- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.901
kızlar birşey sormak istiyorum,bebişlerimizin içine giydirdiğimiz çıtçıtlı badyler var ya onları kaç beden-kaç aylık alıyorsunuz,ben 50-60 derecede yıkıyorum ama ya çabuk çekiyor ya da kuzu ciddi ciddi çabuk büyüyor,şimdi 9-12 ay kullanmak gerek ama en son aldığım 24-36 ay lıktı 1 ay önce aldım ve şimdi zor çıtçıtlanıyor,aldıklarımda bir problem mi var yoksa sizlerinde böyle mi?
buyuk almak lazım çunku çekştrınce çocuk rahat etmıyor.çabuk buyuyorlar
erkek çocukları gec konuşur derler.arkadslar size bisy danismak istiyorum.benm oglum hic konusmuyor ne anne nede baba diyor.sadec soledigi kelime alo .baska bisey solemiyor.sizce bi terslik varmidir.bulundugumuz ulkede iki dil konusuluyor.biz evde turkce disarda ingilizce konusyoruz acaba bunn etkisi olabilirmi.
benm kızımda çok su ıçer dr demek kı suya ıhtıyacı var demıştı.senn kıde mamdan felan alıyor demekkı suyuKızlar benim oğluşum su içmiyor ilk başlarda takmıştım ama artık umursamıyorum lakin gelin görün ki kayınvalide ve eşim su konusunda beni çileden çıkarıyorlar yakında bir kaşık su da boğucam tövbe tövbe.... ay içmiyor çocuk su içmiyor yemeğini yiyor mamasını içiyor canının istediğini yiyor içiyor ama su içmiyor midesi bulanıyor su verince tükürüyor, diyorum istemiyor istediğini yiyor içiyor içecek olsa içer yok beni delirticekler ay hayır yakında kayınavalidemin bu konuda kalbini kırıcam istemiyorum yüz göz olmak ama kadın her gördüğümde ya nolacak bunun hali su içmiyor diyor Allah korusun sanki bir hastalık kilosuna da taktı bu aralar zaten moralim bozuk kilo konusunda napıcağımı şaşırdım doktora götürmek en iyisi sanırım
evt kullancı adı ve şifre ıstyr.bu ara hasta ılaçlar uyku yaptgı ıçın uyuyor.normalde uyumaz.Kızlar kaç gündür giremedim işlerim bir türlü bitmiyor kızım çok uyumuyor bu aralar günde 2 kere uyuyor toplam da 2 saat filan önceden 3 kez uyurdu 3 saate 1.bu aralar 4 satte 1 uyumaya başladı.o uyurken ben işlerimi toparlıyorum zaten uyanıken yazdırmıyor hiç bir şey bana şimdi uyumuşken yazayım dedim sizin bebişleriniz nasıl?
birde girişte kullanıcı ismi ve şifre istiyor sizden de isteniyor mu?
çız dıyorum gözlerını açıyor bakıyor yıne aynı ışe devam edıyor.Kızlarrr bebişlerle nasıl vakit geçiriyorsunuz çok hareketli ya hiç durmuyor Allah sağlığını bozmasın tabi,duvara vitrine çamaşır makinesine lektrik süpürgesine bilgisayar masasına buzdolabına tırmanıyor,kotlukların arkasını turluyor geçemediği yerde ağlıyor anniiii diye oğlum yapma oğlum gel oğlum düşeceksin oğlum parkeye oturma fayansa oturma diye boğazım ağrıyor tabi çoğunda kucaklayıp içeriye alıyorum bir saniye sonra yine aynı......nasıl oyun oynuyum nasıl vakit geçireyim şaştım kaldım ben sinirlerim harap oldu gerçekten sizler neler yapıyorsunuz bu durumlarda nasıl davranıyorsunuz
Canım bizimki daha oturduğu yerde kalıyor kalkamiyor isim biraz daha kolay su an ama bu seferde koltuğun kenarında kalıyor kalkmıyorum diye sinirleniyor kaldır beni diyor..valla evimiz park gibi..sabah kalkıyoruz kahvaltı yapıyoruz sonra oturma odasında ben bı çay iciyorum kızım 5 dk oynuyor.dutdutumuz var yani arkadan itmeli bisiklet gibi.. Onu sürüyoruz..sürerken ben bı taraftan da ev topluyorum.sonra odamızda oyuncaklarımızla falan oynuyoruz..pencereden bakıyoruz konuşuyoruz..tay tay yapıyoruz..tutunma sıralama alıştırmaları..yorulup uyuyupruz..uyarınca yemek faslımız..gene aynı seyler..salıncak var sallanıyoruz..bide benim kızım kitapları cok seviyor kalın sayfali kitapları var evire çevire bakar ..ben bazen masal uydururum ona..bazen kendi okur bakar vakit geçirir..yürütecte koyarım o zaman onun özgürlük zamanı iste..çeker döker..saksidaki toprağı eseler..salon kapısı açık ise hazine bulmuş gibi oraya dalarİkindin bir kez daha uyur..uyarınca zaten ya babamiz gelir ya gelmesi yaklaşır..o ara bı Pepe izleriz..şarkı fasıllarımız..danslarımiz,,böyle geçiyor..sizler de anlatın kızlar gercekten insan bazen yaratıcı olmakta zorlanıyor..zaten anneanne babaane geziyoruz da napayim valla çıkınca kızım da mutlu oluyo..kar kıs dinlemedik..artık bundan sonra hic duramayız.bugun kızımı ilk defa parka götürdüm kızlar..bir gormeliydiniz..uçtu resmen..çırpındı dur...çığlıklar attı..kaydıraktan kaydık..top oynadık..cok eğlendik..bizden böyle iste kızlar..
ne gzl bız daha park a gtmedık.bızım evde kovalamacayla gecyor zamanımz bı balkıyorum banyoda bı mutfakta.oyuncakla oynamyı sevmıyor bır de muzık açık hep kızım hunerlerını sergılıyor