2011 Nisan Anneleri

çoookkktttaaannn başladık cnm benimde gögüslerim çok hassas hemde gögüs uçlarım kapkaraoldu ve taş gibi oldu

slm arkadaşlar nasılsınzı? Bebişler nasıl ne kadar faydalı paylaşımlar yapılmış geçmişi okudumdadelikafadulden
midesi bulanmayanlara özenir oldum ya.
11 gündür sürekli böleyim
bakalm daha kaç 11 gün sürücek:S
canım aslında bulantı iyiyimiş ama yaşayana sormak lazım bebeğin düşük olasılığı azalıyor bulantılarda diyorlarCADIARZU tabi ne kadar doğru sağlıkçı arkadaşım demişti

inş doğrudur cnm ya benim 2 tane düşüğüm var ve halen korku içindeyim

evet midesi bulanan kadınlarda düşük daha az yaşanıyormuş.
nettede böyle bişey okumuştum
sabır diyorum işte sadece.

ah cnm ne sütü keşke bi lokma yemek yiyebilsem

inş doğrudur cnm ya benim 2 tane düşüğüm var ve halen korku içindeyim

benimde nisanda bir tane oldu canım sağlıksız kendiliğinden düştü bugün regl günüm bekliyorum inş. gelmez diye o korku var içimde hala :Saruboceq:Rabbim bebişlerimizi korusun bize bağışlasın

ooooooooooooo süper arkadaşım... hadi hayırlısı... ikizler belki üçüzler geliyor demek :))))))) süper yaa... darısı başıma pazartesi bakalım bende kaçız :)))))))

benimde nisanda bir tane oldu canım sağlıksız kendiliğinden düştü bugün regl günüm bekliyorum inş. gelmez diye o korku var içimde hala :Saruboceq:Rabbim bebişlerimizi korusun bize bağışlasın
bende nisanda kürtaj olmuştum allah kimseye yaşatmasın. inş olmazsında aramıza katılırsın cnm ben 1 gün kala idrarda öğrenmiştim cnm sende yapsaydın keşke. inş :CüvCüv: sindir

çoookkktttaaannn başladık cnm benimde gögüslerim çok hassas hemde gögüs uçlarım kapkaraoldu ve taş gibi oldu

Aynen canım gögüs ucumdaki açık kahve olan renk benimde koyulaştı...Sertleşti...Peki günde kaç bardak en ideali...Ben öğrendiğimden beri sadece 1 bardak içiyorumda...Kahvaltıda yumurta yiyorum...Yemeklerdede yoğurt veyada ayran içiyorum...

maalesef bayağı kötüyüm
çubuk krakerle duruyorum sadece.
gün geçtikçede artıyor

neyseh arkadaşlar yarın anneme gidicem orda kalırım heralde
kendinize iyi bakın
iyi akşamlar

bende nisanda kürtaj olmuştum allah kimseye yaşatmasın. inş olmazsında aramıza katılırsın cnm ben 1 gün kala idrarda öğrenmiştim cnm sende yapsaydın keşke. inş :CüvCüv: sindir

canım ben 5 gün kala öğrendim idrarda da çıktı kandada 57 idi sanırım erken döllenme olmuş şimdi gün sayıyorum sabırsızlıklaalkisalkisalkis

bende 1 bardak alıyorum ama içebiliyosan sabak ve yatmadan önce iç. gayet yararlı şeyler yiyosun ilk bebeğin mi olcak?

canım ben 5 gün kala öğrendim idrarda da çıktı kandada 57 idi sanırım erken döllenme olmuş şimdi gün sayıyorum sabırsızlıklaalkisalkisalkis
hım anladım 57 gayet ii çıkmış benim 1 gün geçince 80 4gün sonra 556, bundan 4 gün sonrada 2856 çıkmıştı. 2 günde bi baktırmıyomusun kanda

bende 1 bardak alıyorum ama içebiliyosan sabak ve yatmadan önce iç. gayet yararlı şeyler yiyosun ilk bebeğin mi olcak?

Ewet ilk bebeğim canım...17 ay sonra yakaladığımız nazar boncuğum...Aradada meyve ve sebze türü şeyler...Dr. bana şimdilik kilo alma dedi ama sık sık az az ye dedi bende öyle yapıyorum...

Ewet ilk bebeğim canım...17 ay sonra yakaladığımız nazar boncuğum...Aradada meyve ve sebze türü şeyler...Dr. bana şimdilik kilo alma dedi ama sık sık az az ye dedi bende öyle yapıyorum...

aynen banadaöle dedi allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi
bana süpriz oldu bu hamilelil beklemediğim bi anda geldi bende 14 aylık ewliyim 2 sefer bulduk o arada ama nasip olmadı. 2. düşüğümle bunun arasında adet bile görmedim ben hemen kalmışım hani derler ya kaza benimki aynen öle oldu ama süper oldu.zemuszemus

kızlar mide bulantısı bende de var... devamlı havalanıyor ama çıkartmıyorum... yeşil elma yiyin... biraz faydası oluyor.. tavsiye ederim...

kızzlaaarr benide ekleyin listeye sat 28 haziran, beklenen doğum tarihi 4 Nisan.1.hamileliğim. yaşım 28 kilo ise 61 (hamilelikte yarım kilo aldım aslında memlekete gidince ama 61 demek moralimi düzeltiyor :))) ). bugüb 7+1 olduk ve bulantılar start aldı sabah çok kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür. kalp atışlarını duymak için 27sinde randevum var bakalım şimdiye kadar hamileliğimden şüphe ediyordum ama bulantılar hamile olduğumu hatırlattı :))) ve mutlu oldum bir parçada olsa herşey yolundadır diye...Allahım hepimize kolaylık versin ve hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsin hamileliklerimizi...

Rabbim sizlere bağışlasın bebeğinizi...Sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…