- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #55.481
aynen bizim de alttan 2 dişimiz çıktı geceleri gözleri kapalı uyurken ağlıyor birde üşütmesi eklendi üzerine onun da sıkıntısı varkızlar nasılsınız biz tatile girdik kayıplardayız.oğluşum 3 gn arayla 2.dişini de patlattı. 2 gecedir kabus gibi sürekli ağlıyor.canı çok yanıyor yavrumun gözü kapalı ağlıyor yavrum ne yapacağımızı şaşırdık bi an önce geçer inşallah bu sıkıntı
çıkar cnm geç çıkan diş daha sağlam olur derlerkızlarr biz 11 aylık oluyoruz ve dişimiz daha yokk
hasta bebeklere gecmıs olsun kızlar dcdıs cıkaranlarada allah yardımcısı olsun..benım kızımdada ıkı gundur hırıltı var goğsunde. neyapsamda gecer arkadaslar oksuruk falan yok sadece hırıltı var.
sağol cnm tam bilmiyorum ama ıhlamur yap içine elme kabuğu göğüsünü yumuşatır iyi gelir belki ben yaptım ama bir türlü içiremedim uyudu yeni kalktı
selam kızlar benim oğlanın üstten 4 alttan 2 dişi var benim sorum acaba nasıl temizleyeceğim diş fırçası mı almam lazım bebekler için olandan ,sizler ne yapıyorsunuz ?
canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor?
canım o da doğru ama bizim zaten her akşam abla ve abi uyku saatinde evde oluyor,asıl problem sabah kalkışında değil,gece uykuya dalmasında,atlatırız inş.bebegın sese alıskın deılse eger sımdı abısı ve ablası evde ya belkı ondan erken uyanıodur ,buda bı secenek tabıı..
Allah kolaylık versin,sizin de ilk dişlerdi değil mi?o gözleri kapalı ağlamaları yok mu?sizin çıkmış da ağlıyor,bizim daha çıkmadı,ağlıyor,daha çok yolumuz var desenize,bir de o beyazlıklar hafif belirince ortalama kaç gün sonra diş geliyorkızlar nasılsınız biz tatile girdik kayıplardayız.oğluşum 3 gn arayla 2.dişini de patlattı. 2 gecedir kabus gibi sürekli ağlıyor.canı çok yanıyor yavrumun gözü kapalı ağlıyor yavrum ne yapacağımızı şaşırdık bi an önce geçer inşallah bu sıkıntı
geçmiş olsun canımkızlar nasılsınız
kızım bu aralar çok öksürüyor burnu akıyor hastayız yani o yüzden çok giremiyorum dün doktora götürdük çok şükür göğüse inmemiş boğazı kızarık dedi doktor burnu tıkalı,balgamı var zannedersem sökemiyor bir şey yediriyorum gıcık yapıyor geri çıkıyor. şurup ve burun spreyi verdi. ilk şurubumuzu da içtik anlayacağınız....
size de geçmiş olsunhasta bebeklere gecmıs olsun kızlar dcdıs cıkaranlarada allah yardımcısı olsun..benım kızımdada ıkı gundur hırıltı var goğsunde. neyapsamda gecer arkadaslar oksuruk falan yok sadece hırıltı var.
ben bebek bakım setlerinden almıştım,içinde tamamı silikon parmağa geçirilen diş fırçası vardı,oldukça yumuşak ,emzik gibi bir şey,fırça kısmıda ince silikon,dişi hayırlısıyla çıksın onunla alıştırma yaparız,ama doktorlar uyumadan önce temiz bir bezle silmeyi öneriyorlarselam kızlar benim oğlanın üstten 4 alttan 2 dişi var benim sorum acaba nasıl temizleyeceğim diş fırçası mı almam lazım bebekler için olandan ,sizler ne yapıyorsunuz ?
al bizden de o kadar,aynı bu kuzucuklar yaaa,peki sizin diş çıkmış mıydı?ayy cnm senle aynıyız yaaa..hep derdik ya erken ytarlar yatsınlar falan filan 1 haftadır öğlr uykusu 2 ye indi saatler kaydı ve gece uykumuz 10 11 12..hah dedim bugün 8 de denk geldi yatırdım..oh dedim eski düzen..9 - 9.15 9.30 geri uyanıo..uyutom hacı yatmaz geri kalkıo..noluyooooo
arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz yatirip pispislayip kendi kendine uyuyan varmi varsa nasil basariyor. biz kucakta yada memede uyuyoruz ve gece neredeyse her saat basi uyanarak yine ayni pozisyonu almadan meme yada kucak uykuya dalamiyor ne zaman duzelecek bu durum bilmiyorummmm
4 incimiz var canım ama yanlar mı gelio acabacanım o da doğru ama bizim zaten her akşam abla ve abi uyku saatinde evde oluyor,asıl problem sabah kalkışında değil,gece uykuya dalmasında,atlatırız inş.
Allah kolaylık versin,sizin de ilk dişlerdi değil mi?o gözleri kapalı ağlamaları yok mu?sizin çıkmış da ağlıyor,bizim daha çıkmadı,ağlıyor,daha çok yolumuz var desenize,bir de o beyazlıklar hafif belirince ortalama kaç gün sonra diş geliyor
geçmiş olsun canım
size de geçmiş olsun
ben bebek bakım setlerinden almıştım,içinde tamamı silikon parmağa geçirilen diş fırçası vardı,oldukça yumuşak ,emzik gibi bir şey,fırça kısmıda ince silikon,dişi hayırlısıyla çıksın onunla alıştırma yaparız,ama doktorlar uyumadan önce temiz bir bezle silmeyi öneriyorlar
al bizden de o kadar,aynı bu kuzucuklar yaaa,peki sizin diş çıkmış mıydı?
ayakta sallıorum ama bu ara huy değişti emerek uyuyo ya da arada gene ayakta..kendi kendine hiç uyumuoooooarkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz yatirip pispislayip kendi kendine uyuyan varmi varsa nasil basariyor. biz kucakta yada memede uyuyoruz ve gece neredeyse her saat basi uyanarak yine ayni pozisyonu almadan meme yada kucak uykuya dalamiyor ne zaman duzelecek bu durum bilmiyorummmm
kızlar herkesin kandili mübarek olsun
size sorum olacak kızım çok öksürüyor şurup veriyorum acaba başka ne yapabilirim? yatarken daha fazla öksürüyor uykudan uyanıyor.
canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor
saat kayması dışında aynı benim oğlanı anlatmışsın oda 8-830 gibi uyur sonra sık sık uyanıyo artık çok yoruluyorum emiyo ama bence o kadar sık emiyo ki sütde yok illa tekrar kucakta uyuyacak bide sanırım çok büyük hata yaptım ben beraber yatıyorum oğlumla çok hareketli olduğu için uykusunda bile dört tur atıyoruz bide sanırım uyur gezer uykusunda emekliyo konuşuyoduvara tırmanmaya çalışıyo anlamadım gitti bende topladım o yüzden beşiği çünkü ondanda çıkıyodu.sizlerin nasıl uykusu bebeklerin hareket durumu emme durumu
okurken çok guldum canım uyurgezer yazmıssın yaa aynı benımkıde oyle gozler kapalı ayaga kalkıyor oturuyor ustume çıkıyor:))))))))
esım besıgı nıye aldık dıo hklıda ama kızımdan cok ben alıstım derınle uyumaya.arada sıkısıyorum ama 3 kısı uyumaya alıstım:)
buyuk olçulu park yatak aldım ben kaldrdım bebşıgı tavsıye ederım
ıyı tatıller.gecmış olsun bızımde ust dışımız çıktı ıştahsız ve huysuzkızlar nasılsınız biz tatile girdik kayıplardayız.oğluşum 3 gn arayla 2.dişini de patlattı. 2 gecedir kabus gibi sürekli ağlıyor.canı çok yanıyor yavrumun gözü kapalı ağlıyor yavrum ne yapacağımızı şaşırdık bi an önce geçer inşallah bu sıkıntı
hasta bebeklere gecmıs olsun kızlar dcdıs cıkaranlarada allah yardımcısı olsun..benım kızımdada ıkı gundur hırıltı var goğsunde. neyapsamda gecer arkadaslar oksuruk falan yok sadece hırıltı var.
ıhlamurla elma kabugu kaynat cnm aslında baştan dr gotursen ıyı olur gecmş olsun
selam kızlar benim oğlanın üstten 4 alttan 2 dişi var benim sorum acaba nasıl temizleyeceğim diş fırçası mı almam lazım bebekler için olandan ,sizler ne yapıyorsunuz ?
dış fırcası kullanma.ama tvde ızlemştım temız bır tulbentı ıslatıp parmagınıza dolayıp sılmek lazmmış
memede,salıncakta,pışpışla,sarılarak nınnıylearkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz yatirip pispislayip kendi kendine uyuyan varmi varsa nasil basariyor. biz kucakta yada memede uyuyoruz ve gece neredeyse her saat basi uyanarak yine ayni pozisyonu almadan meme yada kucak uykuya dalamiyor ne zaman duzelecek bu durum bilmiyorummmm
amın cnm sennde.ayagının altına vıks surmkte ıyı gelıyormuş gecmış olsun cnmkızlar herkesin kandili mübarek olsun
size sorum olacak kızım çok öksürüyor şurup veriyorum acaba başka ne yapabilirim? yatarken daha fazla öksürüyor uykudan uyanıyor.
kızlar kandiliniz mübarek olsun.
sakkucuk canım bizimki uzun bir süre beyaz damakla gezdi.ben artık ümidi kesip hergn kontrolü bırakmıştım.sömestrde memlekete gittik. 2 gece uyumadı hiç hep huzursuz dedim yerini yadırgadı heralde. ama 3.gün bir baktım ki patlamış üstten.
bu huysuzluk bence sizin de diş. bizimki gibi bikaç tane birden çkaracak muhtemelen o yüzden dertli kuzum.ben gece dentinox sürüyorum çok dertli ağladığında rahatlatıyor biraz.
baya zorlamış sızı yaa.ya da yer değişiklıgınden dolayı huzursuzdur
arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz yatirip pispislayip kendi kendine uyuyan varmi varsa nasil basariyor. biz kucakta yada memede uyuyoruz ve gece neredeyse her saat basi uyanarak yine ayni pozisyonu almadan meme yada kucak uykuya dalamiyor ne zaman duzelecek bu durum bilmiyorummmm