2011 Nisan Anneleri

canım benim iyiyim yeni gördüm ya bilmiyorumkismile valla uzandım canım iftardan sonra belim ağrıyor geçmişi okuyordum faydalı bilgileri not aldımkaydirigubbakcemile5b sen nasılsın bebişnasıl

Ben iyiym canım inş bebeşim de iyidir...Ben de kızlar gelmiştir sohbet ederiz diye açtım ama iftardan sonra bi mayışma bende de başladı vallasırnaşık şey Bi yandan yatıyom bi yandan kalkıyorum belli olmuyor uyku hali var devamlı...

denizcim rivayetlere göre kız olcek senin bebiş heralde annesine bu kadar uyku yapıtğına göresırnaşık şey

ewt özele gidiyorum ama tahliller falan hep hastanede olacak inş. ben alttan baktırmıyorum sen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün yoksa karından mı?

yok bende vajinal ultrasona karşıyım.normal karından ultrasonda gördü doktor. yaaa bugün bende de leke geldi kahverengi sanırım normal ama insan korkuyor...of ne zormuş bu hamilelik

yok bende vajinal ultrasona karşıyım.normal karından ultrasonda gördü doktor. yaaa bugün bende de leke geldi kahverengi sanırım normal ama insan korkuyor...of ne zormuş bu hamilelik

hoşgeldin aramızaa.s.
lekelenmeler normal olabilir ama sen kendine dikkat et....
bol bol dinlenmeye çalış...inş geçer kısa zamanda...

günaydın kızlar iyi pazarlar
ben işe geldim ama çok halsizim başımı kaldıramıyorummafoldumbenkasık ağrılarımda var biraz normal mi acaba?

günaydın kızlar iyi pazarlar
ben işe geldim ama çok halsizim başımı kaldıramıyorummafoldumbenkasık ağrılarımda var biraz normal mi acaba?

Canım zaen dün de yazmıştım uyku hali halsizlik bende de var ara ara kasık batmaları oluyoo devamlı bir ağrım yok çok şükür ama aniden ağrı bi geliyoo korkuyorum bende.Umarım herşey yolundadır.İnsan panikliyoo de miieyvahedigeldismile

Kızlarrr ailelerle paylaştınız mı bebiş haberini?Paylaştıysanız nasıl oldu merak ettim...
Biz ailelere söyledik...Canım anneme anneanne oluyosun dedim ağlamaya başladı yaaaa...Canım biricik annem benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhba arkadslar bende ıkıncı bebeğime hamıleyım 3 buçuk yaşında bı kızım var bu ay hamıle oldugumu ogrendım çok sevındık ,benımde son adet tarıhım 3 temmuzdu yaşım 24 kılomda 58 bende aranıza katılmak bılgı alısverısınde bulunmak ıstıyorum allah herkese bebişini saglıkla kucaklamayı nasıp etsın

hoşgeldin aramızaa.s.
lekelenmeler normal olabilir ama sen kendine dikkat et....
bol bol dinlenmeye çalış...inş geçer kısa zamanda...

sağol Fadik hoşbulduk.sadece bir kere oldu. regl zamanım geldi sanırım onun tepkisi bu leke diye düşündüm bir gün öncesindede adet sancısına benzer belirtiler vardı çünkü.bugün iyiyim çok şükür bulantıdanda ses yok bilmiyorumkismile bol bol uyuyoruz bakalım uyusunda büyüsün oldu beim bebiş:ecrin_bebek: okullar açılıp mesai başlayınca napcam bakalım akannehir

ooooooooooooo süper arkadaşım... hadi hayırlısı... ikizler belki üçüzler geliyor demek :))))))) süper yaa... darısı başıma pazartesi bakalım bende kaçız :)))))))

ikiz ya da üçüz dür inşallah senin

pınar ve bimin dost sütü dışındakilere ben de güvenemiyorum

aaa hayırlı olsun
ikinci bebiş senin de
benim de 2,5 yaşında bir kızım var

günaydın kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sen nasılsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…