2011 Nisan Anneleri

lekelenmenin daha olmamasına sevindim canım...
inş hamilelik rahat geçerde okulda zorlanmassın...
hoşgeldin aramızaa.s.
bebişini sağlıcakla kucaklarsın inş...
benim hamileliklerim sorunlu olduğu için daha kan testi vermeye gittiğim gün çoğu öğrendi...
zaten şimdide evde yatıyorum ve ailenin hep haberi var...
ilk gün herkeste bir sevinç oldu ama şimdi herkeste şu kıritik günleri atlatamama korkusu var...
inş bu bebişim bırakmayacak annesini...inş...

teşekkürler nisa...bende seni tebrik ederim şekerim hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize inşallah:CüvCüv:

inş. canım benim tek duam benimde kendim ve herkes için inş. sağlıcakla alırız kucağımıza

Denizcim
ne güzel söylemişsin ben kendmi çok zor tutuyorum söylememek için benm ailemde çok istiyor birde uzaktayız bir an önce görsem de keseyi söylesem diğerinde söyledim çok üzüldüler şimdi beklemedeyim ama annen için çok güzel olmşolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
3 -5 kişi biliyor ancak
ama ailelere söylemedik

bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi

hoşbulduk canım sırnaşık şey

sızde benım gıbı yenımı geldınız sızde hoşgeldınız ben bışey danışmak ıstıyorum bu stıkırları nasıl yaptınız bende yapmak ıstıyorum ama sıtenınde daha yenısıyım nası lyapcagımı bılmıyorum yardım edersenız çok sevınırım

canım kadınlar klübünde bir topicde nasıl olacağına dair linki verilmişti ama linki evdeki bilgisayarda bulabilirim işteyim bilmiyorumkismilediğer arkadaşlar biliyorsa daha çabuk yard. olurlar

canım kadınlar klübünde bir topicde nasıl olacağına dair linki verilmişti ama linki evdeki bilgisayarda bulabilirim işteyim bilmiyorumkismilediğer arkadaşlar biliyorsa daha çabuk yard. olurlar
bende bılmıyorum kadınlar klubunde anasayfada kurcalıyım bıraz belkı bulurum teşekkur ederım yınede cevap verdıgınız için a.s.

ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
3 -5 kişi biliyor ancak
ama ailelere söylemedik

bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi

canım hayırlı olsun ben demiştim senin ikiz olmazsa acayiplik olur diye hayırlısı artık inş sağlıklı olsunda bir tane olsun senin adına çok sevindim..
benimde oğlumdan sonra düşüğüm oldu inş bu sefer olmaz:Saruboceq:

kızlar sizce ben ne zaman doktora gideyim eşim kesin tavır koyduğu için kan testi yaptırmadım 2. kez yine pimpirikli olurum diye

kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?

kızlar sizce ben ne zaman doktora gideyim eşim kesin tavır koyduğu için kan testi yaptırmadım 2. kez yine pimpirikli olurum diye

bence en az bir hafta kadar bekle çünkü hemen kese görünmeyebiliyor o zamanda psikolojik olarak üzülebilirsin ben biraz bekle derim neden kan testi yaptırmıyorsun onu tam anlayamadım??

kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?

canım oruç tuttuğun için açlık kan şekerin düşüyor olabilir ben tutmuyorum .neden kendini zorluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…