-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
canım benim iyiyim yeni gördüm ya bilmiyorumkismile valla uzandım canım iftardan sonra belim ağrıyor geçmişi okuyordum faydalı bilgileri not aldımkaydirigubbakcemile5b sen nasılsın bebişnasılİi akşamlar nisacımm nsaılsınnnn???
canım benim iyiyim yeni gördüm ya bilmiyorumkismile valla uzandım canım iftardan sonra belim ağrıyor geçmişi okuyordum faydalı bilgileri not aldımkaydirigubbakcemile5b sen nasılsın bebişnasıl
Ben iyiym canım inş bebeşim de iyidir...Ben de kızlar gelmiştir sohbet ederiz diye açtım ama iftardan sonra bi mayışma bende de başladı vallasırnaşık şey Bi yandan yatıyom bi yandan kalkıyorum belli olmuyor uyku hali var devamlı...
ewt özele gidiyorum ama tahliller falan hep hastanede olacak inş. ben alttan baktırmıyorum sen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün yoksa karından mı?
yok bende vajinal ultrasona karşıyım.normal karından ultrasonda gördü doktor. yaaa bugün bende de leke geldi kahverengi sanırım normal ama insan korkuyor...of ne zormuş bu hamilelik
Denizcim günaydın canım nasılsın?
günaydın kızlar iyi pazarlar
ben işe geldim ama çok halsizim başımı kaldıramıyorummafoldumbenkasık ağrılarımda var biraz normal mi acaba?
Günaydın canım pazar pazar ne çalışması bu yaa :gitme::2:
:2::gitme::gitme: bizim işler malesef böyle canım benim. insan gerçekten çok panikliyor inş. herşey yolundadır:sm_cool:
gözün aydın cnm tebrik ederim
hoşgeldin aramızaa.s.
lekelenmeler normal olabilir ama sen kendine dikkat et....
bol bol dinlenmeye çalış...inş geçer kısa zamanda...
ooooooooooooo süper arkadaşım... hadi hayırlısı... ikizler belki üçüzler geliyor demek :))))))) süper yaa... darısı başıma pazartesi bakalım bende kaçız :)))))))
ya o tam tersi degilmiydi bence kapiya gelen sutcuyu bosver asil o zararli zaten kaynayinca vitamin degeride oluyor kaynatmasan mikrobu gitmiyor. kutu sutler cok yuksek isidan birden sogutuluyor daha saglikli iyi bir marka al bisey olmaz pinar 10 numara kalite urun ...
merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın
günaydın kızlar nasılsınız?