- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
lekelenmenin daha olmamasına sevindim canım...sağol Fadik hoşbulduk.sadece bir kere oldu. regl zamanım geldi sanırım onun tepkisi bu leke diye düşündüm bir gün öncesindede adet sancısına benzer belirtiler vardı çünkü.bugün iyiyim çok şükür bulantıdanda ses yok bilmiyorumkismile bol bol uyuyoruz bakalım uyusunda büyüsün oldu beim bebiş:ecrin_bebek: okullar açılıp mesai başlayınca napcam bakalım akannehir
hoşgeldin aramızaa.s.merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın
benim hamileliklerim sorunlu olduğu için daha kan testi vermeye gittiğim gün çoğu öğrendi...Kızlarrr ailelerle paylaştınız mı bebiş haberini?Paylaştıysanız nasıl oldu merak ettim...
Biz ailelere söyledik...Canım anneme anneanne oluyosun dedim ağlamaya başladı yaaaa...Canım biricik annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekkürler nisa...bende seni tebrik ederim şekerim hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize inşallah:CüvCüv:
merhaba kızlar epey ilerlemişsiiz. nasılsınız bakalım?yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinşiz diyorum topiğimiz büyüyüor:))
ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi
iyiyiz canım sen nasılsn
merhaba kızlar epey ilerlemişsiiz. nasılsınız bakalım?yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldinşiz diyorum topiğimiz büyüyüor:))
canım kese ne zaman görünür tahmini ne zaman gideceksin? bilmiyorumkismile
hoşbulduk canım sırnaşık şey
sızde benım gıbı yenımı geldınız sızde hoşgeldınız ben bışey danışmak ıstıyorum bu stıkırları nasıl yaptınız bende yapmak ıstıyorum ama sıtenınde daha yenısıyım nası lyapcagımı bılmıyorum yardım edersenız çok sevınırım
bende bılmıyorum kadınlar klubunde anasayfada kurcalıyım bıraz belkı bulurum teşekkur ederım yınede cevap verdıgınız için a.s.canım kadınlar klübünde bir topicde nasıl olacağına dair linki verilmişti ama linki evdeki bilgisayarda bulabilirim işteyim bilmiyorumkismilediğer arkadaşlar biliyorsa daha çabuk yard. olurlar
funmakcım 7. hafta süper bulantın filan yok dimi
canım bulantım var ama dayanılmayacak gibi değil en andan kusmuyorum sabahları ve gece uykumda oluyor bazen asıl kokulardan midem bualnıuyor mesela yumoş un pembesine bayılırdım şimdi çok kötü kokuyor bana
ben de kalp atışlarını duymayı bekliyorum
3 -5 kişi biliyor ancak
ama ailelere söylemedik
bu arada herkesin önceden 1 ya da 2 kaybı var
inşallah bebişler bırakmaz bu sefer hiçbirimizi
funmakcım 7. hafta süper bulantın filan yok dimi
canım bulantım var ama dayanılmayacak gibi değil en andan kusmuyorum sabahları ve gece uykumda oluyor bazen asıl kokulardan midem bualnıuyor mesela yumoş un pembesine bayılırdım şimdi çok kötü kokuyor bana
bende ıslak mendilin kokusundan tiksinmiştim offff ne kötüüüüüüükafamçokkarıştı
kızlar sizce ben ne zaman doktora gideyim eşim kesin tavır koyduğu için kan testi yaptırmadım 2. kez yine pimpirikli olurum diye
canım en az 5 yada 6 haftalık olması lazımmış bebegın ultrasonra gorunmesı ıçın senınkı ne kadar şuandakızlar sizce ben ne zaman doktora gideyim eşim kesin tavır koyduğu için kan testi yaptırmadım 2. kez yine pimpirikli olurum diye
kızlar sizce ben ne zaman doktora gideyim eşim kesin tavır koyduğu için kan testi yaptırmadım 2. kez yine pimpirikli olurum diye
kızlar oturduğum yerden kalktığımda birden gözlerimin önü kararıyo başım dönüyo
bütün vücudum karıncalanıyo nedenini bileniniz varmı
ya da sizde de oluyormu?