- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #1.181
Günaydın kızlar
benimde gece kahverengi akıntım başladı mafoldumben
inşallah bebeğime bişey olmaz
günaydın kızlar ben yarın doktora gitsem keseyi görebilirmiyim acaba bhcg 6000 olduğunda karından bakıldığında görünüyormuş benim yarın 12000i geçmiş olması lazım, keseyi görmeden rahat edemiyorum ya boş gebelikse ya dış gebelikse diye düşünmeketen sıyıracam artık az kaldılaelaelaelaelae
günaydın kızlar ben yarın doktora gitsem keseyi görebilirmiyim acaba bhcg 6000 olduğunda karından bakıldığında görünüyormuş benim yarın 12000i geçmiş olması lazım, keseyi görmeden rahat edemiyorum ya boş gebelikse ya dış gebelikse diye düşünmeketen sıyıracam artık az kaldılaelaelaelaelae
Yaşama Yolculuk (anne karnındaki bebekler) 1/2 | Hastalık & Tedavi & Sağlık Videoları çok tatlılar annesi izlerken gözlerim doldu yaakannehir
bnde 5+2 de keseyi görmüştüm arkadaşlar
kesin görürsün, beta 1000i geçtimi kese görülüyor diyorlar. Ben 5+3 de keseyi görmüştüm.
6+4 de de çok zayıfta olsa kalp atışını gördük ve duyduk.
Bende yarın görebilicem inşallah
Benim BHCG sonucum bir hafta önce 212 idi.. Sonucun hergün ikiye mi katlanması gerekiyordu bilmiyorumkismile
canım tebrik ederim bu muhteşem bi duygu bende bugün tattım bunu. biraz önce doktordan geldim bende. önce karından baktı göremedi, sonra zar zor ikna etti beni alttan baktı veeeeeee gördüm miniğimi kalbii nasıl atıyooo pır pır süper bi andı kalp atışını dinletmedi ama gösterdi.ben geldiiimmmmmmmm.allahım okadar rahatladımki anlatamam arkadaşlar.bebeğimi gördük ve kalp atışlarınıda duyduk çok mutluyum.çünkü orda benımle aynı haftalarda olan arkadaşım denk geldi onun boş gebelik çıktı çok üzüldük.belirtilerimiz aynı onunla bendemı öle olucam acaba dıye düşünmekten strese girdim çok fena eşimde tabi.ama çok şükür benım herşey yolunda 1 ay sonra tekrar gidicem.folbiol dışında başka bişi vermedi gene.inanılmaz bir duydu.allahım herkese yaşatsın bu güzellikleri.ben buarada6+5de duydum kalp atışlarını.
canım tebrik ederim bu muhteşem bi duygu bende bugün tattım bunu. biraz önce doktordan geldim bende. önce karından baktı göremedi, sonra zar zor ikna etti beni alttan baktı veeeeeee gördüm miniğimi kalbii nasıl atıyooo pır pır süper bi andı kalp atışını dinletmedi ama gösterdi.
rabbim bekleyen herkese bu anı yaşatsın (amin)
Tebrik ederim opuyorumnanaktan
Amin :Saruboceq:
kaç mg folik asit kullanıyosun ki?Kızlar bende 4*5 haftalık hamileyim folik asit kullanan varmı günde kaç tane içiyorsunuz?ben hamile kalmaya karar verdiğimde mayıs ayında başlamıştım çok düzenli kullanmadım .doktor o zmanda günde 3 tane iç demişti arkadaşlarım ne zman hamile kalcağın belli değil fazla olur 1 tane iç demişlerdi.şimdide 3 tane iç diyor doktor internette 1 tane yeter diyor?
Kızlar bende 4*5 haftalık hamileyim folik asit kullanan varmı günde kaç tane içiyorsunuz?ben hamile kalmaya karar verdiğimde mayıs ayında başlamıştım çok düzenli kullanmadım .doktor o zmanda günde 3 tane iç demişti arkadaşlarım ne zman hamile kalcağın belli değil fazla olur 1 tane iç demişlerdi.şimdide 3 tane iç diyor doktor internette 1 tane yeter diyor?
folikasiti günde 400 mg almamız gerekior 8. haftaya kadar