2011 Nisan Anneleri

kızlar ben ist beylikdüzü' ndeyim çok güzel kar yağıyor sabahtan beri camın kenarında oturmuşuz bıdığımla kar seyrediyoruz

Kızlar ev islerıne nasıl yetısebılıyrsunuz.ben cok yetısemıyorum.uyurken cıt sesıne uyanıyor dıye bısey yapamıyorum.uyanıkken yurutecıne koyuyorum 20 dakkada ne yapabıldıysemm artık..

kızlar ben ist beylikdüzü' ndeyim çok güzel kar yağıyor sabahtan beri camın kenarında oturmuşuz bıdığımla kar seyrediyoruz

ohhh neguzelllll ... Bızde başakşehirdeyizzz butun sıte dısarda bız ıcerde onları ızlıyoruzz...

bızde ızlemekle yetınıyoruz:)
Kızlar ev islerıne nasıl yetısebılıyrsunuz.ben cok yetısemıyorum.uyurken cıt sesıne uyanıyor dıye bısey yapamıyorum.uyanıkken yurutecıne koyuyorum 20 dakkada ne yapabıldıysemm artık..

koşuşturup duruyorum benmkıde çıt sesıne uyanıyor.

günlül işler gene yetişio da..haftalık sil süpür yapıom..boş buldukça ütü derleme toplama dolaplar..ama köklü iş çook zor 2 ayda falan yardımcı çağırıom..yarım gün..cam kapı falan silio değilse ben kızla çooook zor..perde falan yıkıorum mutfak dolabı o bu siliorum da cam biraz zorluo beni ev soğuyo ben üşüom..kadın geldiği gün o camları yapıo ben halılar falan öle...

canım bu aylarda anneye bağlılık ve yalnız kalmama isteği artıyormuş,anneleri yanlarındayken kendilerini güvende hissediyorlarmış,bizde de aynı durum var
ooooh sefanız olsun,bizim buraya 1 kez yağdı geçti,ben de karı çok severim ama buraya 40 yıldır ilk kez böyle yağdığını söylüyorlar,o da benim şansıma ama alışık olduğum gibi değil sadece 1 gün ve az yağdı
ev işi mi o da ne?:))))bu bebişimde acayip ev işlerinde tembel oldum ,gündüz sadece onunla ilgileniyorum diyebilirim,sadece uyanıkken süpürgeyi sevdiği için rahatlıkla süpürebiliyorum,yemeği akşamüstü diğer çocuklar okuldan gelince yapıyorum,yer silme toz alma,banyo,wc temizliği geceye kalıyor,çocuklar uyuyunca onları da tamamlıyorum,makinede bulaşık varsa yerine kaldır,çamaşır as ..vs sabaha düzenli bir şekilde günaydın diyoruz yani,ama cam, kapı,halı buzdolabı temizliği için ciddi zaman gerekiyor onu da haftalık gelen yardımcım hallediyor,bir de kızlar ben ev işi yapmayı unutmuşum resmen,yıllardır süpürge bile açmamıştım,düzenli evde yardımcım vardı,hem de çocuklarla ilgileniyordu,hoş benimkiler büyüktü ama okula giderken falan iyi oluyordu,şimdi hiçbirşeyi rayına oturtamamışımgibi geliyor,bazen yetemediğimi düşünüyorum tekrar işe başlamayı dörtgözle bekliyorum ama oğluşum elimi kolumu bağlıyor,biraz daha zamana ihtiyacımız var

yürütece koyuyorum yapıyorum artık ondada mızırdanıyor uyurken ne mümkün anında uyanıyor o uyurken oturuyorum bende iş yok sadece ütü yapabiliyorum uyurken onuda canım şimdi hiç istemiyor dağ gibi ütüm var bekledikçe artıyor:18::18: mutfağım temizlenicek halılar koltuklar yıkanacak perdeler yıkanacak görümcemi çağırıcam o oyalarken mutfağı temizlerim perdeleri tek de yaparım camı bu soğukda silemem hasta olurum mazallah böyle işde canım

bn burdayım cnm
kızlarrr havalar buz gibi
kaç gündür yawrumu yıkamıyordum
bugün yıkadımm inş. hastacık olmazzz.

burda dize kadar kar var.
çok yağdı buraya yaaa felaket yaneee

bn burdayım cnm

:)) burda ol canım yaa.... bende en son cuma yıkadım korkuyorum yıkamaya .. ınsallah hasta olmaz paşacıgın.. burdada dıze kadar kar var..

nıye kımse yok bu soguk havada nerdesınızz kızlar yaaaa..

canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor?

bn burdayım cnm

canım merak etme aslında bilinenin aksine banyo,soğuk vs çocuğu hasta etmez ki,hasta olmaları için o mikrop ya da virüsün bir şekilde teması gerekir,ha şu olabilir,çok üşüdüğünde vücut direnci azalır ve bu hastalıklara daha çabuk yakalanır,içini rahat tut ben kış girse de banyosunda bir değişiklik yapmadım diyebilirim,yazın hergün yaptırıyordum şimdi 2-3 güne bir yaptırıyorum,banyo yaptırdığın odanın ısısı iyiyse tedirgin olma...

Son düzenleme:
esım besıgı nıye aldık dıo hklıda ama kızımdan cok ben alıstım derınle uyumaya.arada sıkısıyorum ama 3 kısı uyumaya alıstım:)

bebegın sese alıskın deılse eger sımdı abısı ve ablası evde ya belkı ondan erken uyanıodur ,buda bı secenek tabıı..

kızlar nasılsınız biz tatile girdik kayıplardayız.oğluşum 3 gn arayla 2.dişini de patlattı. 2 gecedir kabus gibi sürekli ağlıyor.canı çok yanıyor yavrumun gözü kapalı ağlıyor yavrum ne yapacağımızı şaşırdık bi an önce geçer inşallah bu sıkıntı

kızlar nasılsınız
kızım bu aralar çok öksürüyor burnu akıyor hastayız yani o yüzden çok giremiyorum dün doktora götürdük çok şükür göğüse inmemiş boğazı kızarık dedi doktor burnu tıkalı,balgamı var zannedersem sökemiyor bir şey yediriyorum gıcık yapıyor geri çıkıyor. şurup ve burun spreyi verdi. ilk şurubumuzu da içtik anlayacağınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…