- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.181
kızlar herkese merhaba bişey sorcam oğlumun bir yaş aşısı nı daha yaptırtamadım nerdeyse bir ay geçecek ishal oldu bi sıkıntı olmaz dimi 13 aylıkken olacak nerdeyse? bi cevap yazın lütfen yaa kafama çok takılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler kızlar,inş bu gece yatıyorum ve sabaha dinç bir şekilde sınava giriyorum...sizlere de güzel geçti haberini veriyorum bu akşama:)))eftalim canım ben ve eşim çok uzun değiliz aslında ,kızım da böyleydi ama ortancanın hikayesini hepiniz biliyorsunuz...her çocuk bir olmuyor işte benim büyük oğlum zayıf ama alıştım artık bu durumuna,yeter ki canları sağ olsun...
kızlar herkese merhaba bişey sorcam oğlumun bir yaş aşısı nı daha yaptırtamadım nerdeyse bir ay geçecek ishal oldu bi sıkıntı olmaz dimi 13 aylıkken olacak nerdeyse? bi cevap yazın lütfen yaa kafama çok takılıyo
kızlar benim bebeğim herşeyi blendırdan geçirdiğimizde yiyor ne yapacağımı şaşırdım çatalla ezip verdiğimde hemen öğürüp kusuyor çok üzülüyorum varmı benim gibi bu dertten müzdarip olan
inşaallah iyi haberi bekliyoruz,doğru söylüyorsun canım sağlığı yerindeya sanki kilo iyi birşeymiş gibi gerçi alıştım bende artık.
zaten hastayken yapmıyorlar aşı birşey olacağını sanmıyorum bizde bir aşısını geçiktirmiştik hangisi olduğunu hatırlayamadım 6. aydı sanırım taşınma işimiz vardı
evt canım benım kı de aynı
kızlar bu aralar pek giremedim ama çokta ilerlememiş sayfalar
biz de dişlerle uğraşıyoruz 2 gündür ateşi çıkıyor fitil koydum iki kere. dişe yoruyorum ön üstte bir dişi çıkmıştı diğeri çok zor patladı resmen eti aşağı kadar uzadı bakalım salı günü götürücem kısmetse doktora
canım benimki vurmuyor ama memeden kestikten sonra diş derdiyle beraber çok ısırmaya başlamıştı.herkese yapıyodu ama benim kucağıma geldiğinde ayrı yapıyodu.hırsını alamıyodu sanki.şimdi hala var ama eskisi gibi değil azalttı.şimdi mesela hadi öp oğlum diyorum ağzını açıp yanağıma mah mah dyor:)) önceden uzatsam ısırırdı :)) geçer inşalah seninki de.
bizimki de bu ara memeye el atmayla bozdu kafayı.çok üzülüyorum kimin kucağına gitse direk elini atıyo göğse:)) bana gelince de direk el yordamıyla ucunu bulup cimcikliyor çok canımı yakıyor.memeden kesildi de ondan diye üzülüyorum. inşallah azaltacak.ben çaktırmadan başka şeylere dikkatini çekmeye çalışıyorum.inatlaşırsam bırakmaz çünkü.biraz inat huyumuz var genelde çünkü
hamilelik çok şükür iyi bel ağrılarımın başlamasını saymazsak:))
son gaz tekmeliyor bu sıpa da abiye benzeyecek sanırım geceleri gıdıklanmaktan uyuyamıyorum bazen:))
başladım işe şükür 1.dönem olduğu gibi annem ve kayınvalidem geliyor 1 ay 1 ay nöbetleşe:)
erenhava seninki neler yiyor
aynen canım valla dediğin gibi allah bi şekilde güç veriyomuş demekki bana da deseler bikaç sene önce yapamam hayatta derdim.hele üniversitede:)) sırtımda çanta konser konser gezen çılgının tekiydim ben.evlendim herkes şaşırdı. ondan sonra çocuk oldu herkes şaşırdı.şimdi hamile olduğumu duyan arkadaşlar inanmıyor evrim geçirdin sen diye:))
bnen de kendime inanamıyorum valla bazen.hele evde yalnız olduğum günler imdat diyesim geliyor bazen.:))
valla hamilelik kraliçelikmiş evet ama ilk hamilelikmiş onu anladım ben.bu sefer daha hiç kılo bile alamadım taylan beyin peşinde koşturmaktan:))
Allah bozmasın canım gücünü kuvvetini.