- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.141
canım Allah kolaylık versin psikolojik olarakta endişelenirsin ameliyat yerine bir şey olacakmış gibi, mutluluğunuz daim olsun.
canım sende mi düşünüyorsun ne güzel maşaalah ben hep oğlum iki yaşındayken bir daha hamile kalıcam derdim tabi artık istemiyorum eşimle aramız iyi değil ya düzüleceğede benzemiyor çok çabalıyorum dün yine bir adım attım ama bekliyorum ne olacak ben daha bu yavruma annelik yapamazken ikinciyi düşünmek artık bana lüks maalesef,inşaalah gönlüne göre olur hemencecik
sağol canım ama öyle düşünme bence.tamam eşinle arandaki sıkıntının boyutunu bilemem.mutlaka sorun vardır.inşallah da en kısa zamanda hallolur.bu dönem zaten sıkıntı olması bence normal.evde 3. bir birey var.psikolojik ve fiziksel olarak yoruyor insanı.yıpratıyor sinirleri.siz bir de şehir değiştirmiştiniz.hepsi üst üste geldi.inşallah en kısa zamanda hallolur.
ama bence oğluma iyi anne olamıyorum fikrini at kafandan.öyle olsa kuzu için bu kadar endişelenmezdin. biz görüyoruz yemesine,bakımına ne kadar uğraşıyorsun.evde ne sıkıntı olursa olsun anneliğini sorgulama bence