-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
bence en az bir hafta kadar bekle çünkü hemen kese görünmeyebiliyor o zamanda psikolojik olarak üzülebilirsin ben biraz bekle derim neden kan testi yaptırmıyorsun onu tam anlayamadım??
ikiz ya da üçüz dür inşallah senin
pınar ve bimin dost sütü dışındakilere ben de güvenemiyorum
aaa hayırlı olsun
ikinci bebiş senin de benim de 2,5 yaşında bir kızım var evet ıkıncı bebiş heyecanıda farklı oluyomuş çok guzel bı duygu kızıma kardesın olcak buna ne dersın dedım ben aslında korkuyodum ne tepkı verır dıye çunku kızımda kuçuk daha ama çok sevındı nerde dedı dedım karnımda ögrendıgım gunden berı karnımı opuyo sarılıyo akşamları sut içiyoruz anne kardesıme içir dıyo aç kalmasın dıyo boyle karsılamasına çok sevındım senınkı nasıl karsıladı mjerak ettım
daha önceki bebişimde 2 ay sürekli bete hcg yaptırdık kendi düşsün diye gelişmemişti artık eşimde yine stres yapacaksın diye yaptırma diyorbilmiyorumkismile bir kez yaptırdım adete 5 gün kala 57idinaniknanik
bendede oluyo ama benım çok kötü gecıyo çok mıdem bulanıyo sadece sıvı şeyler yıyebılıyorum su dahı kokuyo :bbo:uzandıgım zaamn kalktıgımda başım donuyo zaten butun gun çıkarıyorum :bbo:ılk çocugumdada boyle olmuştu ama alahtan 3 aylık olana kadar suruyo sonra ıstedıgım herşeyı yıyebılıyorum vucudun zayıf olabıılr zaten kan şekerın düşüyodur eger mıden bulanmıyosa bol bol meyve yee süt iç ve kendını yormakızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?
sızde benım gıbı yenımı geldınız sızde hoşgeldınız ben bışey danışmak ıstıyorum bu stıkırları nasıl yaptınız bende yapmak ıstıyorum ama sıtenınde daha yenısıyım nası lyapcagımı bılmıyorum yardım edersenız çok sevınırım
benim hamileliklerim sorunlu olduğu için daha kan testi vermeye gittiğim gün çoğu öğrendi...
zaten şimdide evde yatıyorum ve ailenin hep haberi var...
ilk gün herkeste bir sevinç oldu ama şimdi herkeste şu kıritik günleri atlatamama korkusu var...
inş bu bebişim bırakmayacak annesini...inş...
canım oruç tuttuğun için açlık kan şekerin düşüyor olabilir ben tutmuyorum .neden kendini zorluyorsun?
daha önceki bebişimde 2 ay sürekli bete hcg yaptırdık kendi düşsün diye gelişmemişti artık eşimde yine stres yapacaksın diye yaptırma diyorbilmiyorumkismile bir kez yaptırdım adete 5 gün kala 57idinaniknanik
evet ıkıncı bebiş heyecanıda farklı oluyomuş çok guzel bı duygu kızıma kardesın olcak buna ne dersın dedım ben aslında korkuyodum ne tepkı verır dıye çunku kızımda kuçuk daha ama çok sevındı nerde dedı dedım karnımda ögrendıgım gunden berı karnımı opuyo sarılıyo akşamları sut içiyoruz anne kardesıme içir dıyo aç kalmasın dıyo boyle karsılamasına çok sevındım senınkı nasıl karsıladı mjerak ettım
benimki çok farkında değil bebiş gelsinmi diyorum bazen gelsin diyo bazen gelmesin
biraz önce de kendi kendine anne göbüşünde bişi var diyo
içinemi doğdu ne
bendede oluyo ama benım çok kötü gecıyo çok mıdem bulanıyo sadece sıvı şeyler yıyebılıyorum su dahı kokuyo :bbo:uzandıgım zaamn kalktıgımda başım donuyo zaten butun gun çıkarıyorum :bbo:ılk çocugumdada boyle olmuştu ama alahtan 3 aylık olana kadar suruyo sonra ıstedıgım herşeyı yıyebılıyorum vucudun zayıf olabıılr zaten kan şekerın düşüyodur eger mıden bulanmıyosa bol bol meyve yee süt iç ve kendını yorma
bulantı kusma yok canım çok şükür
evet saklamasıda zor...Canım insan dayanamıyor ki söylemek istiyor Sevincini paylaşabileceğin en önemli kişiler ailelerimiz.Rabbim sağlık versin inş bu bebişineopuyorumnanaktan
bendede bazen oluyor...kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?
aslında en güzeli kalp atışı olduktan sonra söylemek ama sabretmeside zorkaydirigubbakcemile3ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
3 -5 kişi biliyor ancak
ama ailelere söylemedik
bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi
güzel haberlerle gelirsin inş. canım...selam kızlar nasılsınız bakalım.ben yarın kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır çok tedirginim...
bir yerde kakao hamileler için iyi değil diye okumuştum ama net bilmiyorum...buarada ben süt içemiyorum yaa acaba yerine kakolu yada bu meyveli sütlerden içsem olurmu acaba bileniniz varmı kızla guclubacismiler?
süt içemeyenler dere otuda yiyebilir dere,otunda sütden daha çok kalsiyum var kızlar
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben yarın kontrole gidiyorum inşallah herşey yolundadır çok tedirginim...
Merhaba arkadaşlar ebnde inş nisanda anne olucam 12 nisanda kucağıma almayı umuyorum
buarada ben süt içemiyorum yaa acaba yerine kakolu yada bu meyveli sütlerden içsem olurmu acaba bileniniz varmı kızla guclubacismiler?
Merhaba arkadaşlar ebnde inş nisanda anne olucam 12 nisanda kucağıma almayı umuyorum