- 12 Ağustos 2010
- 844
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
çoookkktttaaannn başladık cnm benimde gögüslerim çok hassas hemde gögüs uçlarım kapkaraoldu ve taş gibi olduBende bazen diyorum hamile değilmiyim yoksa...Midem bulanmıyor...Sadece göğüs ucum ve yanları hala çok ağrıyor ve acıtıyor...Bazende sanki bişey batırıyorlar gibi oluyor...Kasıklarım adet zamanında ağrıdı ama şimdi ağrımıyor...
Kızlar süt içmeye başladınız mı...
canım aslında bulantı iyiyimiş ama yaşayana sormak lazım bebeğin düşük olasılığı azalıyor bulantılarda diyorlarCADIARZU tabi ne kadar doğru sağlıkçı arkadaşım demiştimidesi bulanmayanlara özenir oldum ya.
11 gündür sürekli böleyim
bakalm daha kaç 11 gün sürücek:S
midesi bulanmayanlara özenir oldum ya.
11 gündür sürekli böleyim
bakalm daha kaç 11 gün sürücek:S
slm arkadaşlar nasılsınzı? Bebişler nasıl ne kadar faydalı paylaşımlar yapılmış geçmişi okudumdadelikafadulden
canım aslında bulantı iyiyimiş ama yaşayana sormak lazım bebeğin düşük olasılığı azalıyor bulantılarda diyorlarCADIARZU tabi ne kadar doğru sağlıkçı arkadaşım demişti
inş doğrudur cnm ya benim 2 tane düşüğüm var ve halen korku içindeyim
sen okadar kötü durumdamısın cnm ya hay allah böyleside zorevet midesi bulanan kadınlarda düşük daha az yaşanıyormuş.
nettede böyle bişey okumuştum
sabır diyorum işte sadece.
ah cnm ne sütü keşke bi lokma yemek yiyebilsem
selam kızlar
doktora gittik
çok iyi geçti
keseyi gördük
hatta yanında 1-2 kese daha gördü
burdan bi sürü kişi demişti artık ikiz olmalı senin diye
hadi ikiz neyse de üçüz nerden çıktı yaaaa
ailede varmı diye sordu
çooooook dedim
çok küçük tam belli olmuyor ama kesin 1 var dedi
10-15 gün sonra tekrar gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
bende nisanda kürtaj olmuştum allah kimseye yaşatmasın. inş olmazsında aramıza katılırsın cnm ben 1 gün kala idrarda öğrenmiştim cnm sende yapsaydın keşke. inş :CüvCüv: sindirbenimde nisanda bir tane oldu canım sağlıksız kendiliğinden düştü bugün regl günüm bekliyorum inş. gelmez diye o korku var içimde hala :Saruboceq:Rabbim bebişlerimizi korusun bize bağışlasın
çoookkktttaaannn başladık cnm benimde gögüslerim çok hassas hemde gögüs uçlarım kapkaraoldu ve taş gibi oldu
bende nisanda kürtaj olmuştum allah kimseye yaşatmasın. inş olmazsında aramıza katılırsın cnm ben 1 gün kala idrarda öğrenmiştim cnm sende yapsaydın keşke. inş :CüvCüv: sindir
bende 1 bardak alıyorum ama içebiliyosan sabak ve yatmadan önce iç. gayet yararlı şeyler yiyosun ilk bebeğin mi olcak?Aynen canım gögüs ucumdaki açık kahve olan renk benimde koyulaştı...Sertleşti...Peki günde kaç bardak en ideali...Ben öğrendiğimden beri sadece 1 bardak içiyorumda...Kahvaltıda yumurta yiyorum...Yemeklerdede yoğurt veyada ayran içiyorum...
maalesef bayağı kötüyüm
çubuk krakerle duruyorum sadece.
gün geçtikçede artıyor
neyseh arkadaşlar yarın anneme gidicem orda kalırım heralde
kendinize iyi bakın
iyi akşamlar
hım anladım 57 gayet ii çıkmış benim 1 gün geçince 80 4gün sonra 556, bundan 4 gün sonrada 2856 çıkmıştı. 2 günde bi baktırmıyomusun kandacanım ben 5 gün kala öğrendim idrarda da çıktı kandada 57 idi sanırım erken döllenme olmuş şimdi gün sayıyorum sabırsızlıklaalkisalkisalkis
bende 1 bardak alıyorum ama içebiliyosan sabak ve yatmadan önce iç. gayet yararlı şeyler yiyosun ilk bebeğin mi olcak?
Ewet ilk bebeğim canım...17 ay sonra yakaladığımız nazar boncuğum...Aradada meyve ve sebze türü şeyler...Dr. bana şimdilik kilo alma dedi ama sık sık az az ye dedi bende öyle yapıyorum...
aynen banadaöle dedi allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi
bana süpriz oldu bu hamilelil beklemediğim bi anda geldi bende 14 aylık ewliyim 2 sefer bulduk o arada ama nasip olmadı. 2. düşüğümle bunun arasında adet bile görmedim ben hemen kalmışım hani derler ya kaza benimki aynen öle oldu ama süper oldu.zemuszemus