- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #56.061
evet cnm yürüyor, bay bay yapıyor, öpücük veriyor, iki eliyle gözlerini kapatıp açıyor, gözlerin nerde diyince gözlerini açıp kapatıyor, cici diyince elleriyle okşuyor:)
oo senin paşada marifet çok:) bay bay bizimkide yapıyor yapmıyor diye kaç gün uğraşmıştım:) dünde öpmeyi öğrettim hadi anneyi öp diyoum gülerek öpüyor,bizimkinin cicisi sert biraz babası ilk ciciyi öğretmişti zaten yüzümüzü seviyordu şimdi şap şap vurarak cici yapıyor ayarı tutturamıyor:) ıstırıyor tabi dişleri bileyliyor,mama diyordu zaten,mutfakta çekmeceleri çok açıyordu bende artık alt çekmeyi açmasına izin verdim onun çekmecesi oldu plastik kaşıklar falan var kullanmadığım onlarla oynuyor geçen gün çorabını çıkarıp oraya koyup çekmeceyide kapattı:) gözlerimi kırpınca o da kırpıyor çirkin ol deyince burnunu kırıştırıyor...
ayaklara karsı cok ılgılıler bızımkıde ole cok hsuna gıdıyor bız parmaklrımızı hareket ettırınce gulmey baslıyor kıkırrr..
bızım kız kendı kendıne adımlar atıyor duruyor tekrarr atıyor sontraa pat yree dusuyor tm anlamıyla nezaman yururr acabaa?
bilemiyorumki canım benimki koltuklardan tutunup gezineli çok oldu hala yürümedi üç gündür tek elinden tutup yürümek istiyor ama benimki çok heyecanlanıyor ondan heralde sakin olamıyor, dönmesi emeklemesi çok erken olmuştu ama yürümesi kaldı
ne güzel seni böyle motive olmuş görmek,maşaallah canım kuzuna
kızlar kuzucuklarınıza maşaallah,benim paşam da sizinkiler gibi ayaklarına takmış durumda,zil çalınca doğru kapıya fırlıyor,gel gel,alkış,bay bay,cici cici yapıyor,istediğimiz bir nesneyi uzatıp veriyor,bazen kendi yediği bir meyveyi mammam diye ağzıma sokmaya çalışıyor,altını her açmamda artık ciiiij ciiiiij gibi şeyler söylüyor,su,mama diyor,ağzını sil deyince tüm mendili yüzünde dolaştırıyor,ellerimizi yıkayalım -bıcı bıcı deyince sevinç çığlıkları atıyor ,evdeki herkesi ismiyle söyleyince tanıyor,tavşan -civciv deyince bir battaniyesi var direkt onu alıp parmağıyla işaret ederek hayvanları gösteriyor,zaten mimik hareketleriyle,bakış atmalarıyla diğer çocuklarımın maskotu gibi oldu:)
bak sen maskota şimdikiler üniversiteden mezun olup doğuyorlar:))) maşaallah marifeti çok