- 12 Ağustos 2010
- 844
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.221
benim hesabıma, yada internetin hesabına göre benimkide 7+3 ama doktra göre 6+6. onlar ultrasonda kaç haftalık olduğunu daha iyi görüyorlar, sanırım döllenme tarihlerine göre değişiyor bu hesap.
Teşekkürler opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 USG cihazı çok olmazmı kaydirigubbakcemile3
ilerleyen zamanlarda bi alet varmış kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ondan alınabilir :CüvCüv:
ewt cnm değişiyo olmalı sen görmüşmüydün bebişini benimki 7,1mm :ecrin_bebek:
bak işte benim gibi şüpheci birine edilecek laf mı bu hemen araştırıyorum ve akşama eşime bombayı patlatıyorum kaydirigubbakcemile3
dikket et kendine canım inş. kısa zamnda geçer....Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz
hoşgreldin aramıza gamzea.s.merhaba ben yeni üye oldum ve temmuz anne adaylarıyla basladık. buraya yönlendirildik. benimde son adet 3 temmuz doğum 9 nisan .
gözün aydın canım...darısı henüz kap atışı duymayan arkadaşlara inş...canım tebrik ederim bu muhteşem bi duygu bende bugün tattım bunu. biraz önce doktordan geldim bende. önce karından baktı göremedi, sonra zar zor ikna etti beni alttan baktı veeeeeee gördüm miniğimi kalbii nasıl atıyooo pır pır süper bi andı kalp atışını dinletmedi ama gösterdi.
rabbim bekleyen herkese bu anı yaşatsın (amin)
bol bol dinlen canım inş lekelenmelerde kesilir...kızlar slm herkeze benim kanama kesildi ama çok az kahve leke geliyor dr.içinde kalanlar onlar, kırmızı ve ağrılı olmadığı sürece korkma dedi ama kese biraz aşada dedi 5+3 de cuma kontrolüm var ve inşallah 6+3 oluyor kalp atışını duyarım banada dua edin sürekli yatıyorum
hoşgeldin a.s.Kızlar bende 4*5 haftalık hamileyim folik asit kullanan varmı günde kaç tane içiyorsunuz?ben hamile kalmaya karar verdiğimde mayıs ayında başlamıştım çok düzenli kullanmadım .doktor o zmanda günde 3 tane iç demişti arkadaşlarım ne zman hamile kalcağın belli değil fazla olur 1 tane iç demişlerdi.şimdide 3 tane iç diyor doktor internette 1 tane yeter diyor?
canım gebelik haftası adet olduğun ilk günden hesaplanıyor yani adetinde içinde...5 hafta 3 günlük diyor bunu benim aklım qalmıyor geçen ayın 17si bu ayın 17 si 5 hafta oldu 7günde adet günleerini çıkar 4 haftalıkm olması lazıom?
verdiğin bilgiler için sağol canım...ARKADAŞLAR BU BİR GEBELİK SİTESİNDEN ALDIĞIM BİLGİ UMARIM YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞTUR :)) HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORUZ. BU ARADA BEN TUTTURDUM EŞİME EVE ULTRASON CİHAHIZ ALCAM DİYE ADAMCAĞIZ SAYEMDE YİYECEK KAFAYI :))))
biraz uğraşmaz lazım canım...kızlar bu bebeğin haftasını gösteren resimlerşi nerden koyuyorsunuz bende istiyorum
kaydirigubbakcemile3 USG den sonra böyle bi teklifle gittiğinde çok sevineceğine eminim kaydirigubbakcemile3
Geçen sen internette bi sitede tesadüfen karşıma çıkmıştı ve 50 TL gibi bi ücreti vardı kaydirigubbakcemile
Merhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...
yeni gelen arkadaşlar hg
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan hayırlı olsunMerhaba kızlar...
Sat 1 Temmuz, şuan 7+5 hamileyim..
bugün kalp atışını gördüm, boyu 5,7 mm...
herkese sağlıklı ve mutlu hamilelikler...
canım o sitenin adını özelden yazar mısın ben de almak istiyorum
ayy o kalp sesi dinleme çok güzel bişeymiş yaaa:)
çok sağol bitabem canım bana kalsa hemen giderim ama biraz daha bekleyeyim haftaya cuma yada cumartesi gideyim diyorum bir yandanda doktor arayışı içerisindeyim eski doktoruma gitmek istemiyorum eğer dayanamazsam bu cuma bile giderim ama 4+6da gözükür mü kesebilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 USG den sonra böyle bi teklifle gittiğinde çok sevineceğine eminim kaydirigubbakcemile3
Geçen sen internette bi sitede tesadüfen karşıma çıkmıştı ve 50 TL gibi bi ücreti vardı kaydirigubbakcemile
verdiğin bilgiler için sağol canım...
ben eşime usg cihazı alcam desem adam kalpten giderkaydirigubbakcemile3