-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.141
canım Allah kolaylık versin psikolojik olarakta endişelenirsin ameliyat yerine bir şey olacakmış gibi, mutluluğunuz daim olsun.
canım sende mi düşünüyorsun ne güzel maşaalah ben hep oğlum iki yaşındayken bir daha hamile kalıcam derdim tabi artık istemiyorum eşimle aramız iyi değil ya düzüleceğede benzemiyor çok çabalıyorum dün yine bir adım attım ama bekliyorum ne olacak ben daha bu yavruma annelik yapamazken ikinciyi düşünmek artık bana lüks maalesef,inşaalah gönlüne göre olur hemencecik
sağol canım ama öyle düşünme bence.tamam eşinle arandaki sıkıntının boyutunu bilemem.mutlaka sorun vardır.inşallah da en kısa zamanda hallolur.bu dönem zaten sıkıntı olması bence normal.evde 3. bir birey var.psikolojik ve fiziksel olarak yoruyor insanı.yıpratıyor sinirleri.siz bir de şehir değiştirmiştiniz.hepsi üst üste geldi.inşallah en kısa zamanda hallolur.
ama bence oğluma iyi anne olamıyorum fikrini at kafandan.öyle olsa kuzu için bu kadar endişelenmezdin. biz görüyoruz yemesine,bakımına ne kadar uğraşıyorsun.evde ne sıkıntı olursa olsun anneliğini sorgulama bence
Selam hanımlar dün doğum günümüzü yaptık şükür:) pastamız ve hediyelerimiz pastayı son anda ben yaptım dedesinin azizliğine uğradım:) mama sandalyesi eşimin babasından bisiklet benim babamdan kamyon amcadan diğer ama ayakkabı kıyafet almış ablam yağmurluk kıyafet almış kardeşimde ayakkabı alıcak,üzücü bir durumda oldu yeğenim bizde düşmüştü bileğinde küçük bir kırık varmış
Eki Görüntüle 402005 Eki Görüntüle 402006 Eki Görüntüle 402007 Eki Görüntüle 402008 Eki Görüntüle 402009
dogum gununuz kutlu olsun nıce yıllaraEki Görüntüle 402043 merhaba oğlumun doğumgünü resmi ekleyebildiysem eğer
annanesi ve teyzesi herşeyi düşünüp organize etmiş diş buğdayı da yaptık
öpüyorum bebişleri
canım umarım herşey duzelırSağol canım ama eşim gerçekten artık beni sevmiyor beş senedir tanıyorum bir sene nişanlı kaldık dört senedir evliyiz ve ilgileniyor umursamıyor sorunlarımızı konuşmuyor ben konuşmaya çalıştıkça bağırıyor kapatıyor konuyu şefkatle sevgiyle bakmıyor artık bunu görmekte bana acı veriyor önceden tatlı sözü ilgisi hiç eksik olmazdı söylemek çok zor ama artık nefret ediyor... ne yapacağımı şaşırdım gururumu kaç kere hiçe saydım çabalıyorum ama mutsuzluğumu umursamıyor... neyse bu saatden sona çabalamak yersiz ama oğlum için pes etmiycem
Evet cnm düşünüyoruz kısmetsecanım Allah kolaylık versin psikolojik olarakta endişelenirsin ameliyat yerine bir şey olacakmış gibi, mutluluğunuz daim olsun.
canım sende mi düşünüyorsun ne güzel maşaalah ben hep oğlum iki yaşındayken bir daha hamile kalıcam derdim tabi artık istemiyorum eşimle aramız iyi değil ya düzüleceğede benzemiyor çok çabalıyorum dün yine bir adım attım ama bekliyorum ne olacak ben daha bu yavruma annelik yapamazken ikinciyi düşünmek artık bana lüks maalesef,inşaalah gönlüne göre olur hemencecik
sağol cnm inşallah herkesecanım benim sağolasın.inşallah sizin de olur istediğiniz zamanda hayrlısıyla.
Selam hanımlar dün doğum günümüzü yaptık şükür:) pastamız ve hediyelerimiz pastayı son anda ben yaptım dedesinin azizliğine uğradım:) mama sandalyesi eşimin babasından bisiklet benim babamdan kamyon amcadan diğer ama ayakkabı kıyafet almış ablam yağmurluk kıyafet almış kardeşimde ayakkabı alıcak,üzücü bir durumda oldu yeğenim bizde düşmüştü bileğinde küçük bir kırık varmış
maşallah senin pasta hem güzel hem el emeği tebrikler canım...hayırlı yaşlar olsun
Eki Görüntüle 402005 Eki Görüntüle 402006 Eki Görüntüle 402007 Eki Görüntüle 402008 Eki Görüntüle 402009
ooo çok guzel hedıyeler gule gule kullansın ogluşun.dogum gununuz kutlu olsun nıce yıllara.pastada hazır gıbı çok gzl gozukuyor
dogum gununuz kutlu olsun nıce yıllara.hepsı çok gzl gorunuyor ananeyle teyzenn ellerıne saglık.
canım umarım herşey duzelır
aynen bizimki de birşey yemek istemiyor kaşığı uzattıkça başına vuruyor
canım öbür türlüde çok mızmız kaşığı uzattıkça başına vuruyor elini kolunu yüzüne kapatıyor alt yanlardan ve üst önden dişleri çıkıyor inşallah çabuk geçer 4 saate 1 vermeyi deneyeyim bakalım
nice sağlıklı mutlu yaşlara cnm
aynı sorun çoğumuzda var
çok tatlı sizinde pastanız hayırlı sağlıklı mutlu nice yaşlara...
sağlıklı, mutlu nice yaşlarınız olsun inşallah
güle güle kullanın canım hediyelerinizi
bu arada yiyecekler, pastanız çok lezzetli görünüyolar ya afiyet olsun
çok güzel olmuş pastanız
sağlıklı mutlu nice yaşlara....
Canım şükür tehliken gitmiş bir ay dediğin çabuk geçer sağlığın yerinde olsun da mühim olan o,çok merak ediyorum nasıl bir durum bebişin küçükken hamilelik çok zor oluyor mu?
canım saatli zor bence kendi istediği zaman verince daha güzel yer hem süt alıyor iki yaşına kadar yemekler ek gıda olmalı bencetemekgıda kesinlikle süt olamlı artıkreklamlardabile çıkıyr pdiatri kuurlunun reklamı var ek gıda iki çaybardağını eçemsin diyrlar benim içinönceli süt açıkcası sütü çok verince ilk defa bu aydzügünkilo aldı yemekler artık adımlık doyuracak kadarvermiyorum bentabi ebnim düşüncem böyle:)
canım bende üç gündür poşet süt veriyorum iki gündür kabız yapmaya çalışıyor yapamıyor bende her sütüne tahıllı gıda katıyorum bakalım düzelecek mi öyle olunca kaka sayısı çoğalıyor katı da yapmıyor sen de dene
inşaallah iştahı yerine gelir
canım süt daha faydalı ama daha çok küçükler,benim sütüm az gerçi ondan çok veriyorum sütü
bekliyorum fotoyu:)
çok güzel pastanız
oh sağolsunlar:) çok güzel pastanız
sağol canım :)
annelerrrr selamm;
kızım 2 tane alt damakta dıs cıkarmıstı ama 3 gndur ust damakta sagda ve solda olmak uzere 2 azı dıslerını cıkarıyor..ıstahsızz ve yorgunnn.. dı cıkarma sıramız şaştıı yanı normalmıdır?
:)))) en sevdıgı corbyı bıle yemıyor ac yasıyor kızım...oglusunun ve butun bebeklerın sansı bol olur ınsallahhhh...canım sırası aynı olmuyor bazen değişiyor gelinimin farkı:)benim bıdığın önce alt iki diş çıktı sonra üst iki diş üst dişleri ayrık çok şirin duruyor şanslı olur derler:)
Selam hanımlar bugünlerim yoğun geçiyor doğumgünü kaynıma kız isteme sonra bana hem hoşgeldine hem de bebek görmeye geldiler dünde kaynımın kahvesi vardı haftaya nişan epey yorulduk:)oğluşum maaleef sütden fena halde kabız oldu bugün dördüncü gününde benim popoya zeytinyağıyla müdahalemle ağlaya ağlaya kakamızı yaptık o ağladı ben ağladım incir kayısı kaynattım onu vericem bu süt işini ne yapayım sulandırıp m versem ya da mamayla döşümlümü maalsef bana çekmiş bende süt içince kabız oluyorum
misafirlerim oğluma hediyeler getirmiş benim almayı düşündüğüm şeyler:) oğluşumun yeni kelimeleri daaat yani saat:) birde pedet yani poşet:) kabızlıktan karnı şişmişti halası oğlum bu ne diyor o da şaşkın şaşkın booop diyor:) topunu kıyafetinin içine koyup oyun yapıyorduk o kalmış aklında:) sizinkiler neler yapıyorlar?
lifecity sakküçük nerelerdesiniz?
:)))) en sevdıgı corbyı bıle yemıyor ac yasıyor kızım...oglusunun ve butun bebeklerın sansı bol olur ınsallahhhh...
neler yapmıyolarkı artık takıp edemıyorum ne yaptıgını:))) masallah bebegınee cok akıllı ..
canım şakkucuk guzellık salonu acıyordu galıba onun yogunlugunda olabılırr..
anneler lutfen duanıza ıhtıyacımız var...
yakın arkadasımın kızı 28 nısan 2011 dogumlu azra bebek bugun vucudunda morluk ve leke sıkayetıyle doktora gıttı ,kan testı yapıldı ve trombosıt degerı olculdu 400 olması gereken deger 0 cıktı ve hastaneye yatırıldı..lutfen ama lutfen dualarınızı eksık etmeyın..namazlarınızda dualrınızda azra bebekte aklınız gelsınn..
amin canım,benimkide bayıla bayıla yediği yumurtayı yemiyor haşlama ya da tereyağında yiyordu
evet ya takibi zor bugünlerde beni güldürdüklerini yazdım:) evet doğru salon açıyordu Allah kolaylık versin ben bir çocukla huni takıcam yakında:)
canım Allah şifasını versin
ben bi ara sütü kestim düzeldi kabızlığıSelam hanımlar bugünlerim yoğun geçiyor doğumgünü kaynıma kız isteme sonra bana hem hoşgeldine hem de bebek görmeye geldiler dünde kaynımın kahvesi vardı haftaya nişan epey yorulduk:)oğluşum maaleef sütden fena halde kabız oldu bugün dördüncü gününde benim popoya zeytinyağıyla müdahalemle ağlaya ağlaya kakamızı yaptık o ağladı ben ağladım incir kayısı kaynattım onu vericem bu süt işini ne yapayım sulandırıp m versem ya da mamayla döşümlümü maalsef bana çekmiş bende süt içince kabız oluyorum
misafirlerim oğluma hediyeler getirmiş benim almayı düşündüğüm şeyler:) oğluşumun yeni kelimeleri daaat yani saat:) birde pedet yani poşet:) kabızlıktan karnı şişmişti halası oğlum bu ne diyor o da şaşkın şaşkın booop diyor:) topunu kıyafetinin içine koyup oyun yapıyorduk o kalmış aklında:) sizinkiler neler yapıyorlar?
aynen alt dişleri 4 oldu üst 1 doğrudüzgün yemek yemiyor:)))) en sevdıgı corbyı bıle yemıyor ac yasıyor kızım...oglusunun ve butun bebeklerın sansı bol olur ınsallahhhh...
allah şifa versin inşallah tez zaman da iyileşir dua edelim inş.bizi haberdar et.anneler lutfen duanıza ıhtıyacımız var...
yakın arkadasımın kızı 28 nısan 2011 dogumlu azra bebek bugun vucudunda morluk ve leke sıkayetıyle doktora gıttı ,kan testı yapıldı ve trombosıt degerı olculdu 400 olması gereken deger 0 cıktı ve hastaneye yatırıldı..lutfen ama lutfen dualarınızı eksık etmeyın..namazlarınızda dualrınızda azra bebekte aklınız gelsınn..
Selam hanımlar bugünlerim yoğun geçiyor doğumgünü kaynıma kız isteme sonra bana hem hoşgeldine hem de bebek görmeye geldiler dünde kaynımın kahvesi vardı haftaya nişan epey yorulduk:)oğluşum maaleef sütden fena halde kabız oldu bugün dördüncü gününde benim popoya zeytinyağıyla müdahalemle ağlaya ağlaya kakamızı yaptık o ağladı ben ağladım incir kayısı kaynattım onu vericem bu süt işini ne yapayım sulandırıp m versem ya da mamayla döşümlümü maalsef bana çekmiş bende süt içince kabız oluyorum
canm bizim dr.muz sute birden baslamamamizi onerdi.ilk aylarda bunyesinin alismasi ve bagirsaklarinn tolere etmesi icin,bana mesela ben 200 ml formul mama veriyordum,bunun 100 ml mama,100 ml sut olacak dedi.biz bu sekilde veriyoruz ve herhangi bir problem yasamadik.istersen sende deneyebilirsin.
arkadslar cuma gunu dr.kontrolum vardi.amniyosentez sonucum sukurler olsun cok iyi cikmis.benm icin dua eden tum arkadslarima tesekkur ederim.ayni gun oglumun 1 yas asisini yaptrdik tam 3 tan easi olduk,ve ayrica ogluma kan duzeyi icin tahlil yapildi.kilomuz ve boyumuzu dr.muz cok begendi.hatta standartlarin ustunde dedi.suan sadece benm oglum gelisimi bakimindan doktorumuzn en favori bebegiymis.aferin benm ogluma.