2011 Nisan Anneleri

aynen bizim de alttan 2 dişimiz çıktı geceleri gözleri kapalı uyurken ağlıyor birde üşütmesi eklendi üzerine onun da sıkıntısı var
kızlarr biz 11 aylık oluyoruz ve dişimiz daha yokk
çıkar cnm geç çıkan diş daha sağlam olur derler

hasta bebeklere gecmıs olsun kızlar dcdıs cıkaranlarada allah yardımcısı olsun..benım kızımdada ıkı gundur hırıltı var goğsunde. neyapsamda gecer arkadaslar oksuruk falan yok sadece hırıltı var.

sağol cnm tam bilmiyorum ama ıhlamur yap içine elme kabuğu göğüsünü yumuşatır iyi gelir belki ben yaptım ama bir türlü içiremedim uyudu yeni kalktı

Son düzenleme:
selam kızlar benim oğlanın üstten 4 alttan 2 dişi var benim sorum acaba nasıl temizleyeceğim diş fırçası mı almam lazım bebekler için olandan ,sizler ne yapıyorsunuz ?

selam kızlar benim oğlanın üstten 4 alttan 2 dişi var benim sorum acaba nasıl temizleyeceğim diş fırçası mı almam lazım bebekler için olandan ,sizler ne yapıyorsunuz ?

temızlemek ıcın daha erken canım benım sakın bebekler ıcınde olsa dıs fırcası alma cok nazıktır onların damakları..

bizd3ede hıc dış yok.bıraz once muz ve elmayı pemez ve su ıle pısırdım daha sonra ırmıkle pısırdım bır guzel yedı mınıgımm

ayy cnm senle aynıyız yaaa..hep derdik ya erken ytarlar yatsınlar falan filan 1 haftadır öğlr uykusu 2 ye indi saatler kaydı ve gece uykumuz 10 11 12..hah dedim bugün 8 de denk geldi yatırdım..oh dedim eski düzen..9 - 9.15 9.30 geri uyanıo..uyutom hacı yatmaz geri kalkıo..noluyooooo

bebegın sese alıskın deılse eger sımdı abısı ve ablası evde ya belkı ondan erken uyanıodur ,buda bı secenek tabıı..
canım o da doğru ama bizim zaten her akşam abla ve abi uyku saatinde evde oluyor,asıl problem sabah kalkışında değil,gece uykuya dalmasında,atlatırız inş.
Allah kolaylık versin,sizin de ilk dişlerdi değil mi?o gözleri kapalı ağlamaları yok mu?sizin çıkmış da ağlıyor,bizim daha çıkmadı,ağlıyor,daha çok yolumuz var desenize,bir de o beyazlıklar hafif belirince ortalama kaç gün sonra diş geliyor
geçmiş olsun canım
size de geçmiş olsun
ben bebek bakım setlerinden almıştım,içinde tamamı silikon parmağa geçirilen diş fırçası vardı,oldukça yumuşak ,emzik gibi bir şey,fırça kısmıda ince silikon,dişi hayırlısıyla çıksın onunla alıştırma yaparız,ama doktorlar uyumadan önce temiz bir bezle silmeyi öneriyorlar
al bizden de o kadar,aynı bu kuzucuklar yaaa,peki sizin diş çıkmış mıydı?

arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz yatirip pispislayip kendi kendine uyuyan varmi varsa nasil basariyor. biz kucakta yada memede uyuyoruz ve gece neredeyse her saat basi uyanarak yine ayni pozisyonu almadan meme yada kucak uykuya dalamiyor ne zaman duzelecek bu durum bilmiyorummmm

kızlar herkesin kandili mübarek olsun
size sorum olacak kızım çok öksürüyor şurup veriyorum acaba başka ne yapabilirim? yatarken daha fazla öksürüyor uykudan uyanıyor.

benim ki ayakta veya beşikte sallayarak uyuyor bazen de emzirirken uyuyor

4 incimiz var canım ama yanlar mı gelio acaba
ayakta sallıorum ama bu ara huy değişti emerek uyuyo ya da arada gene ayakta..kendi kendine hiç uyumuooooo

kızlar herkesin kandili mübarek olsun
size sorum olacak kızım çok öksürüyor şurup veriyorum acaba başka ne yapabilirim? yatarken daha fazla öksürüyor uykudan uyanıyor.

senınde kandılın mubarek olsun canım.yatarken oksurmesının sebebbı uyurken agızları acık kalıyo ve kuruyo oyuzden osuruk artıyo.benım kzımda uyurkn ufakt oolsa oksurmeye basladı.çörekotunu kaynat bır ıkı damla suyunu vermeyı deneyebılırsın.ben sımdı hırıltısı ıcın bunu yapıcam. bırde sabah kahvaltısında cevız vermıstım suan yuzunde kırmızılıklar cogaldı burnunun ustunde yanaklarnda agız cevresınde.

kızlar kandiliniz mübarek olsun.
sakkucuk canım bizimki uzun bir süre beyaz damakla gezdi.ben artık ümidi kesip hergn kontrolü bırakmıştım.sömestrde memlekete gittik. 2 gece uyumadı hiç hep huzursuz dedim yerini yadırgadı heralde. ama 3.gün bir baktım ki patlamış üstten.
bu huysuzluk bence sizin de diş. bizimki gibi bikaç tane birden çkaracak muhtemelen o yüzden dertli kuzum.ben gece dentinox sürüyorum çok dertli ağladığında rahatlatıyor biraz.

canım benimki önceden emerken uyurdu,7,5 aylık olunca iyi hastalandı memeyi bıraktı,tüm düzen altüst oldu,hele şimdi çok sık uyanıyor,bu soruna cavabım derdimi anlatır,nasıl mı uyuyoruz?önce direniyor,cırlıyor,sakinleştirmek için hop hop,birz kucakta pışpış,kol dayanmıyor ayağa geçiyoruz,kendini geri attırıyor,tekrar ayağa alıyorum,epeyce mayışınca kafayı geri attırıyor bu yatağa uzanabiliriz demek oluyor,yatağa yatıyoruz biraz daha pışpış,uyuyor,10 dk sonra çığlık,tekrar kucağa aalır mısın demek oluyor....yani anlıyacağın derin uykuya geçene kadar mücadeleye devam,ama en güzel tarafı onun bu hareketlerine gülüyorum ve geçeceğini biliyorum:)

sağolun kızlar
bugünlerde hiç bir şey yemiyor kızım herhalde boğazı mı ağrıyor nedir birde iki dişi çıktı alttan onunda etkisi var mı bilmiyorum
ne meyve ne çorba ne de kahvaltısını doğru düzgün yaptı 1 -2 kaşık yiyor tamam
sadece devam sütü istiyor ve emmek istiyor resmen geçmişe dönüş yaptık kızlar inşallah geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…