2011 Nisan Anneleri

Kızlarr bu uyku hali nedir yawwkafamçokkarıştıKafamı koyduğum yere uyuyuyorum..Sizler nasılsınız yoksa bende mi bi tuhaflık var anlamadımCADIARZU

ahhh canim normal tabi vucut hamilelige hazirlaniyor daha sonra gececek te
zaten uyuyabiliyorsan bol bol uyu sonra benim gibi 9 ay uykusuz gunler
gecirebilirsin sagolsun oglum gecelerin adami ahhh o eski gunlerim
en azindan 8 saat kesintisiz uyudugum gunlerimzemuszemus

selam herkese.. bizde daha ailelere söylemedik ..bir önceki gebeliğim kimyasal gebelikti..ne bileyim korkuyorum işte.. bebeğimi ve keseyi gördüm ama 27 sinde kalp atışlarını duyacağız inşallah .. ancak o zamandan sonra söyleyebilirim sanırım .. bu arada 6+5 olduk hayırlısıyla... midem bulanmıyor benim.. sadece kasıklarıma ağrı saplanıyor bazen ..regl sancısı sanıp kokudan yüreğim ağzıma geliyor her defasında.. birde göğüslerim çok hassaslaştı ve sanki büyüdü ..ilk çocuğum olacak hayırlısıyla..oruçta tutmuyorum ..doktorum sağlık açısından uygun bulmadı.. ben her sabah ve her akşam bir bardak süt içmeye başladım.. öğlenleri arada ceviz yiyorum.. bir de balığa başladım hafta da 2 diyor herkes.. bakalım nasibimde bu karnımda mucizeyi kucağımda görmek var mı? Rabbim inşallah onu bana bağışlar.. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..

selam herkese.. bizde daha ailelere söylemedik ..bir önceki gebeliğim kimyasal gebelikti..ne bileyim korkuyorum işte.. bebeğimi ve keseyi gördüm ama 27 sinde kalp atışlarını duyacağız inşallah .. ancak o zamandan sonra söyleyebilirim sanırım .. bu arada 6+5 olduk hayırlısıyla... midem bulanmıyor benim.. sadece kasıklarıma ağrı saplanıyor bazen ..regl sancısı sanıp kokudan yüreğim ağzıma geliyor her defasında.. birde göğüslerim çok hassaslaştı ve sanki büyüdü ..ilk çocuğum olacak hayırlısıyla..oruçta tutmuyorum ..doktorum sağlık açısından uygun bulmadı.. ben her sabah ve her akşam bir bardak süt içmeye başladım.. öğlenleri arada ceviz yiyorum.. bir de balığa başladım hafta da 2 diyor herkes.. bakalım nasibimde bu karnımda mucizeyi kucağımda görmek var mı? Rabbim inşallah onu bana bağışlar.. herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..

insallah saglikla kucagina alirsin bebegini....opuyorumnanaktan

oooo kizlar hep burada pazar pazar ne guzel benim ilk hamileligimde
mucize oldugu icin ve bir daha olamayacagini dusundugumuz icin bu da
mucize bizim icim ilk kan testimde 6350 sonuc ve keseyi gorduk daha sonra
butun aileye soyledik ilki kadar heyecanlanmadilar ama sevindiler iste....
bu arada oglumu sutten kesmek zorunda kaliyorum cunku kilo kaybim
var hem karnimdaki bebek hem oglum olmuyor ama sutten kesmekte zor
gogusler sisti gerildi oglum da geceleri uyanip emmek istiyor zor bir durumdayim
yani kizlar.....

Ayy kıyamam canım benim oğluna da sana da zor olucak ama ne yapacaksın Bu dönem gerçekten zor senin için.Rabbim kolaylık versin inş
Oğlun ne kadarlık canım.1 yaşını doldurdu mu???

bende 5+6 da vajinal usg ile duymustum meleğimin kalp atısını bugun 7+1 iz perşembe gunu kontrole gidicez
canım dereotunu bilemiyorum dr um ye bişi olmaz demişti zaten abatrmuyorum gunde bir tutam yiyorum
bulantılrım benimde ince ince sürüyor regl sancısı gibi sancılar cok normal kızlar ben 7 . haftaya girdim dun sabah bile oldu az bişi birde regl dönemi yaklaştıkça olabilirmiş benimde geçmiş 2. regl ım yaklasıyıor belkide ondandır

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin canım inş.Ne güzel keseyi de bebişi de görmüşsünüz?Canım kaç haftalıkken gördünüz bebeşi??

Ayy kıyamam canım benim oğluna da sana da zor olucak ama ne yapacaksın Bu dönem gerçekten zor senin için.Rabbim kolaylık versin inş
Oğlun ne kadarlık canım.1 yaşını doldurdu mu???

sagol canim gercekten zor kendimden cok oglumu dusunuyorum ama
karnimdaki yavruyu da artik dusunmeliyim napayim iste umarim
olabildigince kolay atlatiriz.....
oglum henuz 9 ay 2 haftalik civari bugune kadar anne sutu aldi
zor olacaga benziyor ama kesmek zorundayim...opuyorumnanaktan

amin arkadaşım..çok tşk ederim.. 5+ 2 de gördük keseyi de bebişide opuyorumnanaktan.. birde kalp atışlarını duysam inşallahhhh...

Canım çok soru soruyorum kusura bakma 5+2 deyken karından mı baktı doktor yooksa vajinal mi?Ben de vajinal baktırmak istemediğimden biraz beklemek istiyorum da doğru mu yapıyorum bilmiyorumkafamçokkarıştı

sagol canim gercekten zor kendimden cok oglumu dusunuyorum ama
karnimdaki yavruyu da artik dusunmeliyim napayim iste umarim
olabildigince kolay atlatiriz.....
oglum henuz 9 ay 2 haftalik civari bugune kadar anne sutu aldi
zor olacaga benziyor ama kesmek zorundayim...opuyorumnanaktan

Canım ne yapacaksın elinden gelen bişey yok kiii.Zaten maş bu zamanda kadar hep emmiş.Eğer avatardaki oğlunsa maş çok şeker.Allah sağlıklı ömür versin inş...Eeee abilik yapmaya başlasın artık de mii fedarlık yapacak artıkhihoyyyt:1rolleyes:

onların yerine yoğurt yesen
benim arkadaşım günlük 3 kase yoğurt yemiş
ve ikizleri 2,5 kilo doğdu ikisi de

hoşgeldin canım inşallah o günleri gösterir Rabbim

bak o olabilir canım ama 3 kasede mideyi bulandırmazmı acaba ya ben 1 kaseyıde zor yıyorum zamanla yedıkce tadı değişiyor yavan yiyince.

Canım çok soru soruyorum kusura bakma 5+2 deyken karından mı baktı doktor yooksa vajinal mi?Ben de vajinal baktırmak istemediğimden biraz beklemek istiyorum da doğru mu yapıyorum bilmiyorumkafamçokkarıştı

yok est canım benim haklısın.. vajinal ultrason dan bakmadı ilk gittiğimde.. karnımdan rahat bir şekilde görüldü bebek ve kese.. ama cuma günü tekrar gidicem kalp atışı için.. bu sefer nasıl olur bilmiyorum ..muhtemelen karnımdan bakacak önce eğer duyamazsa vajinal bakacaktır.. ama şöyle bir şeyde var.. bunlar bizim doktorlarımız.. benim ilk doktorum bayandı hiç memnun kalmadım açıkçası..eşim araştırdı ve bu doktorumuzu bulduk.. hatta ben çekindim biraz erkek diye..ilk defa gittim bir erkek doktora.. eşim kendimi rahat hissetmem için benle geldi.. senin doktorun bay mı ?

yok est canım benim haklısın.. vajinal ultrason dan bakmadı ilk gittiğimde.. karnımdan rahat bir şekilde görüldü bebek ve kese.. ama cuma günü tekrar gidicem kalp atışı için.. bu sefer nasıl olur bilmiyorum ..muhtemelen karnımdan bakacak önce eğer duyamazsa vajinal bakacaktır.. ama şöyle bir şeyde var.. bunlar bizim doktorlarımız.. benim ilk doktorum bayandı hiç memnun kalmadım açıkçası..eşim araştırdı ve bu doktorumuzu bulduk.. hatta ben çekindim biraz erkek diye..ilk defa gittim bir erkek doktora.. eşim kendimi rahat hissetmem için benle geldi.. senin doktorun bay mı ?

evt canım benim doktorum da erkek.Bakalım bende şimdiye kadar hep bayan doktorlara muayene oldum.Şimdi nasıl rahat olucam bilmiyorum.Ben de biraz gebelik haftam ilerlesin gideyim de hayırlısıyla bebişi de keseyi de Allahın izniyle kalp atışlarını da duyayım Rabbim:Saruboceq:
Birbirimize dua edelim kızlarolumunekankayizsmile

arkadslar bende lısteye kaydolmak ıstıyorum çizelgeye yani ben 24 yaşındayım son adet gunum 3 temmuz kılomda 56 galıba topiği acan arkadsımız yazıyo onları benıde yazarsa sevınırım

Canım ne yapacaksın elinden gelen bişey yok kiii.Zaten maş bu zamanda kadar hep emmiş.Eğer avatardaki oğlunsa maş çok şeker.Allah sağlıklı ömür versin inş...Eeee abilik yapmaya başlasın artık de mii fedarlık yapacak artıkhihoyyyt:1rolleyes:

evet canim benim oglum o allahim hepimizin bebklerini bagislasin
abilik yapiyor tabi annesinin karninda tepinerek yapiyor sormaaaakafamçokkarıştı

X