- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
lekelenmenin daha olmamasına sevindim canım...sağol Fadik hoşbulduk.sadece bir kere oldu. regl zamanım geldi sanırım onun tepkisi bu leke diye düşündüm bir gün öncesindede adet sancısına benzer belirtiler vardı çünkü.bugün iyiyim çok şükür bulantıdanda ses yok bilmiyorumkismile bol bol uyuyoruz bakalım uyusunda büyüsün oldu beim bebiş:ecrin_bebek: okullar açılıp mesai başlayınca napcam bakalım akannehir
inş hamilelik rahat geçerde okulda zorlanmassın...
hoşgeldin aramızaa.s.merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın
bebişini sağlıcakla kucaklarsın inş...
benim hamileliklerim sorunlu olduğu için daha kan testi vermeye gittiğim gün çoğu öğrendi...Kızlarrr ailelerle paylaştınız mı bebiş haberini?Paylaştıysanız nasıl oldu merak ettim...
Biz ailelere söyledik...Canım anneme anneanne oluyosun dedim ağlamaya başladı yaaaa...Canım biricik annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
zaten şimdide evde yatıyorum ve ailenin hep haberi var...
ilk gün herkeste bir sevinç oldu ama şimdi herkeste şu kıritik günleri atlatamama korkusu var...
inş bu bebişim bırakmayacak annesini...inş...