2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar oğlum 1 aydır inatla elimden tutarark jet hızıyla gitmesine rağmen elini bırakınca dizlerini kırıyordu hemen.dün sabah kalktı ve yürüdü. allahım heyecanı görseniz dorukta nefes nefese:) kendi kendine 1 günde ne olduysa artık. emeklemeyi UNUttu sanki sıpa.kanepenin ucuna gidip bağırıyor gel beni al diye.emeklemeyi bıraktık artık.ayaktayız eyvahlar olsun:))

kızlar annemdeydim giremedim işte doğum günü pastamız ama kimsecikler resim eklememiş sizde ekleyin görelim
Eki Görüntüle 395469

Çok güzelmiş canım pastanız:) tadı nasıldı:))

ben temizlikçi almak yok canım ne eşim kabul eder ne çevrem tefe koyarlar beni burda temizlikçi alman için anca çalışan hanım olacaksın... yapıyorum işte perdeleri yıkadım duvarları sildim eşim boyatmayınca evi duvarlar tamamda tavan simsiyah bilmiyorum eksik çok inanırmısın hevesim kaçtı doğum günü yapmaya, yemek masam yok aslında alıcaz da öyle kararsızım ki almış olmak için almak istemiyorum neyse olmadı ona portatif bir masa koyarım üstüne örtü açık büfe tarzı yaparım mecburen doğum günü yaklaştı bana fenalık geldi ah erkekler telaşımızı anlamıyorlar!!
benim k, bu aralar sadece emerken uyumaya başladı emzik olarak mı kullanıyor beni anlamadım başka bi takıntısı yok

emsin canım olsun benimki yazmıştımya öğürüyordu nasıl üzülüyordum dün hamdolsun maşaallah dün emdi o kadar mutlu oldum ki inşaalah devam eder iki yıl emzirmeyi çok istiyorum

maşaallah kuzuna benimki de bu aralar öyle yürümeyi istiyor demek ki az kaldı yürümesine:) hamilelik nasıl gidiyor canım?

arkadaşlar bi şey soracam cevaplarsanoız memnun olurum
14 gün oldu doğum yapalı hamilelikte 15 kilo almıştım
iki hafta içinde 12 kilo gitmiş 3 kilo kalmış ben özel bi şey yapmadan bi anda gittiler de hem şaşırdım hem sevindm
doğumdan sonra herkes böyle kilo verir emzirme süresince çok yediği için geri mi alır
yoksa bazılarında kilolar bu kadar çabuk gitmez mi
yani kilolar gitti diye sevinmeyim mi erkenden

maşaallah kuzuna benimki de bu aralar öyle yürümeyi istiyor demek ki az kaldı yürümesine:) hamilelik nasıl gidiyor canım?

sağolasın canım bence de yürür senin şirine de merak etme 1 günde başlıyorlar:) hamilelik iyi çok şükür yarın detaylım var bakalım ne çıkacak.bi sorun olmazsa haftaya işe başlayacağım bir zahmet:)

ben bayan alıyorum canım ama haklısın her çevrede mümkün olmuyo ayıplanabiliyo
evet hatirladim cnm.senin riskin benmi kadar yuksek degildi heralde degilmi.cinsiyeti erkek canm.dua etmekten baska elimden bisiy gelmiyor canm.insallh kotu bisiy cikmaz.
dualarımız sizinle...

kızlar annemdeydim giremedim işte doğum günü pastamız ama kimsecikler resim eklememiş sizde ekleyin görelim
Eki Görüntüle 395469

canım daha gelmedi bizimki 28 nisanda inşallah...ben de ya kendi resminden yada sizinki gibi 1li düşünüyorum pastayı.çok güzel bir pasta hayırlı olsun tekrar yeni yaşınız...

tebrikler...

tabiki sevin canım ama çok sevinip aşırıya kaçma:)

bana haftada 2 kez yardımcı bayan geliyor,ama son 2-3 haftadır temizliği bir kenara bıraktık,o gelince oğluşumla ilgileniyor ben de ders çalışıyorum,temizliği de ortalık toparlanacak kadar yapıyoruz,birkaç hafta daha böyle idare edicez...
Eki Görüntüle 395469
ooooh afiyet olsun...canım bizim henüz doğumgünümüz gelmedi,26 nisanda...
maşaallah gözün aydın canım,diğer minik nasıl?
herkesin bünyesi farklı oluyor tabi,ben de ilk doğumumda 15. günümde hamilelik öncesi kiloma inmiştim ve tekrar almadım,2. oğluşumda bir müddet 60 kiloda takıldım kaldım,bu oğluşumda da hemen verdim
evet hatirladim cnm.senin riskin benmi kadar yuksek degildi heralde degilmi.cinsiyeti erkek canm.dua etmekten baska elimden bisiy gelmiyor canm.insallh kotu bisiy cikmaz.
dualarımız seninle canım

kızlaaar bir konuda fikrinizi almak istiyorum,13 mayısta sınavım var biliyorsunuz,sınavı atlatıktan sonra da ünv kadro açıp yüksek lisansımı alana kadar da yine güzellik salonu açmayı düşünüyordum ya,işler birden hızlandı,bir emlakçıyla görüşmüştüm,burada istediğim bir cadde vardı, boşalan yer olursa haberdar etmelerini söylemiştim ve beni aradılar,tutacağım yer çok merkezi , cadde üstü ,bayıldım kocaman da terası var,kaçırmak istemiyorum tabi...derken tutmaya karar verdik ,kısmetse bugün kontrat yapıyoruz.tüm hafta o kadar yoğun geçti ki inanılmaz bir telefon trafiği içerisindeyim,cihazlar,ürünler,reklam,tabela...hepsi uçuşuyor kafamda...salon ismi için önerilerinizi bekliyorum ama ingilizce ya da yabancı bir isim istemiyorum,anlamlı,kısa kulağa hoş gelen fikirlerinizi lütfen paylaşın, dua edin herşey hepimizin istediği gibi olsun...

tadı süüüüppperdiiii cnm :) ilk doğumgünü olduğu için daha bir özendim tabii
cnm ben de her zaman almıyorum geçen sene 3 kez almıştım bu sene daha 1 oldu. bu insanları da anlamıyorum onlara ne canım işin zor valla Allah kolaylık versin bence de portatif masa al. aceleye getirme
inşallah emer istediğin gibi olur

ben de hamilelikte 10 kilo almıştım doğumdan geldiğimde zaten 6 kilo gitmişti . sonra 1 ay içinde o 4 kilo da gitti eski kiloma geldim ama sonraki dönemlerde yememden dolayı 4 kilo aldım şu anda 4 kilo fazlam var hamilelik öncesine göre

sağol cnm kendi resminden de güzel olur denemek lazım

sağol cnm
çocuklarının isimlerinden kısaltarak bir şey bulabilirsin belki. hayırlı bol kazançlı olsun bu arada

Herkesin bünyesi farklı ben 16 kilo almıştım ilk üç ay 10 kilo gitti o kadar daha vermedim ama alamdımda yememde gayet iyi yani ama yinede dikkat et alabilirsin kendini kasma sadece abur cubura dikkat etsen yeter emzirdiğin sürece kolay kolay almazsın:)

inşaallah canım:) sevindim güzel gitmesine hep güzel geçer inşaallah.

hayırlı olsun canım maşaallah sana süper anne süper kadın:) isim konusunda birşey diyemiycem sonra aklıma gelirse yazarım:)

ohhhh afiyet olsun :)) bende anlamıyorum amannnn boşver:)) daha bugün yine sinirim zıpladı hayırlısıyla oğlumun doğum günü geçse uzun bir süre faaliyet yapmıycam bana gelmek isyeteyenleride çağırıyorum zaten aradan çıkacak sonra kafamı dinliycem inşaallah:))

sen hamılemısın canım

ben bahar temziliğimi bitirdim çok şükür doğum günü yapmadan önce onuda halletmek istedim halılarımı yıkamaya verdm bigün camalri sildim perdeler ykandı mutfak dolapları lavobalar en sonda dip köşe sil süpür halılarımı serdim ve bigün sonrada doğum günümüzü yaptık

babaanne dede anneanne teyze hala amca birde yakın arkadaşım vardı tabi hepsinde çocuk :) kalabalıktan sıkıldı kızım tam pasta kesim anında çok ağladı doğru düzgün bi foto alamadık yani pastamızı üfleyemedik bile güzeldi ben daha heycanlıydım çok şükür bu günüde gördük ve atlattık 21inde yaptım doğumgünü aslında 25nisan hafta sonuna denk gelsin die öyle istedik şimdi aşımız kaldı geriye.. bizde durumlar böyle kızlar

benm kızımda gece emiyo 2veya 3defa gündüz pek emmio açıyorum öyle sevinerek gelio oturuyo kucağıma ama oyun oynuyo bir veya 2kere oda az emiyor bikaç dk kadar zaten fazlada sütüm yok biberonda almıyor yeterlimi s,zce bu kadar süt alması.. bazen çorbalarına katıorum arı mama pişiriyorum yatarken sütle öyle takviye yapmaya çalışıorum..

mrb kızlar nasılsınız bu ara pek gıremedım dogum gunu telaşı vardı sonrada anneme gttım.bebışlerın dogum gunlerını kutluyorum saglıklı mutlu nıce yıllara

pastan çok güzelmiş canm benmkinin aynısı diyebilirim doğum gününüz kutlu olsun
sağol cnm
sizinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı, mutlu nice yıllara...

mrb kızlar nasılsınız bu ara pek gıremedım dogum gunu telaşı vardı sonrada anneme gttım.bebışlerın dogum gunlerını kutluyorum saglıklı mutlu nıce yıllara
sağol cnm

sütün ne kadar geliyor acaba sağıp baksan en az 500 ml vermek lazım biberonu pes etme her gün dene benimki bir haftada almıştı her gün yapıp dökmüştüm

Nasıl geçti doğum gününüz? Sıra bizde:)

meraba hanımlar, ben yine fikir değiştirdim doğumgününü aile arasında yapıcam:) perşembe günü doğumgünü ama cuma yapıcam aşı günü de o gün oluyor aşısını pazartesi yaptırsam bir şey olmaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…