canım ben de burdayım ama malum yarıyıl tatili ve benim diğer kuzucuklar da evde,geç yatıyorlar öğlene kadar uyuyorlar ,onlar kalkarken biz de küçük minnoşla öğlen uykusuna yatıyor oluyoruz,kalkınca da istekleri bitmiyor malum...normalde de ben akşamları ve geceleri ancak bilgisayar başına geçebiliyorum,kızlar yazmışken bizim 1 haftadır gece uykuya yatış saati problem oluyor,normalde 8 en geç 8.30 gibi gece uykusuna dalardı ,sık uyanırdı ilk saatlerde ama bir şekilde pışpışlayınca geri uyuyordu,şimdi aynı saatte uyutuyorum ama yarım saat sonra gözler faltaşı gibi tekrar uyutamıyorum 2-3 saat ayakta kalıyor ve tekrar uykuya dalması gece 11-12 yi buluyor,sonra yine sık uyanıyor sabaha kadar,kalkış saati aynı 7-7:30 civarı ama bunu yaptığından beri biraz 9 a kaydı kalkışı,gündüz de artık 2 kez yatıyor,bazen yarım saat bazen 1 saat...anlamadım yine noluyor
saat kayması dışında aynı benim oğlanı anlatmışsın oda 8-830 gibi uyur sonra sık sık uyanıyo artık çok yoruluyorum emiyo ama bence o kadar sık emiyo ki sütde yok illa tekrar kucakta uyuyacak bide sanırım çok büyük hata yaptım ben beraber yatıyorum oğlumla çok hareketli olduğu için uykusunda bile dört tur atıyoruz bide sanırım uyur gezer uykusunda emekliyo konuşuyo
duvara tırmanmaya çalışıyo anlamadım gitti bende topladım o yüzden beşiği çünkü ondanda çıkıyodu.sizlerin nasıl uykusu bebeklerin hareket durumu emme durumu