2011 Nisan Anneleri

arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.
gözün aydın canım çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın .maşallah oğluna da
bizim doktorumuz da kan tahlili , idrar tahlili yapıyoruz bu aylarda bebeklere demişti ben henüz gitmedim doktora

Günaydın hanımlar, malum havalar ısındı bebişleri nasıl giydiriyorsunuz dışarı çıkardığınızda?

Son düzenleme:
Kızlar beni soran olmuş
Oğlumla iyiyiz çok şükür
Ben zayiflama derdine düştüm
O yüzden başka topiklerdeyim

Ay canım kolay gelsin benimde zayıflamam lazım ama yok iradem sıfır hiç başlıyasım yok diyete yeni elti geliyor kız sıfır beden gelde çatlama iyice moralim alt üst oldu:) senkaç kilosun verebildin mi, benim boy 1,60 kilo 68 gören daha zayıf duruyorsun diyor ama bu sezaryen göbeği ne fena bir şeymiş senin göbek nasıl?

Ben sezaryenden sonra 1 ay göbek için korse giymistim
Çok şükür göbek yok ama kalça var iste
Boyum 171 kilo 85 ti suan 83 düştüm
Diyetisyen eşliğinde yapiyOrum
Bende tek yapamadım
2 haftada 2 kilo verdim
Bunun 1700 grami yağdan gitti bu çok önemli
Yola devam bakalım
Hedef önce 75 sonra 65:)

Kızlar benim de boyum 1.75 kilom 73 şöyle 4-5 kilo versem yeter harhalde değil mi? bugün eşime nesle nesfit aldırdım bakalım p. tesi başlıycam
life city sen nasıl yapıyorsun diyeti

Kızlar benim de boyum 1.75 kilom 73 şöyle 4-5 kilo versem yeter harhalde değil mi? bugün eşime nesle nesfit aldırdım bakalım p. tesi başlıycam
Cnm günde 6 dilimim var
Sık sık az az yiyorum kissacasi
Nesfit vs sordum diyetisyene önermedi

Ben sezaryenden sonra 1 ay göbek için korse giymistim
Çok şükür göbek yok ama kalça var iste
Boyum 171 kilo 85 ti suan 83 düştüm
Diyetisyen eşliğinde yapiyOrum
Bende tek yapamadım
2 haftada 2 kilo verdim
Bunun 1700 grami yağdan gitti bu çok önemli
Yola devam bakalım
Hedef önce 75 sonra 65:)

ben korse takamamıştım ameliyat yerim çok ağrımıştı şimdi taksam işe yarar mı ki seninkinin markası neydi,maşaallah güzel vermişsin bende gitsem diyetisyene psikolağa birde:)

yeter canım senin 65 olman lazım,kolay gelsin

annelerrrr selamm;
kızım 2 tane alt damakta dıs cıkarmıstı ama 3 gndur ust damakta sagda ve solda olmak uzere 2 azı dıslerını cıkarıyor..ıstahsızz ve yorgunnn.. dı cıkarma sıramız şaştıı yanı normalmıdır?
normal canım.iştahsızlık bı sure devam eder benm kıde dışten yemıyor
anneler lutfen duanıza ıhtıyacımız var...

yakın arkadasımın kızı 28 nısan 2011 dogumlu azra bebek bugun vucudunda morluk ve leke sıkayetıyle doktora gıttı ,kan testı yapıldı ve trombosıt degerı olculdu 400 olması gereken deger 0 cıktı ve hastaneye yatırıldı..lutfen ama lutfen dualarınızı eksık etmeyın..namazlarınızda dualrınızda azra bebekte aklınız gelsınn..
allah yardımcısı olsun acıl sıfalar canım
arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.

gozunaydın canım.oğluşunada maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahliyapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.

gözün aydın canım
Kızlar beni soran olmuş
Oğlumla iyiyiz çok şükür
Ben zayiflama derdine düştüm
O yüzden başka topiklerdeyim
kolay gelsin
ben korse takamamıştım ameliyat yerim çok ağrımıştı şimdi taksam işe yarar mı ki seninkinin markası neydi,maşaallah güzel vermişsin bende gitsem diyetisyene psikolağa birde:)

yeter canım senin 65 olman lazım,kolay gelsin

korse bende takamadım alışkın olmayınca zor oluyo

diş bizi mahvediyo bugunlerde bitiğiz uykusuzluk ateş ve iştahsızlık hep aynı artık yemek düzeninden falan geçtim sütünü içse dua ediyorum.
günlük süte başladım artık devam sütünüde 1 kere veriyorum ama bırakcam yavaş yavaş bizden böyle şimdilik

diş bizi mahvediyo bugunlerde bitiğiz uykusuzluk ateş ve iştahsızlık hep aynı artık yemek düzeninden falan geçtim sütünü içse dua ediyorum.
günlük süte başladım artık devam sütünüde 1 kere veriyorum ama bırakcam yavaş yavaş bizden böyle şimdilik

sakın yemesı ıçın zorlaama canım ben hep zorlardım ılla yıycek dıye gecen hafta dr gttık bırak yemzse yemezsın dedı ama gel bıde bana sor kendıme sure verdım zorladım bı kaçgun kendı kendıne duzeldı artık mama sandaleysınde yedrmıyorum tvnın karşısında yıyor sende yerıne değiştr.kesın dışten dolayı yemıyordur

Cnm bnmde dikiş yerim herkeZ gibi ağrıdı ama inat ettim
Doktora kontrole gittiğimde 100 kisiden 1 inde görüyorum bravo size dEmisti

sorma canım benimkide huysuz kaç gündür pazar günüde kaynımın nişanı var ne yapıcam bilmem bu huysuzlukla,kahvesinde ağlamıştı kan ter içinde kalmıştım

Cnm bnmde dikiş yerim herkeZ gibi ağrıdı ama inat ettim
Doktora kontrole gittiğimde 100 kisiden 1 inde görüyorum bravo size dEmisti

canım benim dikişler üst üste kaynamıştı zaten sıkıntılıydım malum yatamamıştım hastaneye git gel emzirmek içinde hastanedeki sandalye rahat değildi yastık yoktu sonrasında ağrı olunca eşim giyme sakın dedi kaldı şimdi takıyorumda korse büyük geliyor:) birde modelini beğenmedim seninkinin markasını ondan sordum karın içinmiydi komple mi ben şimdi mayo şeklinde olandan almak istiyorum.

kıııızlar merhabalar,uzun zamandır giremiyorum,salon açma işlemleri son gaz devam,cihazlar,yer ,tadilat derken iyice yoruluyoruz,hayırlısıyla içine bir girseydik...pazar günü de sınavım var dualarınızı bekliyorum,yaşını dolduran bebişlerimizin hepsine de yeni yaşları mutluluk,sağlık getirsin,bu aralar dişten bizde de iştahsızlık var,bir de geçen hafta grip oldu ama atlattı çok şükür,dişlerin çıkışı bizde de karışık,üstten 4 ,alttan 2 ve 2 de üst azı toplam 8 dişi oldu,1 yaş aşımızı atlattık çok şükür,84 cm 14,5 kg,herşey yolunda maşaallah,işleri hafifleteyim yine sık sık girerim kızlar,hepinize sevgiler

Son düzenleme:
hadi gözün aydın canım,çok sevindim,Allah tamamına erdirsin,kuzuna da maşaallah canım

kıııızlar merhabalar,uzun zamandır giremiyorum,salon açma işlemleri son gaz devam,cihazlar,yer ,tadilat derken iyice yoruluyoruz,hayırlısıyla içine bir girseydik...pazar günü de sınavım var dualarınızı bekliyorum,yaşını dolduran bebişlerimizin hepsine de yeni yaşları mutluluk,sağlık getirsin,bu aralar dişten bizde de iştahsızlık var,bir de geçen hafta grip oldu ama atlattı çok şükür,dişlerin çıkışı bizde de karışık,üstten 4 ,alttan 2 ve 2 de üst azı toplam 8 dişi oldu,1 yaş aşımızı atlattık çok şükür,84 cm 14,5 kg,herşey yolunda maşaallah,işleri hafifleteyim yine sık sık girerim kızlar,hepinize sevgiler

hayirlisyla islyerini acmani dilerim.insallh sinavin cok iyi gecer cnm.oglusunada maasallh.

Kolay gelsin canım sınavında da başarılar,oğlunada maşaallah canım senin diğer çocuklarda böylemiydi boy kilo konusunda birde eşinle seninde boyun uzun mu? benimki 75 cm 9,700 takmıyım diyorumda yinede arada esiyor bana:)

hayirlisyla islyerini acmani dilerim.insallh sinavin cok iyi gecer cnm.oglusunada maasallh.

Kolay gelsin canım sınavında da başarılar,oğlunada maşaallah canım senin diğer çocuklarda böylemiydi boy kilo konusunda birde eşinle seninde boyun uzun mu? benimki 75 cm 9,700 takmıyım diyorumda yinede arada esiyor bana:)

teşekkürler kızlar,inş bu gece yatıyorum ve sabaha dinç bir şekilde sınava giriyorum...sizlere de güzel geçti haberini veriyorum bu akşama:)))eftalim canım ben ve eşim çok uzun değiliz aslında ,kızım da böyleydi ama ortancanın hikayesini hepiniz biliyorsunuz...her çocuk bir olmuyor işte benim büyük oğlum zayıf ama alıştım artık bu durumuna,yeter ki canları sağ olsun...

X