- 12 Ağustos 2010
- 844
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
kızlar mide bulantısı bende de var... devamlı havalanıyor ama çıkartmıyorum... yeşil elma yiyin... biraz faydası oluyor.. tavsiye ederim...
kızzlaaarr benide ekleyin listeye sat 28 haziran, beklenen doğum tarihi 4 Nisan.1.hamileliğim. yaşım 28 kilo ise 61 (hamilelikte yarım kilo aldım aslında memlekete gidince ama 61 demek moralimi düzeltiyor :))) ). bugüb 7+1 olduk ve bulantılar start aldısabah çok kötüydüm şimdi iyiyim çok şükür. kalp atışlarını duymak için 27sinde randevum var bakalım şimdiye kadar hamileliğimden şüphe ediyordum ama bulantılar hamile olduğumu hatırlattı :))) ve mutlu oldum bir parçada olsa herşey yolundadır diye...Allahım hepimize kolaylık versin ve hayırlısıyla sonlandırmayı nasip etsin hamileliklerimizi...
yok zeynepcim paranoyak oluyorum diye eşim 10 günden önce ne test ne doktor dedi diğerinde çok pimpirikli olmuştumhım anladım 57 gayet ii çıkmış benim 1 gün geçince 80 4gün sonra 556, bundan 4 gün sonrada 2856 çıkmıştı. 2 günde bi baktırmıyomusun kanda
kızlar bu arada yumurta sarısını ben bebeklikten yemiyormuşum onun yerine ne tutarki çok gerekli ama sarısına bakmaya bile tahammül edemiyorum süte bende düzenli başlayayım
yok zeynepcim paranoyak oluyorum diye eşim 10 günden önce ne test ne doktor dedi diğerinde çok pimpirikli olmuştum
senin ne kadar oldu canım inş pozitif düşünelim olumunekankayizsmile sende oldumu 4.haftada daha çok erken ama midem kalkıyor bi tuhaf oluyor az yesemde şişkinlik veriyor ve yediğimden kalkıyorbilmiyorumkismilehaklısın ya benimkide öle hemen gitme doktora, kafana takma düşünme,bişey olmaz , düşüne düşüne bişey yapcan cocuğa ay neler neler
hoş geldin cnm. keseyi görmüşsündür herhalde?
senin ne kadar oldu canım inş pozitif düşünelim olumunekankayizsmile sende oldumu 4.haftada daha çok erken ama midem kalkıyor bi tuhaf oluyor az yesemde şişkinlik veriyor ve yediğimden kalkıyorbilmiyorumkismile
hoşbulduk Zeynepcim. evet canım keseyi gördük 5.hafta sonunda çok şükür :)
çok ii bende 6+2 de gördüm geç oldu biraz. salı günü tekrar çağırdı bakalım bebişi görebilecekmiyim.
evet canım keseyi gördük 5.hafta sonunda çok şükür :)
özelemi gittin hastaneye mi?? ben henüz özele gitmedim pimpiriklenmek istemiyorum fazla ama meraktanda içim içimi yiyor doğrusukaydirigubbakcemile3
[COLOR=]
hoşgeldin nisa,hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin opuyorumnanaktan
çok sağol canım benim amin inş cümlemizin. sanada sağlıklı hamilelikler olumunekankayizsmile
Bende bazen diyorum hamile değilmiyim yoksa...Midem bulanmıyor...Sadece göğüs ucum ve yanları hala çok ağrıyor ve acıtıyor...Bazende sanki bişey batırıyorlar gibi oluyor...Kasıklarım adet zamanında ağrıdı ama şimdi ağrımıyor...
Kızlar süt içmeye başladınız mı...
selam millet bizde nisan 2010 anasi olarak buraya bi el atalim:):))) bulanti olayi zamanla geciyor gercekten banada gecer diyolardide inanmiyordum ben hep boyle kalacagim saniyordum en sevdigim restoranin onunde kusup aglamistim ama gercekten 12. haftadan sonra geciyor hem gecmek ne kelime ben artik sonlara dogru en yiyecegimi sasirmistim tursu kavanozuyla nutellayi yanyana koyup bi ondan bi oburunden yiyordum kocamda bana ayy ne kadar igrenc nasil yiyosun boyle bi tatli bi tuzlu bi aci diyordu ayari kacirmistim artik :)))ozetle harbiden geciyor sadece sabir ... sbaahlari tuzlu biskuvi kraker yiyin ise yarar
sevgiler bol sans herkese...
süt içmeye başlayacağım ama pastörize kutu süt zararlıymış diye duydum o yüzden kapıya gelecek olan sütçüyü bekliyorum doğal süt içeceğim yani