimi. yalnız değiller tabi onlara kasık ve bel ağrılarım eşlik ediyor. arada bir pembeye ve kırmızıya dönmeye teşebbüs ediyorlar ama çok şükür şiddetli bir eğilimleri yok. çok kalkmamaya çalışıyorum yerimden ama bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.evde birazcık dolaşmak bile ağrı ve akıntının şiddetlenmesine yetiyor. ilaç olarakta progestan kullanıyorum günde 3 tane, bide kafama göre oldu ama bi tane bebe aspirini alıyorum.birde bende çift rahim var, bu durum da riski arttırıyor. bu hafta perş gibi doktora gitmeliyim ama daha kime gitsem ona bile karar veremedim.durum bu canım. uzun zaman yazmayınca anlattımda anlattım.sende kalp atışlarını görmüşsün canım gözün aydın.bizim nasibimizde böyleymiş, sağlıklı iyi olsunda sabırla duayla bu günlerde geçer inşaallah.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah sağlıklı gebelikler, hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah hepimize
canım kanama ve lekelenmelerde dinlenmenin önemi çok büyük...sağol fadikçim sormuşsun, bende keyifsizim pek yazmıyorum ama hergün takip ediyorum sizi. kahveler hala bırakmadı peşimi. yalnız değiller tabi onlara kasık ve bel ağrılarım eşlik ediyor. arada bir pembeye ve kırmızıya dönmeye teşebbüs ediyorlar ama çok şükür şiddetli bir eğilimleri yok. çok kalkmamaya çalışıyorum yerimden ama bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.evde birazcık dolaşmak bile ağrı ve akıntının şiddetlenmesine yetiyor. ilaç olarakta progestan kullanıyorum günde 3 tane, bide kafama göre oldu ama bi tane bebe aspirini alıyorum.birde bende çift rahim var, bu durum da riski arttırıyor. bu hafta perş gibi doktora gitmeliyim ama daha kime gitsem ona bile karar veremedim.durum bu canım. uzun zaman yazmayınca anlattımda anlattım.sende kalp atışlarını görmüşsün canım gözün aydın.bizim nasibimizde böyleymiş, sağlıklı iyi olsunda sabırla duayla bu günlerde geçer inşaallah.
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, Allah sağlıklı gebelikler, hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah hepimize
ıslak hamburger ne yaw?hiç duymadım..ee yemediğimiz halde canımız çekerse ne yapcaz....ohaoldumsmile
bende merak ediyorum acba hangi ayda başalr...Kızlar hangi ayda aşerme oluyor, bi arkadaşım rüyanda yediğini görürsen aşeriyorsun o şeye demişti. ben rüyamda sadece sigara içtiğimi gördüm, acaba sigaraya mı aşeriyorumdelikafadulden naniknanik
hoşgeldin bebeeka.s.mrb arkadaşlar bende başka topikteydim artık burdayım 6+5 günlük hamileyim 1 hafta önce keseyi de gördük kalp atışları da duyuldu onu görmek muhteşşemdiiii ama dün çok az pembemsi bi leke geldi sonra da akıntımın rengi açık kahverengiye döndü dr. bol bol dinlen dedi bende yatıyorum ama endişeliyim umarım bebeğim beni bırakmazzz hepinizin bebekleri hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
evet dokunulmazlığımız varkaydirigubbakcemile5yok fadik hamilelik dokunulmazlığı var korkma birşey demiyorlar :))) ama şu angelsounds denen kalp dinleme aleti hoşuma gitti doğrusu akşama bir değerlendircez bakalım bu durumu :1hug:
senin adına sevindim canım...bebikim bnmde canım peynirli doritos çekiyor
bugğn ilk defa yemek yiyebildim doğr düzgün şekilde
çok mutluyum
hoşgeldin canım...Merhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...
alemsin,yemediğimiz bişeyi canımız çekebilir dimi. opuyorumnanaktan
Islak hamburger istanbulda meşhur bir hamburger çeşiti, özellikle Taksim meydanına bakan Kızılkayalar güzel yapıyormuş. benim damak zevkime göre olmadığı için hiç yemedim ama hamburger ekmeğini içine köftesini koyarak, bol salçalı suda bekletmişler gibi, o suyu çekince ıslanıyor ve tuhaf bir görüntü alıyodelikafadulden,
dedimya benim damak tadıma göre değil, ama çok seveni var.
sağol fadikçim sormuşsun, bende keyifsizim pek yazmıyorum ama hergün takip ediyorum sizi. kahveler hala bırakmadı peşimi. yalnız değiller tabi onlara kasık ve bel ağrılarım eşlik ediyor. arada bir pembeye ve kırmızıya dönmeye teşebbüs ediyorlar ama çok şükür şiddetli bir eğilimleri yok. çok kalkmamaya çalışıyorum yerimden ama bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.evde birazcık dolaşmak bile ağrı ve akıntının şiddetlenmesine yetiyor. ilaç olarakta progestan kullanıyorum günde 3 tane, bide kafama göre oldu ama bi tane bebe aspirini alıyorum.birde bende çift rahim var, bu durum da riski arttırıyor. bu hafta perş gibi doktora gitmeliyim ama daha kime gitsem ona bile karar veremedim.durum bu canım. uzun zaman yazmayınca anlattımda anlattım.sende kalp atışlarını görmüşsün canım gözün aydın.bizim nasibimizde böyleymiş, sağlıklı iyi olsunda sabırla duayla bu günlerde geçer inşaallah.