2011 Nisan Anneleri

bence en az bir hafta kadar bekle çünkü hemen kese görünmeyebiliyor o zamanda psikolojik olarak üzülebilirsin ben biraz bekle derim neden kan testi yaptırmıyorsun onu tam anlayamadım??

daha önceki bebişimde 2 ay sürekli bete hcg yaptırdık kendi düşsün diye gelişmemişti artık eşimde yine stres yapacaksın diye yaptırma diyorbilmiyorumkismile bir kez yaptırdım adete 5 gün kala 57idinaniknanik

canım acele etme sende.. strese girersin sakin ol. eşin haklı.. herşey olacağına varır..

kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?
bendede oluyo ama benım çok kötü gecıyo çok mıdem bulanıyo sadece sıvı şeyler yıyebılıyorum su dahı kokuyo :bbo:uzandıgım zaamn kalktıgımda başım donuyo zaten butun gun çıkarıyorum :bbo:ılk çocugumdada boyle olmuştu ama alahtan 3 aylık olana kadar suruyo sonra ıstedıgım herşeyı yıyebılıyorum vucudun zayıf olabıılr zaten kan şekerın düşüyodur eger mıden bulanmıyosa bol bol meyve yee süt iç ve kendını yorma

Mrb hoşgeldin lidya...Tebrikler...Allah yüzünü de görmeyi nasipe tsin inş.Maş sen bizden daha tecrübelisindir 2.çocuğun hem de genç yaştaa....Bu ne hıız
Ticker sormuşsun canım aşağıdaki linkte detaylı alatımı var:lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html

Canım insan dayanamıyor ki söylemek istiyor Sevincini paylaşabileceğin en önemli kişiler ailelerimiz.Rabbim sağlık versin inş bu bebişineopuyorumnanaktan

canım oruç tuttuğun için açlık kan şekerin düşüyor olabilir ben tutmuyorum .neden kendini zorluyorsun?

canım ama iftardan sonra 10-11 gibi de oluyor
kan şekerimle çok ilgisi yok sanırım
tahlilde gayet iyi çıkmıştı çünkü
oruç tutarken zorlanmıyorum hiç
belki evde iftar hazırlamıyorum ondandır
hep k.valideye gidiyoruz ya da davete
kendimi hiç yormuyorum yani
doktor eğer çok susamıyorsan tut dedi ben de tutuyorum
bulantım veya kusmam olursa bırakmak zorunda kalırım zaten

adetine 5 gün kala 57 çok iyi bir rakam
eşin öyle diyorsa senin üzülmemen içindir
6. haftada birlikte gidersiniz 2 hafta sabredeceksin artık

buarada ben süt içemiyorum yaa acaba yerine kakolu yada bu meyveli sütlerden içsem olurmu acaba bileniniz varmı kızla guclubacismiler?

Canım insan dayanamıyor ki söylemek istiyor Sevincini paylaşabileceğin en önemli kişiler ailelerimiz.Rabbim sağlık versin inş bu bebişineopuyorumnanaktan
evet saklamasıda zor...
inş canım....

kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?
bendede bazen oluyor...
oruçta değilim ama ben devamlı yattığım için ayağa kalktığımda gözlerimin karardığını düşünüyorum...
ama tabi net bilmiyorum...

ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
3 -5 kişi biliyor ancak
ama ailelere söylemedik

bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi
aslında en güzeli kalp atışı olduktan sonra söylemek ama sabretmeside zorkaydirigubbakcemile3
inş canım sağlıcakla kucaklarız hepimiz...

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben yarın kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır çok tedirginim...
güzel haberlerle gelirsin inş. canım...

buarada ben süt içemiyorum yaa acaba yerine kakolu yada bu meyveli sütlerden içsem olurmu acaba bileniniz varmı kızla guclubacismiler?
bir yerde kakao hamileler için iyi değil diye okumuştum ama net bilmiyorum...
soğuk soğuk bir anda içmeyi denesen

süt içemeyenler dere otuda yiyebilir dere,otunda sütden daha çok kalsiyum var kızlar

canım hamilelikte fazla maydonoz tüketimi iyi değil düşüğe yol açabilir diye biliyorum....
dereotuda maydonozgillerden olduğu için bir araştırayım dedim ve hamilelelare önerilmiyormuş...hamişleler kullanmasın deniliyor...

ama dediğin doğru uzmanlar dereotunun sütün yerini tuuttuğunu söylüyor...
tabi hamilelik dışında tüketilebilir....

onların yerine yoğurt yesen
benim arkadaşım günlük 3 kase yoğurt yemiş
ve ikizleri 2,5 kilo doğdu ikisi de

Merhaba arkadaşlar ebnde inş nisanda anne olucam 12 nisanda kucağıma almayı umuyorum

hoşgeldin canım inşallah o günleri gösterir Rabbim

Kızlarr bu uyku hali nedir yawwkafamçokkarıştıKafamı koyduğum yere uyuyuyorum..Sizler nasılsınız yoksa bende mi bi tuhaflık var anlamadımCADIARZU

oooo kizlar hep burada pazar pazar ne guzel benim ilk hamileligimde
mucize oldugu icin ve bir daha olamayacagini dusundugumuz icin bu da
mucize bizim icim ilk kan testimde 6350 sonuc ve keseyi gorduk daha sonra
butun aileye soyledik ilki kadar heyecanlanmadilar ama sevindiler iste....
bu arada oglumu sutten kesmek zorunda kaliyorum cunku kilo kaybim
var hem karnimdaki bebek hem oglum olmuyor ama sutten kesmekte zor
gogusler sisti gerildi oglum da geceleri uyanip emmek istiyor zor bir durumdayim
yani kizlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…