- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.201
benimki 5mg çok düşük ozaman
olabilir cnm bi dahaki gittiğimde sorarım. benim 7+2 ydi bu gün ultrasonda 6+4 çıktı kızlar.nette öyle yazıyor cnm
belkide sebzelerden falanda alıyoruz ya ondan bahsediyordur
kızlar benim doktorum 4 hafta bu kadar günlük demedi siz bunu nasılm hesaplıyosujnuz
kızlar benim doktorum 4 hafta bu kadar günlük demedi siz bunu nasılm hesaplıyosujnuz
Kızlar bende 4*5 haftalık hamileyim folik asit kullanan varmı günde kaç tane içiyorsunuz?ben hamile kalmaya karar verdiğimde mayıs ayında başlamıştım çok düzenli kullanmadım .doktor o zmanda günde 3 tane iç demişti arkadaşlarım ne zman hamile kalcağın belli değil fazla olur 1 tane iç demişlerdi.şimdide 3 tane iç diyor doktor internette 1 tane yeter diyor?
5 hafta 3 günlük diyor bunu benim aklım qalmıyor geçen ayın 17si bu ayın 17 si 5 hafta oldu 7günde adet günleerini çıkar 4 haftalıkm olması lazıom?
kelebek01 inş kahverengiler gitmiştir. benimde geçen hafta oldu ama bak çok şükür geçti ve bugün gördüm kuzumu yat dinlen bol bol moralinide yüksek tut cnm benim
folikasiti günde 400 mg almamız gerekior 8. haftaya kadar
Teşekkür ederim canım, inşallah geçer.
Seninde gözün aydın, allah tamamına erdirsin. opuyorumnanaktan
Teşekkürler opuyorumnanaktanARKADAŞLAR BU BİR GEBELİK SİTESİNDEN ALDIĞIM BİLGİ UMARIM YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞTUR :)) HEPİMİZ BEBEKLERİMİZİN SAĞLIĞI İÇİN EN İYİSİNİ İSTİYORUZ. BU ARADA BEN TUTTURDUM EŞİME EVE ULTRASON CİHAHIZ ALCAM DİYE ADAMCAĞIZ SAYEMDE YİYECEK KAFAYI :))))
omega 3 hapı kullanan varmı bebek için çok yaralıymış beyin ve zeka gelişimi için
olabilir cnm bi dahaki gittiğimde sorarım. benim 7+2 ydi bu gün ultrasonda 6+4 çıktı kızlar.