2011 Nisan Anneleri

ben folic plus kullanıyorum ve bu ilaç günde 3 tane alınıyor içinde kalsiyum ve d vitaminide var ve folik asit miktarı vücudun ihtiyaç duyduğu kadar. folbiol de kullandım hamile kalmadan önce o günde bir tane kullanılıyor ama özel doktorum folbiolun vücudun ihtiyaç duyduğu folik asit miktarından fazla olduğunu söyledi. yani kulaktan dolma bilgilerle ilaçkullanmayın arkadaşım.

5 hafta 3 günlük diyor bunu benim aklım qalmıyor geçen ayın 17si bu ayın 17 si 5 hafta oldu 7günde adet günleerini çıkar 4 haftalıkm olması lazıom?

5 hafta 3 günlük diyor bunu benim aklım qalmıyor geçen ayın 17si bu ayın 17 si 5 hafta oldu 7günde adet günleerini çıkar 4 haftalıkm olması lazıom?

Canım eğer dr. keseyi gördüyse sana bir ultrason kağıdı vermiş olmalı...O kağıdın bir kenarında yazmalı...Mesela benimkinde sol alt köşede yazıyor...

Folik asit suda çözünen vitaminlerdendir...

Gebe olmayan:180 mcg (mikrogram)

Gebe:400 mcg

Emziren:280 mcg folic asit almalıdır.

İşlevleri:

Hemoglobin sentezi için önemlidir

DNA ve RNA sentezinde önemlidir

Aminoasit sentezinde önemlidir

En önemli kaynaklar: ciğer, yapraklı yeşil sebzeler, maya

Açıklama:
Eksikliği anemiye neden olur.

Beklediğinide ya da kaynatıldığında harabolur.

Demirle birlikte günlük 400 mikrogram takviye doktorlar tarafından yaygın olarak uygulanmaktadır.

ARKADAŞLAR BU BİR GEBELİK SİTESİNDEN ALDIĞIM BİLGİ UMARIM YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞTUR :)) HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORUZ. BU ARADA BEN TUTTURDUM EŞİME EVE ULTRASON CİHAHIZ ALCAM DİYE ADAMCAĞIZ SAYEMDE YİYECEK KAFAYI :))))

Teşekkürler opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 USG cihazı çok olmazmı kaydirigubbakcemile3
ilerleyen zamanlarda bi alet varmış kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ondan alınabilir :CüvCüv:

omega 3 hapı kullanan varmı bebek için çok yaralıymış beyin ve zeka gelişimi için

Ben yarın doktoruma sorucam ona göre kullanmaya başlıcam

olabilir cnm bi dahaki gittiğimde sorarım. benim 7+2 ydi bu gün ultrasonda 6+4 çıktı kızlar.

benim hesabıma, yada internetin hesabına göre benimkide 7+3 ama doktra göre 6+6. onlar ultrasonda kaç haftalık olduğunu daha iyi görüyorlar, sanırım döllenme tarihlerine göre değişiyor bu hesap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…