2011 Nisan Anneleri

canım bizim de doğumgünümüz perşembe ama aşı için doğumgünü yaparsınız diye hemşire zaten pazartesiye verdi,birşey olmaz

selam kızlar nasılsınız kürkçü dükkanımıza geri döndük biz.20 gündür ankarada annemlerdeydik.evimize geri döndük.artık bi tehlikem kalmadığı için 2 ay aradan sonra tekrar işe başlıyorum bu hafta.5.aydan sonra bu havada çekilmez ama napalım neyseki 1 ay kaldı okulların kapanmasına.dua edin atık bi sıkıntımız kalmasın da çalışayım razıyım.

kızlar kızım diş çıkarıyor yine keyifsiz hiçbir şey yemiyor doğru düzgün sabahta 6:30 da kalkıyor 8:30 da kahvaltı hazırlıyorum bu sefer uykusu geliyor doğrudüzgün yemiyor
artık gündüzleri pek devam sütü vermiyorum akşamları ve geceleri veriyorum . gündüz sabah 1 kez günlük süt yoksa paket sütü sonra emziriyorum artık emerken uyumaya başladı sabah ve öğleden sonra uykusu gelince emziriyorum uyuyor akşam yatma vaktine yakın devam sütü veriyorum içer içmez uyuyor çoktandır ayağımda sallamadım
ama şu yemekler konusunu ne yapıcam bilmiyorum bugün dolma içi vermeye çalıştım yine yemedi inşallah diştendir sonra düzelir inş
kaç saatte bir yedirmek lazım acaba?

merhaba ayni sorun bizde de var oglum azi disleri cikarmakta ve ben tum istahsizligini ona bagliyorum cok sevdigi yiyeceklere bile agzini kilitliyor. doktorumuz yemek aralarini uzat dedi ama o da fayda etmiyor beni emerek yasiyor diyebilirim ...

Canim bence devam sutu ve sutu fazla veriyorsun..ondan az yiyor olabilir..sonucta emiyormus zaten bide neden 2 kere devam sutu veriyorsun ki..oglen de veriyormussun onceden..onlarla karni doyuyordur zaten..ben sadece aksam eger az yediiyse o zaman gece yatarken biskuvili sut veriyorum..artik devan sutu de vermiyorum inek sutu..paket,,ya da bazen kahvaltisini tek tek degil de karisim yapiyorum biskuviye sut katiyorum..emdikleri icin bi de o kadar sute gerek yok bnce..yemeklerden de yemeleri lazim..ogun aralarini 4 saat yap..arada emsin tabi cani cekerse..ben oyle yapiyorum genelde acikmis oluyor..sik verince bizimki de yemiyor..

kızlar nasılsınız uzun zamandır gıremıyodum ,esım sehır dısındaydı 1 hafta ıs dolayısıyla bende annemdeydım.geldık ve temızlık falan daha sonra dogum gunumuzu yaptık pazar gunu ..aslında cumartesıydı ama gelemeyen olmasın dıyee pazar yaptık..kızımın asısını yaptırdık bugunn ama resmen savas yaptık asıya aglamadı yatırdık dıye korktu hemsıreden korktuu..sukur kı gectı..pastamızı ve kızımın fotosunu ılerdıde eklıcem ..bebıslerı ve sızı opuyoruummm..

eğer koyabildiysem bu da bizim doğum günü pastamız kızlar.. bugünde 1.yaş aşımızı olduk şimdi uyuttum kızımı inşallah ateş veya bi rahatsızlık yapmaz

mrb kızlar nasılsınız bu ara pek gıremedım dogum gunu telaşı vardı sonrada anneme gttım.bebışlerın dogum gunlerını kutluyorum saglıklı mutlu nıce yıllara
canım nerelerdeydin merak ettim çok...
dişler bizdede sorun sadece 2 tane var ...
canım bizim de doğumgünümüz perşembe ama aşı için doğumgünü yaparsınız diye hemşire zaten pazartesiye verdi,birşey olmaz
nice hayırlı yaşlara arda doğum günün kutlu olsun.oğlumun doğumgününede 2 gün kaldı.sağolsun annem hazırlanıyo cumartesi onda kutluyoruz inşallah
Eki Görüntüle 400524

eğer koyabildiysem bu da bizim doğum günü pastamız kızlar.. bugünde 1.yaş aşımızı olduk şimdi uyuttum kızımı inşallah ateş veya bi rahatsızlık yapmaz

çok güzel pastanız nice hayırlı yaşlara canım

Selam hanımlar dün doğum günümüzü yaptık şükür:) pastamız ve hediyelerimiz pastayı son anda ben yaptım dedesinin azizliğine uğradım:) mama sandalyesi eşimin babasından bisiklet benim babamdan kamyon amcadan diğer ama ayakkabı kıyafet almış ablam yağmurluk kıyafet almış kardeşimde ayakkabı alıcak,üzücü bir durumda oldu yeğenim bizde düşmüştü bileğinde küçük bir kırık varmış

merhaba oğlumun doğumgünü resmi ekleyebildiysem eğer
annanesi ve teyzesi herşeyi düşünüp organize etmiş diş buğdayı da yaptık
öpüyorum bebişleri

merhaba ayni sorun bizde de var oglum azi disleri cikarmakta ve ben tum istahsizligini ona bagliyorum cok sevdigi yiyeceklere bile agzini kilitliyor. doktorumuz yemek aralarini uzat dedi ama o da fayda etmiyor beni emerek yasiyor diyebilirim ...
aynen bizimki de birşey yemek istemiyor kaşığı uzattıkça başına vuruyor
canım öbür türlüde çok mızmız kaşığı uzattıkça başına vuruyor elini kolunu yüzüne kapatıyor alt yanlardan ve üst önden dişleri çıkıyor inşallah çabuk geçer 4 saate 1 vermeyi deneyeyim bakalım
nice sağlıklı mutlu yaşlara cnm
merhaba hanımlar oğlumda 1 yasında oldu ve az olan iştahı tamamen yok oldu bu ay sadece 100 gr almıs yedıremıyorum tukuruyor
aynı sorun çoğumuzda var
Eki Görüntüle 400524

çok tatlı sizinde pastanız hayırlı sağlıklı mutlu nice yaşlara...

sağlıklı, mutlu nice yaşlarınız olsun inşallah
güle güle kullanın canım hediyelerinizi
bu arada yiyecekler, pastanız çok lezzetli görünüyolar ya afiyet olsun
Eki Görüntüle 402043 merhaba oğlumun doğumgünü resmi ekleyebildiysem eğer
öpüyorum bebişleri
çok güzel olmuş pastanız
sağlıklı mutlu nice yaşlara....

Canım şükür tehliken gitmiş bir ay dediğin çabuk geçer sağlığın yerinde olsun da mühim olan o,çok merak ediyorum nasıl bir durum bebişin küçükken hamilelik çok zor oluyor mu?

canım saatli zor bence kendi istediği zaman verince daha güzel yer hem süt alıyor iki yaşına kadar yemekler ek gıda olmalı bencetemekgıda kesinlikle süt olamlı artıkreklamlardabile çıkıyr pdiatri kuurlunun reklamı var ek gıda iki çaybardağını eçemsin diyrlar benim içinönceli süt açıkcası sütü çok verince ilk defa bu aydzügünkilo aldı yemekler artık adımlık doyuracak kadarvermiyorum bentabi ebnim düşüncem böyle:)
kızlar kızım bugünlerde kabız. ben normal paket sütünden olduğunu zannediyorum olabilir mi acaba?

canım bende üç gündür poşet süt veriyorum iki gündür kabız yapmaya çalışıyor yapamıyor bende her sütüne tahıllı gıda katıyorum bakalım düzelecek mi öyle olunca kaka sayısı çoğalıyor katı da yapmıyor sen de dene

inşaallah iştahı yerine gelir

canım süt daha faydalı ama daha çok küçükler,benim sütüm az gerçi ondan çok veriyorum sütü
bekliyorum fotoyu:)
Eki Görüntüle 400524

çok güzel pastanız
Eki Görüntüle 402043 merhaba oğlumun doğumgünü resmi ekleyebildiysem eğer
öpüyorum bebişleri

oh sağolsunlar:) çok güzel pastanız

sağol canım :)

Canım şükür tehliken gitmiş bir ay dediğin çabuk geçer sağlığın yerinde olsun da mühim olan o,çok merak ediyorum nasıl bir durum bebişin küçükken hamilelik çok zor oluyor mu?

c

canım benim çok sağol.bakalım 2 gündür de karnımın içi acıyor dikiş yerlerim değil ama ağrı da değil acıyor.sezeryandan sonra sanırım korkmaya başladım karnım büyüdükçe nolcak diye.
valla canım o kadar sıkıntıya rağmen güzel geçiyor.hele artık tekmeler arttıkça çok mutlu oluyorum.asıl mesele doğum sonrası bakalım biizim beyefendi nasıl karşılayacak kardeşi:)

Maşallah ya ne zaman 23 hafta oldu günler ne çabuk geçiyor inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bize de dua et ben de istiyorum sonbahara doğru

canım Allah kolaylık versin psikolojik olarakta endişelenirsin ameliyat yerine bir şey olacakmış gibi, mutluluğunuz daim olsun.

Maşallah ya ne zaman 23 hafta oldu günler ne çabuk geçiyor inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın bize de dua et ben de istiyorum sonbahara doğru

canım sende mi düşünüyorsun ne güzel maşaalah ben hep oğlum iki yaşındayken bir daha hamile kalıcam derdim tabi artık istemiyorum eşimle aramız iyi değil ya düzüleceğede benzemiyor çok çabalıyorum dün yine bir adım attım ama bekliyorum ne olacak ben daha bu yavruma annelik yapamazken ikinciyi düşünmek artık bana lüks maalesef,inşaalah gönlüne göre olur hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…