- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.161
gözün aydın canım çok sevindim inş sağlıkla kucağına alırsın .maşallah oğluna daarkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.
Kızlar beni soran olmuş
Oğlumla iyiyiz çok şükür
Ben zayiflama derdine düştüm
O yüzden başka topiklerdeyim
Cnm günde 6 dilimim varKızlar benim de boyum 1.75 kilom 73 şöyle 4-5 kilo versem yeter harhalde değil mi? bugün eşime nesle nesfit aldırdım bakalım p. tesi başlıycam
life city sen nasıl yapıyorsun diyeti
Ben sezaryenden sonra 1 ay göbek için korse giymistim
Çok şükür göbek yok ama kalça var iste
Boyum 171 kilo 85 ti suan 83 düştüm
Diyetisyen eşliğinde yapiyOrum
Bende tek yapamadım
2 haftada 2 kilo verdim
Bunun 1700 grami yağdan gitti bu çok önemli
Yola devam bakalım
Hedef önce 75 sonra 65:)
Kızlar benim de boyum 1.75 kilom 73 şöyle 4-5 kilo versem yeter harhalde değil mi? bugün eşime nesle nesfit aldırdım bakalım p. tesi başlıycam
life city sen nasıl yapıyorsun diyeti
normal canım.iştahsızlık bı sure devam eder benm kıde dışten yemıyorannelerrrr selamm;
kızım 2 tane alt damakta dıs cıkarmıstı ama 3 gndur ust damakta sagda ve solda olmak uzere 2 azı dıslerını cıkarıyor..ıstahsızz ve yorgunnn.. dı cıkarma sıramız şaştıı yanı normalmıdır?
allah yardımcısı olsun acıl sıfalar canımanneler lutfen duanıza ıhtıyacımız var...
yakın arkadasımın kızı 28 nısan 2011 dogumlu azra bebek bugun vucudunda morluk ve leke sıkayetıyle doktora gıttı ,kan testı yapıldı ve trombosıt degerı olculdu 400 olması gereken deger 0 cıktı ve hastaneye yatırıldı..lutfen ama lutfen dualarınızı eksık etmeyın..namazlarınızda dualrınızda azra bebekte aklınız gelsınn..
arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.
arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahliyapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.
kolay gelsinKızlar beni soran olmuş
Oğlumla iyiyiz çok şükür
Ben zayiflama derdine düştüm
O yüzden başka topiklerdeyim
ben korse takamamıştım ameliyat yerim çok ağrımıştı şimdi taksam işe yarar mı ki seninkinin markası neydi,maşaallah güzel vermişsin bende gitsem diyetisyene psikolağa birde:)
yeter canım senin 65 olman lazım,kolay gelsin
diş bizi mahvediyo bugunlerde bitiğiz uykusuzluk ateş ve iştahsızlık hep aynı artık yemek düzeninden falan geçtim sütünü içse dua ediyorum.
günlük süte başladım artık devam sütünüde 1 kere veriyorum ama bırakcam yavaş yavaş bizden böyle şimdilik
diş bizi mahvediyo bugunlerde bitiğiz uykusuzluk ateş ve iştahsızlık hep aynı artık yemek düzeninden falan geçtim sütünü içse dua ediyorum.
günlük süte başladım artık devam sütünüde 1 kere veriyorum ama bırakcam yavaş yavaş bizden böyle şimdilik
Cnm bnmde dikiş yerim herkeZ gibi ağrıdı ama inat ettim
Doktora kontrole gittiğimde 100 kisiden 1 inde görüyorum bravo size dEmisti
hadi gözün aydın canım,çok sevindim,Allah tamamına erdirsin,kuzuna da maşaallah canımarkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.
kıııızlar merhabalar,uzun zamandır giremiyorum,salon açma işlemleri son gaz devam,cihazlar,yer ,tadilat derken iyice yoruluyoruz,hayırlısıyla içine bir girseydik...pazar günü de sınavım var dualarınızı bekliyorum,yaşını dolduran bebişlerimizin hepsine de yeni yaşları mutluluk,sağlık getirsin,bu aralar dişten bizde de iştahsızlık var,bir de geçen hafta grip oldu ama atlattı çok şükür,dişlerin çıkışı bizde de karışık,üstten 4 ,alttan 2 ve 2 de üst azı toplam 8 dişi oldu,1 yaş aşımızı atlattık çok şükür,84 cm 14,5 kg,herşey yolunda maşaallah,işleri hafifleteyim yine sık sık girerim kızlar,hepinize sevgiler
kıııızlar merhabalar,uzun zamandır giremiyorum,salon açma işlemleri son gaz devam,cihazlar,yer ,tadilat derken iyice yoruluyoruz,hayırlısıyla içine bir girseydik...pazar günü de sınavım var dualarınızı bekliyorum,yaşını dolduran bebişlerimizin hepsine de yeni yaşları mutluluk,sağlık getirsin,bu aralar dişten bizde de iştahsızlık var,bir de geçen hafta grip oldu ama atlattı çok şükür,dişlerin çıkışı bizde de karışık,üstten 4 ,alttan 2 ve 2 de üst azı toplam 8 dişi oldu,1 yaş aşımızı atlattık çok şükür,84 cm 14,5 kg,herşey yolunda maşaallah,işleri hafifleteyim yine sık sık girerim kızlar,hepinize sevgiler
hayirlisyla islyerini acmani dilerim.insallh sinavin cok iyi gecer cnm.oglusunada maasallh.
Kolay gelsin canım sınavında da başarılar,oğlunada maşaallah canım senin diğer çocuklarda böylemiydi boy kilo konusunda birde eşinle seninde boyun uzun mu? benimki 75 cm 9,700 takmıyım diyorumda yinede arada esiyor bana:)