-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.081
insallh dedigin gibi olur cnm.ama benim riskim 1-11 cok yuksek yani.
se;am akadslar gunlerdir moralim cok bozuk.trisomy 18 testim pozitif cikti.riskimm cok yuksek.oyuzden yarin sabah amniyosentez olucam.bebegim icin dua edin ltfen.
hayırlı olsun canım,bebeğini güzel günlerde büyüt,Allah hep güzel günlerini göstersin,yanında gerçek anlamda sana yardımcı olacak birinin olması tabii avantaj,ama yokasa da emin ol üstesinden gelirsin,sadece ev işi,temizlik...vs. yi problem yapma,elinden geldiğince zamanını dinlenerek,güzel beslenerek ve sadece bebeğininin ihtiyaçlarını gidererek geçirirsen gerisi zaten gelir,benim ilk bebeğimde her iki tarafın da anne babası gelmişti,ama çok kalmadılar,3-5 gün sonra gittiler,bırak gece uyumadığımda biraz da biz ilgilenelim demeyi hem de maalesef misafir gibi gelip gittiler,o dönem üniversite öğrencisiydim ve bakmak için babaannem yanıma gelmişti ,bebeğim 15 günlükken okula geri dönmüştüm,diğerlerinde de aynı 3-5 günlüğüne geldiler ve yine yalnız kaldım,Allah o gücü veriyor canım merak etme,yıkarken bile hiç tedirginlik yaşamadım,için rahat olsun o senin kuzun ve dilinden sadece sen anlarsın,çok da güzel bakarsın:)))ayrıca eşim 8-17 arası dışında gece nöbetlerine de kalıyordu(
ben de sezeryanla doğum yaptım 16 günlükken yalnız kaldım Allah kolaylık veriyor başedersin tabii annelerin Allahın izniyle yapamayacağı bir şey yok
cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.
tek başıma kalmıştım
merak etme iş başa düşünce yapılıyo herşey
her çocuk bir olmaz cnm.
allah ne zaman izin verirse o zaman yürür
hayırlı ömürler olsun
doğumdan sonra en hassas dönemde yaşananlar unutulmuyo haklısın canım bebeğin biraz daha büyüsün giderek herşey yoluna girecektir
o kadar çok kişi bu stresle yaşıyo ki canım ama çogunda sorun çıkmıyo inşallah iyi olur canım
annane babanne derken tatildeydik biz doğum günümüz yaklaştı
1 yaş aşısı ne zaman olcak kızlar yaşını tam doldurunca mı yada önce ?
erenhava nerelerde yok galiba epeydir?
öpüyorum bebişleri
kızlar bi şey soracağım
ben sezeryanla doğum yaptım annem evde küçük torunu oldugu için
kayınvalidem küçük çocukları oldugu için gelemediler
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
bugün 8. gün ananem yarın gidecek
ne dersiniz kızlar başedebilir miyim bebeğime tek başıma bakabilir miyim
bi de anneme göre lohusa yalnız kalmamalı
eşim 8 de gidip 5te geliyor
Kızlar giremedim çok yoğun geçti kahvaltı günüm, doğum günümüz temizliğimiz filan anca girdim ama çok güzel oldu
ne yaptıysam ekleyemedim resim inş müsait olduğum zaman ekleyeceğim
kızlar alttan iki dişimiz vardı şimdi onun yanlarında olan dişlerde çıkıyor
birde benim kız çok tembel yürümek ne kelime ayakta bile duramıyor sadece poposu üzerinde biraz gidiyor ayaktayken iki saniyede tutmasam düşecek benimki en geri kaldı galiba :)
selam kızlar benım bebegımde cok sukur bır yasına gırdı.13 nısanda dogumgunuydu fakat ogun asıları yapıldıgı ıcın yapamadık.zaman nasılda cabuk gectı.aramızda hamleler varmıs kımler hamıle kızlar bıde benım kızımın dıslerı cıktı oyuzden emzıremıyorum cok kotu ısırıyor.sız nasıl emzırıyosunuz
bugün 10. günümüz ve ananem gitti bebeğimle başbaşa kaldık
o varken de yemeğe temizliğe vs kalkıyordum
benm tek korkum gece çok yorulu agladıgını duyamazsam
ya da bitkin düşer ağlarken uyur kalırsam vs
Merhaba hanimlar 39 haftamin icerisindeyim, bugùn ilk kez belimde surekli agrilar girip cikti ve baldirima bicak saplanir gibi agri girip cikiyor hala..
Bele agri girmesini duymustum fakat baldirdaki agri hakkinda birsey duymamistim bi bilginiz varmi acaba :18:
Herkeze hayirli dogumlar dilerim :)
nice güzel yaşlara,Allah güzel hep günlerini göstersinselam kızlar benım bebegımde cok sukur bır yasına gırdı.13 nısanda dogumgunuydu fakat ogun asıları yapıldıgı ıcın yapamadık.zaman nasılda cabuk gectı.aramızda hamleler varmıs kımler hamıle kızlar bıde benım kızımın dıslerı cıktı oyuzden emzıremıyorum cok kotu ısırıyor.sız nasıl emzırıyosunuz
inş herşey istediğin gibi olur canımGünaydın hanımlar,oğluşum artık gündüz hiç emmiyor memeyi ağzına verince öğürüyor gece uyanıp emziriyorum süt kalmadı artık üzülmeyeyim diyorum nasip bu kadarmış yinede elimde değil çok üzülüyorum,doğum gününe az kaldı ay nasıl geçecek acaba:) ben çok istiyorum ya inşallah aksilik çıkmaz
:)))vay gidi kulakçııııı...okuyunca benim eski çalışanlarımdan biri geldi aklıma,31 yaşında ve bebekken annesinin boncuk oyalı yemenisini emerek uyurmuş ve bu yaşında yemeni elinden düşse bile hemen uyanıyormuş,amaaaan haa canım sakın panikleme böyle yazdım diye ama çoğu bebeğin bu tür bir uyku arkadaşı oluyor,aslında güzel bir alışkanlık,keşke beninkinin de olsa:)merhaba kızlar herkes iyidir umarım...
bebeğinizin uyurken takıntıları var mı?
benimkinin son iki aydır falan tavşan battaniye takıntısı var onsuz uyumuyo,peluş tavşan kabartmalı bir battaniyesi var tavşanın uzun kulakları var o kulakları tutarak ve bazende emerek uyuyo kulaklar yoksa bittikgece mama,su ve battaniye kulağı için uyanıyo .
hemen yıkayıp kulaklı kısmını kurutuyorum ama dışarda falan bazen utanıyorum çünkü artık keçeleşti ısırılıp emilmekten yıkasamda düzelmiyo. heryerde olan bir battaniye değildi devamıda yok baby centerın, fabrikayı bile aradım 3 sene önce ürettik yok malesef dediler.
hiç böyle bişeye takıntılı olmasını istemiyodum inşallah fazla sürmez.böyle işte kızlar oğlum kulakçı malesef...
benim de özellikle doğumuma 15 gün kala böyle ağrılar olmuştu ,hatta son günlerde sol bacağım tamamen iptaldi diyebilirim,Allah kolay doğumlar versinMerhaba hanimlar 39 haftamin icerisindeyim, bugùn ilk kez belimde surekli agrilar girip cikti ve baldirima bicak saplanir gibi agri girip cikiyor hala..
Bele agri girmesini duymustum fakat baldirdaki agri hakkinda birsey duymamistim bi bilginiz varmi acaba :18:
Herkeze hayirli dogumlar dilerim :)
nice güzel yaşlara,Allah güzel hep günlerini göstersin
inş herşey istediğin gibi olur canım
:)))vay gidi kulakçııııı...okuyunca benim eski çalışanlarımdan biri geldi aklıma,31 yaşında ve bebekken annesinin boncuk oyalı yemenisini emerek uyurmuş ve bu yaşında yemeni elinden düşse bile hemen uyanıyormuş,amaaaan haa canım sakın panikleme böyle yazdım diye ama çoğu bebeğin bu tür bir uyku arkadaşı oluyor,aslında güzel bir alışkanlık,keşke beninkinin de olsa:)
benim de özellikle doğumuma 15 gün kala böyle ağrılar olmuştu ,hatta son günlerde sol bacağım tamamen iptaldi diyebilirim,Allah kolay doğumlar versin
cidden oğlum kulakçı canım:)o yaşa kadar hiç duymamıştım çok ilginç ,yemeniyle uyuyan bebekleri çok duyuyorum ,bazen kolaylık oluyo bizim battaniye canım gerçekten...
sen normal doğum mu yapmıştın ?
merhaba kızlar herkes iyidir umarım...
benimkinin son iki aydır falan tavşan battaniye takıntısı var onsuz uyumuyo,peluş tavşan kabartmalı bir battaniyesi var tavşanın uzun kulakları var o kulakları tutarak ve bazende emerek uyuyo kulaklar yoksa bittikgece mama,su ve battaniye kulağı için uyanıyo .
hemen yıkayıp kulaklı kısmını kurutuyorum ama dışarda falan bazen utanıyorum çünkü artık keçeleşti ısırılıp emilmekten yıkasamda düzelmiyo. heryerde olan bir battaniye değildi devamıda yok baby centerın, fabrikayı bile aradım 3 sene önce ürettik yok malesef dediler.
hiç böyle bişeye takıntılı olmasını istemiyodum inşallah fazla sürmez.böyle işte kızlar oğlum kulakçı malesef...
evet hatirladim cnm.senin riskin benmi kadar yuksek degildi heralde degilmi.cinsiyeti erkek canm.dua etmekten baska elimden bisiy gelmiyor canm.insallh kotu bisiy cikmaz.askıtom cok gecmıs olsun bende amnıyosentez olmustum hatırlıyormusun.bence hıc korkma allah buyuk ınsallah ıyı cıkar sonucların.bebegının cınsıyetı neymıs.hayırlı olsun
Merhaba Kızlar 39 haftamın icindeyim dünden beri karnımda adet sancısına benzer bi ağrı var bütün gece devam etti ve hala gidip geliyor...
Dün sabah hastanede randevum vardı hicbir agrım yokt nezeman eve geldim başladı..
Hastanede NSTye baktılar birsey cıkmadı.. bi acılme felanda mevcut degil ve bebek doğumkanalınada henüz inmemis...
Yalancı doğum sancıları bukadar uzun sürermi? Boş yere hastaneyede gitmek istemiyorum neyapsam bilmiyorum
cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.
tek başıma kalmıştım
merak etme iş başa düşünce yapılıyo herşey
her çocuk bir olmaz cnm.
allah ne zaman izin verirse o zaman yürür
nice yaşlara canım sağlıkla huzurla. aynen benimki de çok ısırıyor alt dişlerinden dolayı alt çenesini çekiyorum hemen ama devam ediyorselam kızlar benım bebegımde cok sukur bır yasına gırdı.13 nısanda dogumgunuydu fakat ogun asıları yapıldıgı ıcın yapamadık.zaman nasılda cabuk gectı.aramızda hamleler varmıs kımler hamıle kızlar bıde benım kızımın dıslerı cıktı oyuzden emzıremıyorum cok kotu ısırıyor.sız nasıl emzırıyosunuz
bugün 10. günümüz ve ananem gitti bebeğimle başbaşa kaldık
o varken de yemeğe temizliğe vs kalkıyordum
benm tek korkum gece çok yorulu agladıgını duyamazsam
ya da bitkin düşer ağlarken uyur kalırsam vs
ben geçen hafta kadın aldım zaten her zaman almıyorum bütün perdeleri yıkadım ütüledim astım ama diğer işler için temizlikçi geldi bence bahar temizliği gibi alabilirsin cnmAy kızlar temizlik işini ne yapıyorsunuz yani bahar temizliğini sanki köşeye sıkıştım önceden bir günde bütün evi temizlerdim kaıp pencere halı perde şimdi ev karman çorman bir onu yapıyorum bir onu öylede temizliği anlamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz öbür hafta doğum günü var benim temizliği bitirmem lazım ay bayılacam:)) oğluşum hiç durmuyorki yapayım rahatça annem gelse annem sağolsun bana faydası yok kayınvaldem evde nüfus çok anca yetişiyor görümcemde okulda o olsaydı oğlu halasıyla güzelce oynuyor güzelce oyalıyor sağolsun hiç beni aratmıyor......
merhaba kızlar herkes iyidir umarım...