- 23 Ocak 2012
- 208
- 0
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.421
kızlar bizim alttan 1 dişimiz çıkıyordu yanındaki de geliyor şimdi
bugün kızım emerken göğüs ucumu ısırmaya başladı. yapma dedikçe oyun gibi zannetti herhalde ısırmaya devam ediyor bıdığım
bir de elektrik süpürgesi açabiliyor musunuz benim kız görünce ağlamaya başlıyor çok korkuyor hafta sonu eşime sen öbür odada tut biraz kızı dedimde o şekilde açtım süpürdüm
bızımkıde supurgeye bayılıo bebekkende supurge sesınle uyurdu zaten:)) kızım 9,5 kılo olmus boyuda 73cm.gayet guzel dedı doktooru. dişimiz yok maleseff.. ayrıca dun kaynvalıdme cok uyuz oldum.yemek yıyorduk bana '' sen gecmı konusmaya basladın '' dedı bende bılmem nıye dedım. esım 9 aylıkken '' teyşe hadi kahvaltıya gel çay a gel'' bende gıcıklık olsun dıye hıc bır bebek 9 aylıkken okadar cumle kuramaz dedım dıyodu dıyodu dedı bende hayır dıyemezz dıe ınatlastım.ben gec konusmadım zamanında konustum dedım.kızımda suan ayına gore gayet yı kelıme haznesı dedım.tanıdıısıgı bebeklerı saydım hangisi net bı cumle bıle kuıyıruyo ddm.sustu sonra..ıyı olursa ogluna kotu olursa bana benzetecek demekkı..bu arada kızım del del ba ba ba, de de de, hıngaa mıngaaaaaa, ayyyyyyy, dişzzzz gıbı bı kelımele kuruo..
benimki de sadece gece emiyor sütümde az zaten bu aydan sonra pek yediğimiz içtiğimizle arttıracağımızı sanmıyorum artık başka gıdalarla bebeklere takviye yapcaz
benim oğlum da korkuyo canım süpürgeden
ay çok güldüm 9 aylık bebek ...demek olağanüstü yetenekliymiş canım eşin
ben de seninkine benze bir olay yaşamıştım şimdi aklıma gelmişken anlatayım,benim bu minnoşum 4 aylık falan face den resimlerine bakıyorlar k.validemler,telefonda diyor ki (eşimin bebekliği için)aynı babası,hatta filanca fotoğrafı da var sizde ona baksana aynı değil mi?gerçi o zaman babası 2 aylık falandı arda dan daha küçüktü....ama o fotoğraftaki yani babasının 2 aylık olduğu fotoğraf inan 7-8 aylıkki hali,bir güzel kafasını yana eğmiş,gülümsemiş,2 eliylede koca bir oyuncağı kavrayıp göğsüne bastırmış 2 aylık yavrucak....ama ben gülüp geçiyorum, hiç cevap vermem,ona laf yetiştirmek onun koltuklarını kabartıyormuş gibi geliyor nedense,kaaaaaleee bile almıyorum dercesine susarım o da daha sinir olur
canım seni çok iyi anlıyorum. ben ilk çocuğumda (çalıştığım için) çok uykusuz kalıyordum. çocuk uyumadığındada sinirleniyordum.el kadar bebeğe bağırıyordum. daha sonra ki yaşlarda problemler dahda artıyor. bazen dövdüm de. şimdi kızım 4,5 yaşında. çok pişmanım. zaman zaman kucağıma alıp öpüyorum. üzülüyorum. sende sabırlı ol. bu bir süreç öyle düşün. inş. geçecek bu zor zamanlar. bizde böyle büyümüşüz. sonra ben düşünüyorum Allah bize sağlıklı evlatlar nasip etmiş. ya (allah korusun sakat olsaydı). onunla uğraşsaydık. iyiki varlar. onlara can feda. öp bebeğini ve sabırlı ol canım. ben eşimle problem yaşamadım. destek oldu çoğunlukla. allah yardımcın olsun....aşşah sana hz. eyüp peygamber sabrı versi imşaallah
vallahi benim kayınvalidem allahı var çok yardımcı bana.1 ay annem geliyor şehidışından bebeği bakmaya 1 ay o.çok da yardımcı. ama işte anne ayrı o ayrı.geçen diyor.benim eşim hariç kardeşleri,kayınvalidem sarışın renkli gözlü.oğlum da babasına ve bana benziyor kumral.hep diyor renkli olmadı falan.şimdi ben hamileyim ya tekrar.kız delisi kendinin de olmadığı için.kız istiyor çok fena ben de sinirleniyorum o kadar bela atlattık ilk oğlumda hala ne bu fantazi diye.geçen de kahvaltı yapıyoruz bak bak gözlerime bak artık benim diyo.bu olmadı, eğer bu sefer ki kız olursa benim gibi güzel olsun,renkli gözlü olsun diye...
baktım şöyle dedim yavrum sağlıklı olsun,40.haftaya kadar beklesin de:))
diyecektim ben renkli gözlü değilim çirkin miyim diye, çok alıngandır şimdi kafaya takar kırk gün diye sustum:)))
selam arkadslar,bizimde dun 9.ay dr.kontrolumuz vardi.cok sukur hersey yolundaymis.hepatit-b asimiz uygulandi.6 tane incimiz var.kilomuz 13 kg.boyumuz 81 cm olmus.sagligi iyimis.insallh bu sekilde devam ederiz.hepimizin bebekleri saglikli ve mutlu bir sekilde buyusnler ins.
maşallahh ne güzel buyumus benım bebeğim 9,500 71 de boy dusukmu yaa bıde hepatıt b derken ben sormustum 1 yasına kadar aşı yok dedıler bana
vallahi benim kayınvalidem allahı var çok yardımcı bana.1 ay annem geliyor şehidışından bebeği bakmaya 1 ay o.çok da yardımcı. ama işte anne ayrı o ayrı.geçen diyor.benim eşim hariç kardeşleri,kayınvalidem sarışın renkli gözlü.oğlum da babasına ve bana benziyor kumral.hep diyor renkli olmadı falan.şimdi ben hamileyim ya tekrar.kız delisi kendinin de olmadığı için.kız istiyor çok fena ben de sinirleniyorum o kadar bela atlattık ilk oğlumda hala ne bu fantazi diye.geçen de kahvaltı yapıyoruz bak bak gözlerime bak artık benim diyo.bu olmadı, eğer bu sefer ki kız olursa benim gibi güzel olsun,renkli gözlü olsun diye...
baktım şöyle dedim yavrum sağlıklı olsun,40.haftaya kadar beklesin de:))
diyecektim ben renkli gözlü değilim çirkin miyim diye, çok alıngandır şimdi kafaya takar kırk gün diye sustum:)))
selam arkadslar,bizimde dun 9.ay dr.kontrolumuz vardi.cok sukur hersey yolundaymis.hepatit-b asimiz uygulandi.6 tane incimiz var.kilomuz 13 kg.boyumuz 81 cm olmus.sagligi iyimis.insallh bu sekilde devam ederiz.hepimizin bebekleri saglikli ve mutlu bir sekilde buyusnler ins.
bizde dün gittik sağlık ocağına kilo 8,800 boy 70 cm ya niye benim oğlum zayıf boyu kısa ebe normal dedi baştan savma ah eski ebemiz ne iyiydi
ne güzel canım benimkide çok yardım eder ev işlerinde vs. bana iş yaptırmazlar hiç ama işte bazı konularda cahil bu annem içinde böyle açıkcası cahilliklerine kızıyorum:))yoksa kendi annemden daha yardımcı kayınvaldem
maşaallah canım kuzuya neyle besledin canım banada söyle
kızlar pınar' ın ilk adım devam sütünü hiç kullandınız mı?( 6-12 ay yazıyo)ben aldım ama daha kullanamadım size bi sormak istedim..pastorize inek sütü ama içinde bi çok şey daha var..son bir kaç gündür kızıma inek sütüyle su karıştırıp muhallebi yaptım..pınar ı da kullansam mı??biberonla bisküvili falan versem diyorum...
kızlar pınar' ın ilk adım devam sütünü hiç kullandınız mı?( 6-12 ay yazıyo)ben aldım ama daha kullanamadım size bi sormak istedim..pastorize inek sütü ama içinde bi çok şey daha var..son bir kaç gündür kızıma inek sütüyle su karıştırıp muhallebi yaptım..pınar ı da kullansam mı??biberonla bisküvili falan versem diyorum...
teyzelerı 3 gundur koltuklardan tutunup kalkıyor mınnoşum
teyzelerı 3 gundur koltuklardan tutunup kalkıyor mınnoşum