2011 Nisan Anneleri

Midesi bulananan arkadalar merak etmeyin hepsi geçecek biraz sabır.ben tam 5 ay gece gündüz kustum yataktan kalkamadım.su bile içemedim.ama geçti sizinde geçecek.suyu ihmal etmewyin çok önemli.

hoş geldin cnm. keseyi görmüşsündür herhalde?

kızlar bu arada yumurta sarısını ben bebeklikten yemiyormuşum onun yerine ne tutarki çok gerekli ama sarısına bakmaya bile tahammül edemiyorum süte bende düzenli başlayayım
hım anladım 57 gayet ii çıkmış benim 1 gün geçince 80 4gün sonra 556, bundan 4 gün sonrada 2856 çıkmıştı. 2 günde bi baktırmıyomusun kanda
yok zeynepcim paranoyak oluyorum diye eşim 10 günden önce ne test ne doktor dedi diğerinde çok pimpirikli olmuştum

haklısın ya benimkide öle hemen gitme doktora, kafana takma düşünme,bişey olmaz , düşüne düşüne bişey yapcan cocuğa ay neler neler

haklısın ya benimkide öle hemen gitme doktora, kafana takma düşünme,bişey olmaz , düşüne düşüne bişey yapcan cocuğa ay neler neler
senin ne kadar oldu canım inş pozitif düşünelim olumunekankayizsmile sende oldumu 4.haftada daha çok erken ama midem kalkıyor bi tuhaf oluyor az yesemde şişkinlik veriyor ve yediğimden kalkıyorbilmiyorumkismile

senin ne kadar oldu canım inş pozitif düşünelim olumunekankayizsmile sende oldumu 4.haftada daha çok erken ama midem kalkıyor bi tuhaf oluyor az yesemde şişkinlik veriyor ve yediğimden kalkıyorbilmiyorumkismile

şuanda 6+6 dedik. yok cnm bende 3 gündür var bulantı. ama göğüslerim çok fenaydı halende öyle. gece südyen çok rahatsız ediyo çok ağrıvar göğüslerimde

özelemi gittin hastaneye mi?? ben henüz özele gitmedim pimpiriklenmek istemiyorum fazla ama meraktanda içim içimi yiyor doğrusukaydirigubbakcemile3

ewt özele gidiyorum ama tahliller falan hep hastanede olacak inş. ben alttan baktırmıyorum sen keseyi vajinal ultrasonda mı gördün yoksa karından mı?

selam millet bizde nisan 2010 anasi olarak buraya bi el atalim:):))) bulanti olayi zamanla geciyor gercekten banada gecer diyolardide inanmiyordum ben hep boyle kalacagim saniyordum en sevdigim restoranin onunde kusup aglamistim ama gercekten 12. haftadan sonra geciyor hem gecmek ne kelime ben artik sonlara dogru en yiyecegimi sasirmistim tursu kavanozuyla nutellayi yanyana koyup bi ondan bi oburunden yiyordum kocamda bana ayy ne kadar igrenc nasil yiyosun boyle bi tatli bi tuzlu bi aci diyordu ayari kacirmistim artik :)))ozetle harbiden geciyor sadece sabir ... sbaahlari tuzlu biskuvi kraker yiyin ise yarar

sevgiler bol sans herkese...

süt içmeye başlayacağım ama pastörize kutu süt zararlıymış diye duydum o yüzden kapıya gelecek olan sütçüyü bekliyorum doğal süt içeceğim yani

Ayyy inan çok duygulandım bi tuhaf oldum.Tşkler bizi görüp bunları paylaştığınız için.Gerçekten bu 9 ay boyunca öğreneceğimiz çok şey var...Sağlıkla büyütün inş bebişlerinizi.Rabbim bizlere de o günleri göstersin inş:Saruboceq::Saruboceq:

süt içmeye başlayacağım ama pastörize kutu süt zararlıymış diye duydum o yüzden kapıya gelecek olan sütçüyü bekliyorum doğal süt içeceğim yani

ya o tam tersi degilmiydi bence kapiya gelen sutcuyu bosver asil o zararli zaten kaynayinca vitamin degeride oluyor kaynatmasan mikrobu gitmiyor. kutu sutler cok yuksek isidan birden sogutuluyor daha saglikli iyi bir marka al bisey olmaz pinar 10 numara kalite urun ...

fiztac ben de aynen öyle biliyordum ama pastörize sütler çok ani ısı değişikliği geçirdiği için içinde kanserojen maddeler oluşuyormuş amaan herkes bişey söylüyor ben de şaşırdım napıcamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…