2011 Nisan Anneleri

ben de sezeryanla doğum yaptım 16 günlükken yalnız kaldım Allah kolaylık veriyor başedersin tabii annelerin Allahın izniyle yapamayacağı bir şey yok

cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.
tek başıma kalmıştım
merak etme iş başa düşünce yapılıyo herşey

her çocuk bir olmaz cnm.
allah ne zaman izin verirse o zaman yürür

bugün 10. günümüz ve ananem gitti bebeğimle başbaşa kaldık
o varken de yemeğe temizliğe vs kalkıyordum
benm tek korkum gece çok yorulu agladıgını duyamazsam
ya da bitkin düşer ağlarken uyur kalırsam vs

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Merhaba hanimlar 39 haftamin icerisindeyim, bugùn ilk kez belimde surekli agrilar girip cikti ve baldirima bicak saplanir gibi agri girip cikiyor hala..
Bele agri girmesini duymustum fakat baldirdaki agri hakkinda birsey duymamistim bi bilginiz varmi acaba :18:
Herkeze hayirli dogumlar dilerim :)

inşaallah canım sağol
annane babanne derken tatildeydik biz doğum günümüz yaklaştı
1 yaş aşısı ne zaman olcak kızlar yaşını tam doldurunca mı yada önce ?
erenhava nerelerde yok galiba epeydir?
öpüyorum bebişleri

bize doğum gününün ertesi günü getirin dediler sağlık ocağından

canım bende mecburen sezaryen oldum ilk gün hastane dışında yatamadım ben bebeğim hastaneye tekrar yatırıldığı için iki saatde bir hastaneye gidiyordum emzirmek için tek başıma asla kalkamıyordum annem eşim kaldırıyordu sonra kayınvaldemler de geldi evde 6 tane misafir vardı bence tek başına kalkmaya başladıktan sonra kimsenin olmaması daha iyi bnbim annem 20 gün durdu ama sağolsun ben söylemeden ii yapmıyordu ben deyince ev süpürüyordu üstelik annem ne diyeyim... o yüzden sıkma canını ilk günler bence bebeğe bakmak işe yetişme kdaha kolaymış bebeğin yattığı yerde duruyor huysuz değilse sen yemeğini de yaparsın işini de kendini yormadan gecede emin ol uyuyup kalmazsın ben hiç uyuyup kalmadım hala diken üstündeyim ıh dese kalkarım annelik iç güdüsü farklı bir durum için rahat olsun banada dediler lohusa tek kalmaz diye kalır Allah'ın izniyle duanı okursun bebeğinin bulunduğu odaya da gündüz Kuran'ı Kerim astır eşine ben öyle yapmıştım,bu arada annem varken bile bebeğimin altını hep ben değiştim üstünü ben giydirdim anneme hiç yaptırmadım

Kızlar giremedim çok yoğun geçti kahvaltı günüm, doğum günümüz temizliğimiz filan anca girdim ama çok güzel oldu
ne yaptıysam ekleyemedim resim inş müsait olduğum zaman ekleyeceğim

ne güzel canım resimleri bekliyorum:)

canım seninki birden yürür merak etme 18 aya kadar normal yürümemesi

canım hayırlı olsun yaşınız,keşke emsede ısırsa gece uyurken verebiliyorum gündüz ağzına değdirince bile öğürüyor

canım merak etme uyuyup kalmıycaksın emin ol,kimse yok yanımda diye strese girme tadını çıkar

benimki adet sancısı gibiydi kasığımdaydı herkesinki farklı oluyor bacağıma kramp hamilelik süresince giriyordu zaten magnezyum eksikliğinden

Günaydın hanımlar,oğluşum artık gündüz hiç emmiyor memeyi ağzına verince öğürüyor gece uyanıp emziriyorum süt kalmadı artık üzülmeyeyim diyorum nasip bu kadarmış yinede elimde değil çok üzülüyorum,doğum gününe az kaldı ay nasıl geçecek acaba:) ben çok istiyorum ya inşallah aksilik çıkmaz

merhaba kızlar herkes iyidir umarım...
bebeğinizin uyurken takıntıları var mı?
benimkinin son iki aydır falan tavşan battaniye takıntısı var onsuz uyumuyo,peluş tavşan kabartmalı bir battaniyesi var tavşanın uzun kulakları var o kulakları tutarak ve bazende emerek uyuyo kulaklar yoksa bittikgece mama,su ve battaniye kulağı için uyanıyo .
hemen yıkayıp kulaklı kısmını kurutuyorum ama dışarda falan bazen utanıyorum çünkü artık keçeleşti ısırılıp emilmekten yıkasamda düzelmiyo. heryerde olan bir battaniye değildi devamıda yok baby centerın, fabrikayı bile aradım 3 sene önce ürettik yok malesef dediler.
hiç böyle bişeye takıntılı olmasını istemiyodum inşallah fazla sürmez.böyle işte kızlar oğlum kulakçı malesef...

nice güzel yaşlara,Allah güzel hep günlerini göstersin
inş herşey istediğin gibi olur canım
:)))vay gidi kulakçııııı...okuyunca benim eski çalışanlarımdan biri geldi aklıma,31 yaşında ve bebekken annesinin boncuk oyalı yemenisini emerek uyurmuş ve bu yaşında yemeni elinden düşse bile hemen uyanıyormuş,amaaaan haa canım sakın panikleme böyle yazdım diye ama çoğu bebeğin bu tür bir uyku arkadaşı oluyor,aslında güzel bir alışkanlık,keşke beninkinin de olsa:)
benim de özellikle doğumuma 15 gün kala böyle ağrılar olmuştu ,hatta son günlerde sol bacağım tamamen iptaldi diyebilirim,Allah kolay doğumlar versin

cidden oğlum kulakçı canım:)o yaşa kadar hiç duymamıştım çok ilginç ,yemeniyle uyuyan bebekleri çok duyuyorum ,bazen kolaylık oluyo bizim battaniye canım gerçekten...

sen normal doğum mu yapmıştın ?

Ay canım çok duymuştum böyle bebek hatta ben benimkinin uyuturken yüzüne tülbent örtüyorum ablamgilde demişti alışırsa sonra görürsün diye bende diyordum keşke alışsa ona sarılıp uyusa nerdeee hala ayakta ve artık kolumda uyuyor:) battaniyesini kemire kemire yıpratanı da duymuştum,inşaallah çabuk geçer mutlaka vardır onu bıraktırmanın da bir yöntemi,vay kulakçı vay yerim onu:) takıntımı bilmem ama benim oğlumda topları dışında birşeyle oynamak istemiyor uyanır uyanmaz artık ilk sözü anne baba değil bopppppppp oluyor benim plates topuda onun oldu artık:)

Ay kızlar temizlik işini ne yapıyorsunuz yani bahar temizliğini sanki köşeye sıkıştım önceden bir günde bütün evi temizlerdim kaıp pencere halı perde şimdi ev karman çorman bir onu yapıyorum bir onu öylede temizliği anlamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz öbür hafta doğum günü var benim temizliği bitirmem lazım ay bayılacam:)) oğluşum hiç durmuyorki yapayım rahatça annem gelse annem sağolsun bana faydası yok kayınvaldem evde nüfus çok anca yetişiyor görümcemde okulda o olsaydı oğlu halasıyla güzelce oynuyor güzelce oyalıyor sağolsun hiç beni aratmıyor......

Merhaba Kızlar 39 haftamın icindeyim dünden beri karnımda adet sancısına benzer bi ağrı var bütün gece devam etti ve hala gidip geliyor...
Dün sabah hastanede randevum vardı hicbir agrım yokt nezeman eve geldim başladı..
Hastanede NSTye baktılar birsey cıkmadı.. bi acılme felanda mevcut degil ve bebek doğumkanalınada henüz inmemis...
Yalancı doğum sancıları bukadar uzun sürermi? Boş yere hastaneyede gitmek istemiyorum neyapsam bilmiyorum

askıtom cok gecmıs olsun bende amnıyosentez olmustum hatırlıyormusun.bence hıc korkma allah buyuk ınsallah ıyı cıkar sonucların.bebegının cınsıyetı neymıs.hayırlı olsun
evet hatirladim cnm.senin riskin benmi kadar yuksek degildi heralde degilmi.cinsiyeti erkek canm.dua etmekten baska elimden bisiy gelmiyor canm.insallh kotu bisiy cikmaz.

Benim sancım gece olmuştu zaten ertesi gün benim doğumun günüydü gece adet sancısı çekiyorum sandım uyandım bildiğin adet sancısı benimki zaten çok şiddetli oluyordu lavaboya gittim kanamam vardı adet gibi yani sabahı bekledim sabah doktoru aradım hemen gel dedi gittim bir cm açılmam vardı hastanede ebe baktı akşamda dr muayenehanesine gittim orda baktı iki cm dedi açılman sabaha yatışını yaparız açılman tamamlanır dedi ama o gece hiç sancım olmadı sabahda açılmam aynıydı,senin durumu bir kere yaşadım ondada benim kanamam oldu sonra doğum yani...

cnm bnm annemde 4.günü gitmşti sezaryenin.
tek başıma kalmıştım
merak etme iş başa düşünce yapılıyo herşey

her çocuk bir olmaz cnm.
allah ne zaman izin verirse o zaman yürür

amenna.ben yürümeyen var mı diye merak ettim aslında

nice yaşlara canım sağlıkla huzurla. aynen benimki de çok ısırıyor alt dişlerinden dolayı alt çenesini çekiyorum hemen ama devam ediyor

kalmazsın canım içini ferah tut allahın izniyle bir şey olmaz

ben geçen hafta kadın aldım zaten her zaman almıyorum bütün perdeleri yıkadım ütüledim astım ama diğer işler için temizlikçi geldi bence bahar temizliği gibi alabilirsin cnm

benim k, bu aralar sadece emerken uyumaya başladı emzik olarak mı kullanıyor beni anlamadım başka bi takıntısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…